Аз чак сега започнах да се усещам като абитуриентка. Знаех, разбира се, че тази година имам бал, но изобщо не мислех за него и не можех да го почувствам. Как стоят нещата при вас? =) Аз си взех роклята преди две седмици. Мислех си, че ще е голямо обикаляне, а за един час си имах вече и рокля, и обувки, и чанта, майка ми чак не можа да повярва
Бал! Абитуриентски, де... :)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Бал! Абитуриентски, де... :)
Видях, че кандидат-студентите от предишни години са си имали такива темички, та реших и аз да направя едничка... Че с тези изпити и това кандидатстване... нека малко обсъдим и веселата част от завършването. ^^
Аз чак сега започнах да се усещам като абитуриентка. Знаех, разбира се, че тази година имам бал, но изобщо не мислех за него и не можех да го почувствам. Как стоят нещата при вас? =) Аз си взех роклята преди две седмици. Мислех си, че ще е голямо обикаляне, а за един час си имах вече и рокля, и обувки, и чанта, майка ми чак не можа да повярва
По стечение на обстоятелствата се оказах с две рокли, то е дълга история, та беше голяма дилема коя да е. Вече си избрах, де, но за другата явно няма да има скоро подходящ повод- нито изпращане имаме, нито ще ходя на втора бална. Здраве да е. Разказвайте при вас как вървят нещата!
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- goblinwfi
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: goblinwfi
Re: Бал! Абитуриентски, де... :)
Бала минава като един миг ... А защо нямате изпращане ? Би трябвало всяко у-ще да има ?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Изпращане има всяко едно училище. Най-малко от "административна" гледна точка - връчване знамето на новия знаменосец.
Относно балът - една незабравима вечер в живота ти, която няма да усетш как ще мине. Нашите се притеснямаха повече от мен...
Относно облеклото - дрехи за по... дам. Моят избор бе напълно стандартен официален мъжки костюм, койсто стига да ми става, ще нося и след 50 години. Не е до модата, а да изглеждаш и да се чустваш добре. Всички младежи от моята гимназия избраха този вариант. Съветвам всички да ни последвате.
Приятен бал и попътен вятър в живота...
Относно балът - една незабравима вечер в живота ти, която няма да усетш как ще мине. Нашите се притеснямаха повече от мен...
Относно облеклото - дрехи за по... дам. Моят избор бе напълно стандартен официален мъжки костюм, койсто стига да ми става, ще нося и след 50 години. Не е до модата, а да изглеждаш и да се чустваш добре. Всички младежи от моята гимназия избраха този вариант. Съветвам всички да ни последвате.
Приятен бал и попътен вятър в живота...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
@brasence, заклЕам се, мислех, че си момиче..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
ultras_sofia
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Адрес в галерията на СУ: dsf
при нас е Т-Е-Г-А-В-О ! Само така мога да го опиша тва нещо - бала, по простата причина, че изключително глупави решения се взеха от страна на моето училище и като цяло силно се съмнявам, че тази нощ ще е толкова прекрасна колкото всички си мислят...Затова нямам абсолютно никакви очаквания към моя си бал, за да не остана разочарован после!
иначе ако трябва да бъда честен чакам баловете на моите приятели :Д
бтв, искам само да ви попитам, ако сте си наели фотограф и същевременно пич с камера, който да снима КОЛКО ВИ ИЗЛЕЗЕ? Защото кавалите от мойто даскало ни наебаха с 130 кинта за това цялото удоволствие.
Но стига съм се оплаквал:) Не се радвам мн мн, че завършвам, ама кво да се прави. Какво казват футболистите: "Гледаме напред, животът продължава и така."
Вие в кои дискотеки сте?
бтв, искам само да ви попитам, ако сте си наели фотограф и същевременно пич с камера, който да снима КОЛКО ВИ ИЗЛЕЗЕ? Защото кавалите от мойто даскало ни наебаха с 130 кинта за това цялото удоволствие.
Но стига съм се оплаквал:) Не се радвам мн мн, че завършвам, ама кво да се прави. Какво казват футболистите: "Гледаме напред, животът продължава и така."
Вие в кои дискотеки сте?
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Моят бал беше много готин
Изкарах си страхотно, чувствах се прекрасно, мястото и храната бяха супер. Музиката преливаше доста често и имаше за всеки по нещо. Бях си сложила черен молив и трябваше да довърша грима след срещата с роднините, но забравих
, а роклята си я харесах октомври и ноември я бях купила и стоеше вкъщи. До бала вече не ме впечатляваше особено. Излезе ми около 500лв. всичко 
снимка
снимка
снимка с любимия
снимка
смях изборът на рокля понякога е трудно нещо
смях дамата със "слънчогледите" на бюста не беше абитуриентка
снимка
снимка
снимка с любимия
снимка
смях изборът на рокля понякога е трудно нещо
смях дамата със "слънчогледите" на бюста не беше абитуриентка

- liv
- Стенограф
- Специалност: право
не правете тази грешка..ultras_sofia написа:бтв, искам само да ви попитам, ако сте си наели фотограф и същевременно пич с камера, който да снима
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Защо?FloWersOfEviL написа:@brasence, заклЕам се, мислех, че си момиче..
КН правеж
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Моят бал мина като нормална вечер.Просто толкова много пъти се бяхме събирали по излизания с класа ми, че освен облеклото, повода и по-тежкарската обстановка, нямаше много разлика от повечето събирания.....
Иначе гледайте да наблягате на снимките със съучениците си , защото после така стават нещата, че хората, които си виждал кажи-речи всеки ден, може да ти се отдаде шанс да ги видиш пак няколко години по-късно....
Иначе гледайте да наблягате на снимките със съучениците си , защото после така стават нещата, че хората, които си виждал кажи-речи всеки ден, може да ти се отдаде шанс да ги видиш пак няколко години по-късно....
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не е нищо конретно, предполагам. Просто по начина, по който пишеш (в никакъв случай не желая да те обиждам).brasence написа:Защо?FloWersOfEviL написа:@brasence, заклЕам се, мислех, че си момиче..
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
О , при мен нещата вървят много бързо...може би , по - бързо , отколкото очаквах.
Отначало мислех , че ще си взема нещо евтино и не комерсиално , защото не съм фен на целия шум около абитуриентската.Накрая обаче се оказа , че съм дал доста солена сума , а имам и още неща за купуване.В общ план - обувките ми струват 2 минимални работни заплати , но нали не ги купувам аз
.
Въпреки всичко , не трябва да забравяме , че това е една проста и обикновена вечер , а истинският живот започвам именно след нея : ) Весело прекарване от мен.
Отначало мислех , че ще си взема нещо евтино и не комерсиално , защото не съм фен на целия шум около абитуриентската.Накрая обаче се оказа , че съм дал доста солена сума , а имам и още неща за купуване.В общ план - обувките ми струват 2 минимални работни заплати , но нали не ги купувам аз
Въпреки всичко , не трябва да забравяме , че това е една проста и обикновена вечер , а истинският живот започвам именно след нея : ) Весело прекарване от мен.
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
+california написа:обувките ми струват 2 минимални работни заплати , но нали не ги купувам аз.
Иде ми да се гръмна, като чета такива неща, сори.california написа:това е една проста и обикновена вечер
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А.. мен повече ми иде да гръмна някого конкретно 
- toshle
- Драскач
- Специалност: КН
При нас нищо не се говори, направо си е затишие пред буря... Иначе, днес си купих всички дрехи за 460лв. и съм си доволен, защото ще мога да си ги нося и след това.
( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°) You came to the wrong neighbourhood, motherfucker.