Баш ти не говори за влизане, щото явно страдаш от липсата на таквози...The_Viper написа:Май това не ти влиза в работата.invisible написа:...
май скоро не си била с мъж![]()
Eхо, дами, ревниви ли сте???
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Eхо дами ревниви ли сте???
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Re: Eхо, дами, ревниви ли сте???
Абе не мога да кажа не, обаче не си представяйте истерични пристъпи и ровене по телефона. Говоря по-скоро за онзи тип гъделичкащо чувство, което ти напомня, че не си последната жена на земята и трябва да си конкурентноспособна. Иначе ако говорим за истерии и скандали - не, не съм. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Eхо дами ревниви ли сте???
white_cat написа:Аз дори съм ревнувала приятелка, включително и тя мен така чекакто е казано по-горе няма обич без ревност.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
-
ani_pasova
- В началото бе словото
- Специалност: филосифия
- Курс: четвърти
Аз пък си признавам, че съм страшно ревнива!
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
ani_pasova написа:Аз пък си признавам, че съм страшно ревнива!
ani_pasova написа:Най-бруталното беше, когато бившото ми гадже ме хвана със сегашното ми, в процеса на последвалия разговор ме попита "Как мислиш, че ще ти имам доверие от сега нататък", а аз му отговорих, че всъщност вече не искам да сме заедно![]()
![]()
Аз НЕ СЪМ ревнива, защото не обичам да съм обект на ревност.
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Това пък, което не мога да разбера, е защо си чакала да стане това, за да му го кажеш? Имайте малко уважение към хората, бе, д'еба...ani_pasova написа:Най-бруталното беше, когато бившото ми гадже ме хвана със сегашното ми, в процеса на последвалия разговор ме попита "Как мислиш, че ще ти имам доверие от сега нататък", а аз му отговорих, че всъщност вече не искам да сме заедно![]()
![]()
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аммм... в Конституцията пише, че тоя тип номера е позволен на жените. А те са го взаимствали от Библията, където е описан първия подобен номер, изигран от жена на нейния ближен...Jamesmagno написа:Това пък, което не мога да разбера, е защо си чакала да стане това, за да му го кажеш? Имайте малко уважение към хората, бе, д'еба...ani_pasova написа:Най-бруталното беше, когато бившото ми гадже ме хвана със сегашното ми, в процеса на последвалия разговор ме попита "Как мислиш, че ще ти имам доверие от сега нататък", а аз му отговорих, че всъщност вече не искам да сме заедно![]()
![]()
Проблем според мен ще е, ако мъжът е твърде много *вагина* за да го стори...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
Kristo написа: Аммм... в Конституцията пише, че тоя тип номера е позволен на жените. А те са го взаимствали от Библията, където е описан първия подобен номер, изигран от жена на нейния ближен...
Проблем според мен ще е, ако мъжът е твърде много *вагина* за да го стори...
нàучете се, че 'заимства' е думата, бе, мама му стара!
а иначе не съм въобще ревнива, просто мразя някви мърли да ми пипат нещата.
la douleur exquise
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
аз пък съм много ревнива, но се старая да не го показвам. смятам, че постоянното пищене за щяло и за нещяло само би дразнило човека до мен 
Като една видна дама, ще се изкажа и аз по въпроса:
Аз и чинията си ревнувам - като некой посегне да си вземе ми причернява и почвам да ръмжа - пък за жена да не говорим
Лично пространство, територия, инстинкти и пр. - нормално и похвално
Аз и чинията си ревнувам - като некой посегне да си вземе ми причернява и почвам да ръмжа - пък за жена да не говорим
Лично пространство, територия, инстинкти и пр. - нормално и похвално
The more you want, the easier you are to exploit
Ревнива, но пък ако не ми се дава повод съм си сладурка и не правя проблеми :Д , но тук и доверието играе важна роля 
Никой не може да ти каже къде отива, а само къде се надява да стигне!
-
kristina ivanova iv
- В началото бе словото
- Специалност: екология и опазване на околната среда
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Айде и аз ще кажа нещо.
Ревнувам си малко ама повечето пъти не го показвам и после като си останем на саме (тамън ми е и по-спокойно вече) и си казвам, че еди коя си ме е издразнила.
А според мене ревноста убива връзките. Това забраните, ровенето по телефона, параноята са дяволско нещо.
Много ясно, че ако обичаш някой ще си го ревнуваш, защото искаш да си е до теб а не до някоя дуга, но не трябва да се забранява или да се вдигат скандали за най-малкото.
Повечето пъти сами си въобразяваме някакви неща, които напрактика не седят така.
Затова аз гледам когато изревнувам да не си го показвам и да стават по-големи проблеми. Ако човека си ме обича и някоя манекенка да се появи пак ще си ме обича
Ревнувам си малко ама повечето пъти не го показвам и после като си останем на саме (тамън ми е и по-спокойно вече) и си казвам, че еди коя си ме е издразнила.
А според мене ревноста убива връзките. Това забраните, ровенето по телефона, параноята са дяволско нещо.
Много ясно, че ако обичаш някой ще си го ревнуваш, защото искаш да си е до теб а не до някоя дуга, но не трябва да се забранява или да се вдигат скандали за най-малкото.
Повечето пъти сами си въобразяваме някакви неща, които напрактика не седят така.
Затова аз гледам когато изревнувам да не си го показвам и да стават по-големи проблеми. Ако човека си ме обича и някоя манекенка да се появи пак ще си ме обича
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
Хем съм,хем не съм.Била съм много ревнива...роовила съм,търсила съм...естествено не без причина.
Обаче...същевременно докато не забележа нещо странно хич не ми дреме и ако ще с 5 приятелки да излизаш и смс-и да.си пращате...няма да ми мигне окото.Държа всеки да си има свой живот освен общ,да си имаме приятели и от двата пола и не ревнувам и не мрънкам,да не ми мрънкат и на мен.Е...при сегашния не действа,защото той мрънка за какво ли не и ревнува от кой ли не,пък аз почти от нищо в неговите отношения с някой.си не се впечатлявам. Естетсвено ако стане нещо по-странно ще ми се включи лампата и от там вече не можеш да ме спреш...ставаш агент Мълдър.
Обаче...същевременно докато не забележа нещо странно хич не ми дреме и ако ще с 5 приятелки да излизаш и смс-и да.си пращате...няма да ми мигне окото.Държа всеки да си има свой живот освен общ,да си имаме приятели и от двата пола и не ревнувам и не мрънкам,да не ми мрънкат и на мен.Е...при сегашния не действа,защото той мрънка за какво ли не и ревнува от кой ли не,пък аз почти от нищо в неговите отношения с някой.си не се впечатлявам. Естетсвено ако стане нещо по-странно ще ми се включи лампата и от там вече не можеш да ме спреш...ставаш агент Мълдър.
-
kristina ivanova iv
- В началото бе словото
- Специалност: екология и опазване на околната среда
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Това е много неприятно.
Всеки трябва да си има свой собствен живот, както е било и преди да се срешнете.
Аз споменах че имах 2 сериозни връзки и при втората той много ме ревнуваше и аз не можеш да се виждам с мойте приятели. Когато се разделихме бях сама. Нямах никакви контакти и тогава разбрах, кои са ми истинските приятели. Те ме хванаха и ме издърпаха
Много си ги обичам
Всеки трябва да си има свой собствен живот, както е било и преди да се срешнете.
Аз споменах че имах 2 сериозни връзки и при втората той много ме ревнуваше и аз не можеш да се виждам с мойте приятели. Когато се разделихме бях сама. Нямах никакви контакти и тогава разбрах, кои са ми истинските приятели. Те ме хванаха и ме издърпаха
Много си ги обичам