Кои хора от форума се загубиха?inc написа:Здрасти!![]()
Отговарям ти буквално, че не ми се занимава да изкилифинчвам въпроса. Лорд Носферату, който много ми липсва във форума, Аякаши, Санктус Еспиритус, Боромир, Пора и Иринчи, Бети, Ваня, Дъждът върху лицето, ОриджиналСин, Бавария, Принцеса, Крематори, Винтерсорг... някои от тях ми липсват, други - не.
Кои се намериха (НЕ взаимно)?
Аз тая част с взаимното я научавам последна, така че не бих могла да съм ти от полза, дори ако ме питаше това, всъщност. Иначе... Менина, Дженезис (сори, jenesais, половината форум ти викаме така), онова Лунатичното, Дулкамара... пропускам някой.
Ако си ме питала в друг смисъл, ще ти отговоря така: "Ако видите някой да скита, не мислете непременно, че се е изгубил."
Доколко спазваш религиозните ритуали и обреди по принцип?
Преди - в доста голяма степен. Сега - не, не изпитвам потребност, а не искам да го правя "защото така". Лицемерно ми се струва. Но определено вярвам.
Посочи 5 свои вещи, към които си нездравословно привързана.
Ох... затрудняваш ме. Старият ми дневник, един театрален афиш, един плакат на любимия ми футболен отбор, едни записи, дето като помислих, че съм ги изгубила, вдигнах страшно кръвно и мислех, че ще получа я инфаркт, я инсулт. Последното не мога да го измисля в момента, но ще да е свързано с куклен театър, предполагам.
Кога за последно си смени очилата? Колко чифта имаш? Какви би си избрала, ако трябва да ги смениш съвсем скоро?
Не помня, честно. Някъде преди 2 години сигурно. В момента имам 2 "актуални чифта" - тези, с които си ходя, и едни резервни. Ако трябва да избирам... просто да са с тънка рамка, ако може да е само отгоре или отстрани, а да не обхваща цялото стъкло (но моят диоптър е много висок, та рамките трябва да са съобразени със стъклата). И в някакъв тъмен цвят, че е по-незабележим и отива на всичко. Като човек с голям опит в областта харесвам рамките на Marc O'Polo.
Тъй като си пословично традиционна във форумния си образ - с какъв псевдоним би заменила "Търговецът на кристал"?
Dixieland.
Откри ли сезона в Борисовата?
За разходка - да, в неделя. За пиене - не още. Вероятно утре ще поправим това.
Чувстваш ли се зряла?
Пази Боже!
Коя е следващата ти дестинация извън страната?
Вероятно Чехия за малко. Като цяло се очертава тая година да си седя повече на задника, струва ми се.
Намери ли си работа?
Не, но от около месец-два и спрях да търся активно, понеже има разни обстоятелства, дето трябва да видя как ще се развият, преди да се ангажирам с нещо конкретно и дългосрочно (не съм бременна, не е това
Хм... После ще ти измисля и по-гадни въпроси, но засега - толкова.
'Ма заповядай, ваша съм. Сега обаче изчезвам.