Шампионска лига 2011/2012
Модератори: ники, Methuselah
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Шампионска лига 2011/2012
Аааабе... да дръннеш гредата не веднъж, а два пъти, си е малшанс. Иначе си е факт, че защитата лесно изпускат бързи контраатаки, но пък и вторият гол бе неспасяем - всички в полето на Челси, колко му е един да се откъсне и да мине като на парад пред вратаря на Барса, около който нямаше пукнат защитник. Аз даже очаквах в последните минути и той да се набута в калабалъка пред Чех.
Ако бяха реализирали двете греди, резултатът ставаяе 4:1 - съответно, нямаше да им трябва още един гол, нямаше да се скупчат всички в наказателното на Челси и нямаше да изтърват Торес (поне не толкова лесно). А и да бяха го изпуснали, крайният резултат пак ги устройваше. Обаче каквото било, било.
Ако бяха реализирали двете греди, резултатът ставаяе 4:1 - съответно, нямаше да им трябва още един гол, нямаше да се скупчат всички в наказателното на Челси и нямаше да изтърват Торес (поне не толкова лесно). А и да бяха го изпуснали, крайният резултат пак ги устройваше. Обаче каквото било, било.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
indeed ...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Такаааа..... нека и аз кажа няколко думи за този мач, въпреки че не гледах голяма част от него (залях си лаптопа с бира и ми изгоря дъното, така че имах други дертове на главата
)
1. Барселона са много добър отбор с един страхотен футболист като Меси и няколко симуланта като Бускетс и Фабрегас. Този отбор обаче има нужда от таран, който липсва в момента.
2. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!! има бог!!!!
3. Предполагам вече ще се спре да се говори как челси били изкуствени и нямали история и формата била временна, а класата вечна....
4. Колкото и Гуардиола да ми е симпатичен, той определено има още какво да учи като тренер.
5. Лампард, Иванович, Рамиреш и Чех са великани.
6. Тери разочарова на макс.
7. На снимката - това вече не е симулация....
8. Gary Neville: http://www.youtube.com/watch?v=Sa1mPTaO ... re=related

(Забележете фена на Барса, който явно си казва "hijo de puta"

9. Няколко мои приятели (фенове на Барселона) веднага скочиха, че е имало засада при гола на Торес....не само на тях, ами и на всички, които не знаят правилата ще поясня, че няма засада ако нападателят стартира от своята половина на терена.
1. Барселона са много добър отбор с един страхотен футболист като Меси и няколко симуланта като Бускетс и Фабрегас. Този отбор обаче има нужда от таран, който липсва в момента.
2. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!! има бог!!!!
3. Предполагам вече ще се спре да се говори как челси били изкуствени и нямали история и формата била временна, а класата вечна....
4. Колкото и Гуардиола да ми е симпатичен, той определено има още какво да учи като тренер.
5. Лампард, Иванович, Рамиреш и Чех са великани.
6. Тери разочарова на макс.
7. На снимката - това вече не е симулация....
8. Gary Neville: http://www.youtube.com/watch?v=Sa1mPTaO ... re=related
(Забележете фена на Барса, който явно си казва "hijo de puta"
9. Няколко мои приятели (фенове на Барселона) веднага скочиха, че е имало засада при гола на Торес....не само на тях, ами и на всички, които не знаят правилата ще поясня, че няма засада ако нападателят стартира от своята половина на терена.
- Прикачени файлове
-
- sergi-busquets-2012-4-24-17-20-43.jpg (37.18 KiB) Преглеждано 407 пъти
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Личи си че са фенове на Барселонаcamel написа: 9. Няколко мои приятели (фенове на Барселона) веднага скочиха, че е имало засада при гола на Торес....не само на тях, ами и на всички, които не знаят правилата ще поясня, че няма засада ако нападателят стартира от своята половина на терена.
-
Das Erste
- Летописец Виртуоз
Какви са ви прогнозите за днескашния мач?
Аз си мисля, че Байерн ще отиде на финал, въпреки, със сигурност, силния натиск на Реал.
Аз си мисля, че Байерн ще отиде на финал, въпреки, със сигурност, силния натиск на Реал.
Тъжните момичета не получават рози
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта
---
---
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ми аз категорично стискам палци за Реал, щото тях ги мразя по-малко, което значи, че Байерн ще играят на финал.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
егаси ако играех в байерн вече да са се класирали мое ли да струваш толко милиони и да правиш такива пропуски 
-
Das Erste
- Летописец Виртуоз
Не е истина Робен какви ги върши...и Гомез.
Тъжните момичета не получават рози
---
---
Робен, ако беше вкарал последния фал, щях да се размажа от смях 
Ето го и Касиас на вашите екрани

Ето го и Касиас на вашите екрани

한류
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
*Тиийт-тиииийт-тиииийт*
Па поне да взема да пускам Еврофутбол. За когото викам, срещу него ще залагам - под пари ще остана. За финала си трая, че ония ще вземат да спечелят... Макар че в такива моменти ме топли спомена за епичния финал през 1999. Колкото и победи да натрупаха оттогава, си се чувствам отмъстена. Един съученик после не дойде на училище 20 дни, беше се поболял, милият. Той още е болен на тема футбол и още подкрепя въпросния отбор с цената на всичко. Но тогава, ах... тогава! Чак ми беше съвестно да се бъзикам по въпроса.
Ениуей. Много кофти стана с тия полуфинали, още повече, че дузпата, дето можеха да я дадат на Реал във второто продължение, можеше да реши всичко. Ако я и бяха вкарали, де - че както се видя, нямаше гаранция, че това ще се случи.
Па поне да взема да пускам Еврофутбол. За когото викам, срещу него ще залагам - под пари ще остана. За финала си трая, че ония ще вземат да спечелят... Макар че в такива моменти ме топли спомена за епичния финал през 1999. Колкото и победи да натрупаха оттогава, си се чувствам отмъстена. Един съученик после не дойде на училище 20 дни, беше се поболял, милият. Той още е болен на тема футбол и още подкрепя въпросния отбор с цената на всичко. Но тогава, ах... тогава! Чак ми беше съвестно да се бъзикам по въпроса.
Ениуей. Много кофти стана с тия полуфинали, още повече, че дузпата, дето можеха да я дадат на Реал във второто продължение, можеше да реши всичко. Ако я и бяха вкарали, де - че както се видя, нямаше гаранция, че това ще се случи.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 25 Апр 2012, 23:30, променено общо 1 път.
В края на ноември
В края на ноември
- happyswift
- Флъдзила
Гомез е без коментар тази вечер...........
Иначе, Байерн заслужено победиха Реал.Само съдията и Гомез добутаха Реал до дузпите
Иначе, Байерн заслужено победиха Реал.Само съдията и Гомез добутаха Реал до дузпите
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
"Футболът е проста игра – 22-ма мъже тичат след една топка в продължение на 90 минути и накрая германците печелят". 
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ех, тоя съдия, бе...
И снощи пак той беше виновен. Ама ако бяха свирили другояче, пак щяха да са виновни. И двамата.
Съдията ако щеше да подпира Реал, да беше я дал тая дузпа накрая, а? Хем се видя на забавеното повторение, че го спря, посритвайки го в наказателното. Или да не беше свирил дузпата за Байерн, м?
То и да наричаш бялото "черно" също си е талант, де...
Съдията ако щеше да подпира Реал, да беше я дал тая дузпа накрая, а? Хем се видя на забавеното повторение, че го спря, посритвайки го в наказателното. Или да не беше свирил дузпата за Байерн, м?
То и да наричаш бялото "черно" също си е талант, де...
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Сега нещата се обърнаха на 180 градуса... Челси вече са фаворит, финалът ще е потворение на вчерашния мач, Ди Матео ще се прояви като типичен италианец пак...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- happyswift
- Флъдзила
Ами ако си спазваше критерия, трябваше в края на първото полувреме да има дузпа за Байерn и червен за Пепе, защото той умишлено блокира удара на Робен с ръка.Не казвам ,че буташе Реал, но просто критерият му беше меко казано странен.Видяхме няколко пъти - чисто отнемане на топката и свири фал?! Просто слаб съдия