Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - т
Здравейте,
Търся си съквартирант/и. В момента живея в едно жилище, но искам да се изнеса, защото е много далече и си търся някой, с който да наемем апартамент (за предпочитане е да е в Лозенец, Изгрев, Дианабад, Кръстова вада, абе изобщо там някъде, защото уча и работя в района). През деня съм на работа, а след това на лекции, та няма да съм в апартамента непрекъснато. Студент съм в СУ, магистратура. За контакти ЛС.
Венцислав
Търся си съквартирант/и. В момента живея в едно жилище, но искам да се изнеса, защото е много далече и си търся някой, с който да наемем апартамент (за предпочитане е да е в Лозенец, Изгрев, Дианабад, Кръстова вада, абе изобщо там някъде, защото уча и работя в района). През деня съм на работа, а след това на лекции, та няма да съм в апартамента непрекъснато. Студент съм в СУ, магистратура. За контакти ЛС.
Венцислав
Tърси се съквартиранткa за непреходна стая от 3 стаен апартамент. Ще се живее с още едно момиче в стаята, общо 5 човека в апартамента.
Местоположение - Младост 1, на Метростанция Младост, бл. 46, ет. 5
Обзаведена стая и за общо ползване - баня, тоалетна, кухня с хладилник, пералня, печка, микровълнова, ТВ, тераса към кухнята. .. ., централна топла вода, интернет (окабеляване и WiFi) Цена - 120лв на човек. Депозит - 1 наем. Консумативите се делят по равно.
Мястото е свободно от 01.04.2012
тел. 0884283544
Местоположение - Младост 1, на Метростанция Младост, бл. 46, ет. 5
Обзаведена стая и за общо ползване - баня, тоалетна, кухня с хладилник, пералня, печка, микровълнова, ТВ, тераса към кухнята. .. ., централна топла вода, интернет (окабеляване и WiFi) Цена - 120лв на човек. Депозит - 1 наем. Консумативите се делят по равно.
Мястото е свободно от 01.04.2012
тел. 0884283544
Търся си стаичка за период от 2 месеца. Предлагам: заплащане, себе си, лаптоп, завидни кулинарни умения, духалка, автомобил, приятна компания и една кутийка за люти чушки, в която винаги има блага билка 

- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Е прииска ми се да имам още една стая хахааWeeDichou написа:Търся си стаичка за период от 2 месеца. Предлагам: заплащане, себе си, лаптоп, завидни кулинарни умения, духалка, автомобил, приятна компания и една кутийка за люти чушки, в която винаги има блага билка
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
За съжаление, тези хазяи са се насочили към по-дългосрочен ангажимент.fak написа:цък
Аз...само за 2 месеца търся

Търся съквартирант/ка (студент) за преходна самостоятелна холна стая от двустаен апартамент в квартал 'Гоце Делчев' в близост до БИЛЛА на бул. 'България'. В другата стая живея аз, студент 3-и курс. Месечен наем 160 лв, ето и снимки на апартамента- http://www.prikachi.com/images/368/4442368u.jpg http://www.prikachi.com/images/369/4442369F.jpg http://www.prikachi.com/images/371/4442371t.jpg, Тел.: 0887221583, e-mail: milengiok@abv.bg

Двустаен апартамент под наем
Здравейте! Давам хубав светъл двустаен апартамент под наем. Намира се на 10 минути пеша от метростанция Опълченска. До Софийски университет се стига за общо 20 минути. Сградата е ново строителство. Снимки можете да видите тук: http://bit.ly/HbWeu3
- Анелия Димитрова
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: кандидат-студент
Търся си съквартирант и квартира някъде в центъра/около СУ/Плиска/Гео Милев/Изток.
Наемът да е около 200 лв на човек.
Момче, 2ри курс журналистика задочно.
За контакти: skype: olegbgr
тел.: 0897273053
e-mail: ouzunov@gmail.com
Наемът да е около 200 лв на човек.
Момче, 2ри курс журналистика задочно.
За контакти: skype: olegbgr
тел.: 0897273053
e-mail: ouzunov@gmail.com

Your voice is the most beautiful that I’d ever hear. I’ll miss this. The world will miss.
1983 - 2011
http://carmenqueasy.tumblr.com/
- Kleo
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Дава се под наем тристаен апартамент в центъра на гр. София
Апартаментът е тристаен, необзаведен, около 80 кв. м, на партерен етаж. При желание от страна на бъдещите наематели може да се обзаведе. Подходящ е за двама или трима души. Намира се в сграда, обявена за паметник на културата, на спокойно място -- на ул. "Ангел Кънчев", срещу магазин Plesio. За връзка със собственика: тел. 0886 424 757.
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
Здравейте.
Казвам се Павел Илиев, търся си квартира за около 150-200 лв. месечно (с предпочитание за самостоятелна стая) в района на Дървеница, Дианабад, Изток, Студентски град. На 22 години съм, работя в Студентски град.
Пишете ми на ЛС, ако имате предложение за мен.
Казвам се Павел Илиев, търся си квартира за около 150-200 лв. месечно (с предпочитание за самостоятелна стая) в района на Дървеница, Дианабад, Изток, Студентски град. На 22 години съм, работя в Студентски град.
Пишете ми на ЛС, ако имате предложение за мен.
-
godberg
- В началото бе словото
- Специалност: Статистика
- Курс: първи
Тъй ....
Има едно местенце в апартамент. Намира се в Мусагеница, блок 93, на 5 минути от спирката на 280,294,88,413 и на 1 минута от метростанция Мусагеница.
Апартамента е напълно достатъчен за 3-ма, има си интернет, кабелна, тераска, хладилник, пералня, печка, общо взето всичко необходимо.
Мястото се освобождава от 10.06.2012г. Наема е 110 лв. на човек. Консумативите не надвишават 60лв. на човек. 100лв е депозита.
М 21 и М 24 сме.
При интерес : he_and_she@abv.bg
Има едно местенце в апартамент. Намира се в Мусагеница, блок 93, на 5 минути от спирката на 280,294,88,413 и на 1 минута от метростанция Мусагеница.
Апартамента е напълно достатъчен за 3-ма, има си интернет, кабелна, тераска, хладилник, пералня, печка, общо взето всичко необходимо.
Мястото се освобождава от 10.06.2012г. Наема е 110 лв. на човек. Консумативите не надвишават 60лв. на човек. 100лв е депозита.
М 21 и М 24 сме.
При интерес : he_and_she@abv.bg
Здравейте,
търся си стая от апартамент (със съквартиранти/ки) в Студентски град.Работя в София.Търся нещо за около 150 макс 200 лв.
Очаквам вашите предложения:
0885365565 или на dkdaskalov@dir.bg
търся си стая от апартамент (със съквартиранти/ки) в Студентски град.Работя в София.Търся нещо за около 150 макс 200 лв.
Очаквам вашите предложения:
0885365565 или на dkdaskalov@dir.bg
Търся самостоятелна стая от вече нает апартамент в кварталите Дървеница, Мусагеница, Студентски град, Дианабад, Витоша, Малинова долина... Наемът да е до 200 лв.
За контакти: 0888 07 55 99 или vir2al@yahoo.com
За контакти: 0888 07 55 99 или vir2al@yahoo.com
-
radosz
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни Науки
- Курс: първи
Този пост не е актуален.
Последно промяна от radosz на 27 Авг 2012, 12:04, променено общо 1 път.