Methuselah написа:Аз очаквам дете
Ъм, с това изказване не става никак ясно дали изпитваш щастие
И все пак, поздравления !
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Methuselah написа:Аз очаквам дете

Не бе, аз имам предвид, че по принцип от една връзка очаквам детеAngel_N написа:Methuselah написа:Аз очаквам дете
Ъм, с това изказване не става никак ясно дали изпитваш щастие![]()
И все пак, поздравления !Да ти е живо и здраво детенцето, да ти носи само радости и гордост!
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Бе не са чак толкова много кат се замислиш..gioiella написа:Е, то много други неща трябва да са на лице,за да решиш да имаш дете.
Бебето като самоцел?gioiella написа:Ти си мъж,затова...Вие започвате да дочувате тиктакане на 30 и след това. Аз моето вече го дочувам така в далечината...
Иначе за бебе всеки знае-яйцеклетка и сперматозоид,но бебето като самоцел може да си го позволи смао жена на..30 да речем,с кариера ,собствено жилище и финанси и убеденост,че баща не трябва
Това ще ти го напомня, когато на лапето почнат да му никнат зъби...Angel_N написа:Най-прекрасното нещо на света е това едно малко човече да се появи в живота на двама души, които са започнали да градят семейство!

MidwinterSun написа:Това ще ти го напомня, когато на лапето почнат да му никнат зъби...Angel_N написа:Най-прекрасното нещо на света е това едно малко човече да се появи в живота на двама души, които са започнали да градят семейство!