А има ли хора които са се явявали като мен миналата година и тази повтарят ?:Д
[КСК 2012] История
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- goblinwfi
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: goblinwfi
Re: [КСК 2012] История
напълно подготвен се чусвтвам по 11-12 теми от Средновековие и Възраждане и още 2-3 г/д пак от същите периоди . Не съм подговтен в/у училищата през Възраждането и цялата нова история . Мисля , че темите които знам ще са ми достатъчни за да се падне някоя от тях. Пък после каквото стане
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Средновековие - без антиосманска съпротива , и църквата ; Възраждане - горе долу, Нова история - нищичко не знам от нея
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
А каква специалност искаш?goblinwfi написа:
има, има :Р историята мен ме провали... ти учиш ли нещо в момента?goblinwfi написа:напълно подготвен се чусвтвам по 11-12 теми от Средновековие и Възраждане и още 2-3 г/д пак от същите периоди . Не съм подговтен в/у училищата през Възраждането и цялата нова история . Мисля , че темите които знам ще са ми достатъчни за да се падне някоя от тях. Пък после каквото стане![]()
-
grenadier
- В началото бе словото
Въпрос: Ако темата е "Дейност на Георги Раковски (1821-1867) трябва ли да се разказва за след смъртта му за Добродетелната дружина,Одеското настоятелство,четническата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа?
И също така ако темата е формулурана "България при управлението на Стефан Стамболов" тогава трябва ли да включвам и Константин Стоилов и ако не трябва ли да го спомена,в какъв обем?
И също така ако темата е формулурана "България при управлението на Стефан Стамболов" тогава трябва ли да включвам и Константин Стоилов и ако не трябва ли да го спомена,в какъв обем?
-
alminatora
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Не.grenadier написа:Въпрос: Ако темата е "Дейност на Георги Раковски (1821-1867) трябва ли да се разказва за след смъртта му за Добродетелната дружина,Одеското настоятелство,четническата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа?
Не.
- goblinwfi
- От дъжд на вятър
Аз миналата , както и тази се готвя за право . миналата година не ми стигна 0.5 (тоест 0.25 по история)
Не записах нищо и тази година пак пробвам
И мен точно толкова ме разделиха от правото.Пуста история, защо се удвоява... Иначе аз в момента уча Културология /влязох с идеята да се преместя/, но сега съм решила ако успея с кандидат-студентските да вляза право, ще опитам и двете да ги уча.goblinwfi написа:Аз миналата , както и тази се готвя за право . миналата година не ми стигна 0.5 (тоест 0.25 по история)
Пожелавам ти успех и дано тази година бъдем колеги = )
-
qnistoyanova
- В началото бе словото
firequeen написа:Средновековие - без антиосманска съпротива , и църквата ; Възраждане - горе долу, Нова история - нищичко не знам от нея
И аз съм като теб
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Уау 0,5 не са ти стигнали при положение , че си момче егати високия бал дето е билgoblinwfi написа:Аз миналата , както и тази се готвя за право . миналата година не ми стигна 0.5 (тоест 0.25 по история)
P.S.: Дано тази година успееш
Да бе, бил, трънци.firequeen написа:Уау 0,5 не са ти стигнали при положение , че си момче егати високия бал дето е билgoblinwfi написа:Аз миналата , както и тази се готвя за право . миналата година не ми стигна 0.5 (тоест 0.25 по история)
Не записах нищо и тази година пак пробвам![]()
![]()
![]()
P.S.: Дано тази година успееш
Здравейте пак, а на мен не ми стана ясно може ли да дадат темата за Славянската писменост отделно?
- bekss
- В началото бе словото
- Специалност: Право редовно
goblinwfi написа:напълно подготвен се чусвтвам по 11-12 теми от Средновековие и Възраждане и още 2-3 г/д пак от същите периоди . Не съм подговтен в/у училищата през Възраждането и цялата нова история . Мисля , че темите които знам ще са ми достатъчни за да се падне някоя от тях. Пък после каквото стане![]()
Аз също наблегнах на средновековие ... но ми е интересно кои са тези 11 -12 теми можеш ли да им кажеш заглавията?
Право редовно - I курс, 1-ви поток
Нито капка страх , нито крачка назад !!!
Нито капка страх , нито крачка назад !!!
- goblinwfi
- От дъжд на вятър
seduction - аз доколкото знам 2 висши не можеш да запишеш преди да си стигнала 3-ти курс (ако са в един и същи университет) . Иначе аз също ще се радвам да сме колеги
bekss - темите са : (давам ги ориентировъчно , не с точните заглавия - и без това се менят)
Средновековие - Аспарух и Тервел , Крум , Борис , Симеон , Петър и Самуил , Асеневци(без Иван Асен 2)
Възраждане : Ранно възраждане , Църкви , Раковски , БРЦК , Априлско въст. , Руско-турска
bekss - темите са : (давам ги ориентировъчно , не с точните заглавия - и без това се менят)
Средновековие - Аспарух и Тервел , Крум , Борис , Симеон , Петър и Самуил , Асеневци(без Иван Асен 2)
Възраждане : Ранно възраждане , Църкви , Раковски , БРЦК , Априлско въст. , Руско-турска