Шампионска лига 2011/2012

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Шампионска лига 2011/2012

Мнение от Търговецът на кристал »

Аааабе... да дръннеш гредата не веднъж, а два пъти, си е малшанс. Иначе си е факт, че защитата лесно изпускат бързи контраатаки, но пък и вторият гол бе неспасяем - всички в полето на Челси, колко му е един да се откъсне и да мине като на парад пред вратаря на Барса, около който нямаше пукнат защитник. Аз даже очаквах в последните минути и той да се набута в калабалъка пред Чех.
Ако бяха реализирали двете греди, резултатът ставаяе 4:1 - съответно, нямаше да им трябва още един гол, нямаше да се скупчат всички в наказателното на Челси и нямаше да изтърват Торес (поне не толкова лесно). А и да бяха го изпуснали, крайният резултат пак ги устройваше. Обаче каквото било, било.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

indeed ...
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Такаааа..... нека и аз кажа няколко думи за този мач, въпреки че не гледах голяма част от него (залях си лаптопа с бира и ми изгоря дъното, така че имах други дертове на главата :P )

1. Барселона са много добър отбор с един страхотен футболист като Меси и няколко симуланта като Бускетс и Фабрегас. Този отбор обаче има нужда от таран, който липсва в момента.
2. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!! има бог!!!!
3. Предполагам вече ще се спре да се говори как челси били изкуствени и нямали история и формата била временна, а класата вечна....
4. Колкото и Гуардиола да ми е симпатичен, той определено има още какво да учи като тренер.
5. Лампард, Иванович, Рамиреш и Чех са великани.
6. Тери разочарова на макс. :?
7. На снимката - това вече не е симулация.... :mrgreen:
8. Gary Neville: http://www.youtube.com/watch?v=Sa1mPTaO ... re=related :mrgreen: :mrgreen:
(Забележете фена на Барса, който явно си казва "hijo de puta" :P :lol: :lol:
9. Няколко мои приятели (фенове на Барселона) веднага скочиха, че е имало засада при гола на Торес....не само на тях, ами и на всички, които не знаят правилата ще поясня, че няма засада ако нападателят стартира от своята половина на терена. :)
Прикачени файлове
sergi-busquets-2012-4-24-17-20-43.jpg
sergi-busquets-2012-4-24-17-20-43.jpg (37.18 KiB) Преглеждано 409 пъти
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

camel написа: 9. Няколко мои приятели (фенове на Барселона) веднага скочиха, че е имало засада при гола на Торес....не само на тях, ами и на всички, които не знаят правилата ще поясня, че няма засада ако нападателят стартира от своята половина на терена. :)
Личи си че са фенове на Барселона :lol: :lol:
Das Erste
Летописец Виртуоз

Мнение от Das Erste »

Какви са ви прогнозите за днескашния мач? :D
Аз си мисля, че Байерн ще отиде на финал, въпреки, със сигурност, силния натиск на Реал. :scratch:
Тъжните момичета не получават рози
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта

---
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ми аз категорично стискам палци за Реал, щото тях ги мразя по-малко, което значи, че Байерн ще играят на финал.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

егаси ако играех в байерн вече да са се класирали мое ли да струваш толко милиони и да правиш такива пропуски :o
Изображение
Das Erste
Летописец Виртуоз

Мнение от Das Erste »

Не е истина Робен какви ги върши...и Гомез.
Тъжните момичета не получават рози
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта

---
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

Робен, ако беше вкарал последния фал, щях да се размажа от смях :JC-hysterical:
Ето го и Касиас на вашите екрани :mrgreen: :lol:
:JC-goalie:
한류
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

*Тиийт-тиииийт-тиииийт*

Па поне да взема да пускам Еврофутбол. За когото викам, срещу него ще залагам - под пари ще остана. За финала си трая, че ония ще вземат да спечелят... Макар че в такива моменти ме топли спомена за епичния финал през 1999. Колкото и победи да натрупаха оттогава, си се чувствам отмъстена. Един съученик после не дойде на училище 20 дни, беше се поболял, милият. Той още е болен на тема футбол и още подкрепя въпросния отбор с цената на всичко. Но тогава, ах... тогава! Чак ми беше съвестно да се бъзикам по въпроса.

Ениуей. Много кофти стана с тия полуфинали, още повече, че дузпата, дето можеха да я дадат на Реал във второто продължение, можеше да реши всичко. Ако я и бяха вкарали, де - че както се видя, нямаше гаранция, че това ще се случи.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 25 Апр 2012, 23:30, променено общо 1 път.
В края на ноември
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Гомез е без коментар тази вечер........... :shock:

Иначе, Байерн заслужено победиха Реал.Само съдията и Гомез добутаха Реал до дузпите
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

"Футболът е проста игра – 22-ма мъже тичат след една топка в продължение на 90 минути и накрая германците печелят". :mrgreen:
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ех, тоя съдия, бе... ;) И снощи пак той беше виновен. Ама ако бяха свирили другояче, пак щяха да са виновни. И двамата.
Съдията ако щеше да подпира Реал, да беше я дал тая дузпа накрая, а? Хем се видя на забавеното повторение, че го спря, посритвайки го в наказателното. Или да не беше свирил дузпата за Байерн, м?

То и да наричаш бялото "черно" също си е талант, де... ;)
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Сега нещата се обърнаха на 180 градуса... Челси вече са фаворит, финалът ще е потворение на вчерашния мач, Ди Матео ще се прояви като типичен италианец пак...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Ами ако си спазваше критерия, трябваше в края на първото полувреме да има дузпа за Байерn и червен за Пепе, защото той умишлено блокира удара на Робен с ръка.Не казвам ,че буташе Реал, но просто критерият му беше меко казано странен.Видяхме няколко пъти - чисто отнемане на топката и свири фал?! Просто слаб съдия
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”