Какво очаквате от една връзка?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Какво очаквате от една връзка?
Евала, Ангеле-Ен!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ама
е доста различно от първите ти мнения по темата. То и аз не ти казвам да си отворите бутилка вино и да си разправяте за любимите филми на бившите и за това как сте се гушкали след секс с въпросните бивши. Макар на мен да са ми се случвали подобни неща (с някаква мярка, разбира се) и да не са пречили на съответната връзка.1-2 изречения съм съгласен, доколкото е възможно да се обобщят нещата, ама мразя това да става обект на цял разговор с поредица от изясняващи въпроси - казваш, например, колко време сте ходили и с две думи защо сте скъсали.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми не знам, аз веднага го разбрах какво имаше предвид МиниАчко : )
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
FloWersOfEviL написа:Ми не знам, аз веднага го разбрах какво имаше предвид МиниАчко : )
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Споко бе, Ангеле-Ен, на мен просто ми беше любопитно и споделих защо аз подкрепям другата страна. Колегите вероятно също, просто го направиха по форумски по-грубо 
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Чшшш! Ти докато не се вяснеш най-после на форумна с мартеница за мен, нямаш право на обидни думи. А аз имамAngel_N написа:FloWersOfEviL написа:Ми не знам, аз веднага го разбрах какво имаше предвид МиниАчко : )
МиниАчко? Ей, букет!
please, don't call him thatFloWersOfEviL написа:Ми не знам, аз веднага го разбрах какво имаше предвид МиниАчко : )
Анди, защо където и да се намесиш, всичко избива на спамофтопик?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Angel_N
- Форумно зомби
:\ Само 2 коментара офтопик имаме...
Съжалявам, Мила. Повече няма, обещавам.
Затова по темата:
Единственото нещо, което твърдя, е че всичко това е субективно и трудно можем да се убедим един друг в правотата на чуждото мнение. Да, има факти, с които да се подкрепи едно гледище по въпроса, но в основата е нагласата на човека към тези особености във връзките и това е много абстрактно и не подлежи на стандартно въздействие. Ако ще си променям нагласата или вие вашата, то това ще стане не от разговори тук, а от опит, така че да се убеждаваме един друг кое е по-логично е напълно безсмислено. Затова искам да подчертая, че само споделям как мисля аз по въпроса, без да се налагам над когото и да е и да критикувам каквото и да е; чудех се дали има някой, който да споделя нагласата ми по въпроса. (:
Съжалявам, Мила. Повече няма, обещавам.
Затова по темата:
Единственото нещо, което твърдя, е че всичко това е субективно и трудно можем да се убедим един друг в правотата на чуждото мнение. Да, има факти, с които да се подкрепи едно гледище по въпроса, но в основата е нагласата на човека към тези особености във връзките и това е много абстрактно и не подлежи на стандартно въздействие. Ако ще си променям нагласата или вие вашата, то това ще стане не от разговори тук, а от опит, така че да се убеждаваме един друг кое е по-логично е напълно безсмислено. Затова искам да подчертая, че само споделям как мисля аз по въпроса, без да се налагам над когото и да е и да критикувам каквото и да е; чудех се дали има някой, който да споделя нагласата ми по въпроса. (:
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Това е стандартна форумна нагласа и аз лично съм с убеждението, че всеки е наясно с това като ми чете мненията били и те малко по-провокативни. Накратко -Angel_N написа:
Затова искам да подчертая, че само споделям как мисля аз по въпроса, без да се налагам над когото и да е и да критикувам каквото и да е; чудех се дали има някой, който да споделя нагласата ми по въпроса. (:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
аз бих казал че одобрявам .. не държа за зная какви, що, колко са били, какво са или не са правили бившите ако искаш да залепиш етикетче както Ели, в историята спокойно може да се пропусне че се е случило с еди си кой си .. даже че изобщо се е случилоAngel_N написа:чудех се дали има някой, който да споделя нагласата ми по въпроса. (:
- white.kitty
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: white.kitty
Очаквам никой от двамата да не позволи на трети лица да се намесват и да объркват във взаимоотношенията помежду им. Наистина приятелите, семейството, колегите са важна част от живота на всеки, но трябва хората да знаят, че първо трябва да решат собствените си проблеми и чак тогава да помагат на другите, още по-малко сами да създават проблеми в двойката.
От друга страна, уважение, обич, романтика, разбирателство, взаимност, загриженост и доверие задължително трябва да присъстват, за да се нарекат едни взаимоотношения връзка. Поне така смятам аз.
От друга страна, уважение, обич, романтика, разбирателство, взаимност, загриженост и доверие задължително трябва да присъстват, за да се нарекат едни взаимоотношения връзка. Поне така смятам аз.
"Човек никога не би се примирил да пълзи, ако почувства порив да лети"
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Очаквам края 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И.. вероятно бързо идва?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Изтрих 5-6 мнения, които много категорично не бяха по темата и се отдалечаваха все повече от нея. Все си мисля, че има още хляб в тая дискусия, ама ако не мислите така, поне не я пълнете с опити за оригиналничене, моля ви. Най-лесно е да я заключа.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мързи ме да чета, но някой спомена ли за секс?

Into the endless we ride...