Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Eärwen
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Мерси много за бързия отговор! А винаги ли изкарват разпределенията пред Химическия?
Да и там има списъци и за разпределение, и оценки и класиране на по-късен етап.
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Проблем ли ще е, ако платя онлайн с карта, която е на чуждо име ?
Мисля, че пак би трябвало да излезе от мое име декларацията и все пак да попитам дали няма да има проблем ?
Мисля, че пак би трябвало да излезе от мое име декларацията и все пак да попитам дали няма да има проблем ?
А задължително ли е да се запишем едновременно и за двете изпитни сесии? аз искам да се запиша първо само за предварителните през април, но после ще мога ли и за редовните да се запиша??? трябва ли да попълня на кои изпити искам да се явявам и за двете изпитни сесии, въпреки че ще платя само едната първо? после може ли и за редовните да платя?
малко е объркано.. в "помощ" на 20 страница пише "продължете с попълването", а после пише "попълване на ново заявление"..... ????
малко е объркано.. в "помощ" на 20 страница пише "продължете с попълването", а после пише "попълване на ново заявление"..... ????
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Всяка от двете изпитни сесии е самостоятелна, т.е. не зависят една от друга. На първата можеш да се явиш на Математика и История примерно, но на втората да се явиш на Физика и Химия и можеш да кандидатсваш и с 4-те оценки... : )EllieD написа:А задължително ли е да се запишем едновременно и за двете изпитни сесии? аз искам да се запиша първо само за предварителните през април, но после ще мога ли и за редовните да се запиша??? трябва ли да попълня на кои изпити искам да се явявам и за двете изпитни сесии, въпреки че ще платя само едната първо? после може ли и за редовните да платя?
Public relations and Advertising..
да, но наведнъж ли трябва да запиша желанията за 1ва и 2ра изпитна сесия или може първо да се запиша само за предварителните, а после наново да попълня онлайн документи за редовните? малко объркано е написано в "помощ". т.е. сега ако пиша желанията ми за предварителни само, после ще мога ли и за редовните да се запиша по някакъв начин, защото пише, че редакция не може да се извършва?
хем има "продължи попълването на заявлението", хем има "ново заяеление" :/
Последно промяна от EllieD на 12 Мар 2012, 12:33, променено общо 1 път.
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Първо си попълваш желанията за първата сесия..нищо друго!EllieD написа:да, но наведнъж ли трябва да запиша желанията за 1ва и 2ра изпитна сесия или може първо да се запиша само за предварителните, а после наново да попълня онлайн документи за редовните? малко объркано е написано в "помощ"
Public relations and Advertising..
-
nevermorebs
- В началото бе словото
Здравейте!Не знам дали въпросът ми е от различно естество :Д .. Но така или иначе не знам къде другаде да си го задам. Относно изпита по история за СУ става дума.Искам да попитам в конспекта , понеже го разгледах и пак не ми стана кристално ясно, влизат ли теми за приемниците на Йоан Асен II или приключват с него?(за тази част от конспекта -> "Възобновяване и развитие на Българското царство при Асеневци до 1241 г.
Въстанието на братята Петър и Асен. Завършване на освободителното движение при цар Калоян. Политическа хегемония на Българското царство в Европейския югоизток при цар Иван Асен II. Държавна уредба и стопанско развитие.") И ако евентуално не флизат, фрагмента за "Държавна уредба и стопанско развитие" какво ще рече ? Административната структура и икономически, и културен подем , включени в темата за Йоан Асен II или какво ? Благодаря предварително
Въстанието на братята Петър и Асен. Завършване на освободителното движение при цар Калоян. Политическа хегемония на Българското царство в Европейския югоизток при цар Иван Асен II. Държавна уредба и стопанско развитие.") И ако евентуално не флизат, фрагмента за "Държавна уредба и стопанско развитие" какво ще рече ? Административната структура и икономически, и културен подем , включени в темата за Йоан Асен II или какво ? Благодаря предварително
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Ако искаш да се запишеш само за първата изпитна сесия попълваш само тях.EllieD написа:да, но наведнъж ли трябва да запиша желанията за 1ва и 2ра изпитна сесия или може първо да се запиша само за предварителните, а после наново да попълня онлайн документи за редовните? малко объркано е написано в "помощ". т.е. сега ако пиша желанията ми за предварителни само, после ще мога ли и за редовните да се запиша по някакъв начин, защото пише, че редакция не може да се извършва?
При желание можеш да се запишеш и за двете сесии.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
Nemalp
- Да живей словото
Чакайте, кога и къде се пишат тези желания ?! оО
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Това е за изпитите, на които искаш да се явиш.
Желанията за специалностите се подават юни месец.
Желанията за специалностите се подават юни месец.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
Nemalp
- Да живей словото
И аз така знам, ама викам да проверя : ) .
Иначе, да се похваля, вече и аз си имам картонче с номер : ) ! Благодаря на всички отзовали се !
Иначе, да се похваля, вече и аз си имам картонче с номер : ) ! Благодаря на всички отзовали се !
-
Yakarova
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
Re: За записването
Някой знае ли къде в сайта трябва да проверим в коя зала сме разпределени за изпитите ? 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
Може ли да попитам кога трябва да се запиша за изпита по английски език тъй като вече ходих до СУ и се записах само за БЕЛ и История понеже АЕ няма предварителен