Тема за КС въпроси от различно естество vol.3

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Eärwen
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3

Мнение от Eärwen »

Мерси много за бързия отговор! А винаги ли изкарват разпределенията пред Химическия?
Аватар
Bibito
Пишете, о, братя

Мнение от Bibito »

Да и там има списъци и за разпределение, и оценки и класиране на по-късен етап.
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Проблем ли ще е, ако платя онлайн с карта, която е на чуждо име ?

Мисля, че пак би трябвало да излезе от мое име декларацията и все пак да попитам дали няма да има проблем ?
EllieD
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от EllieD »

А задължително ли е да се запишем едновременно и за двете изпитни сесии? аз искам да се запиша първо само за предварителните през април, но после ще мога ли и за редовните да се запиша??? трябва ли да попълня на кои изпити искам да се явявам и за двете изпитни сесии, въпреки че ще платя само едната първо? после може ли и за редовните да платя?

малко е объркано.. в "помощ" на 20 страница пише "продължете с попълването", а после пише "попълване на ново заявление"..... ????
Аватар
Christopher
Пишете, о, братя
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Christopher »

EllieD написа:А задължително ли е да се запишем едновременно и за двете изпитни сесии? аз искам да се запиша първо само за предварителните през април, но после ще мога ли и за редовните да се запиша??? трябва ли да попълня на кои изпити искам да се явявам и за двете изпитни сесии, въпреки че ще платя само едната първо? после може ли и за редовните да платя?

малко е объркано.. в "помощ" на 20 страница пише "продължете с попълването", а после пише "попълване на ново заявление"..... ????
Всяка от двете изпитни сесии е самостоятелна, т.е. не зависят една от друга. На първата можеш да се явиш на Математика и История примерно, но на втората да се явиш на Физика и Химия и можеш да кандидатсваш и с 4-те оценки... : )
Public relations and Advertising..
EllieD
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от EllieD »

да, но наведнъж ли трябва да запиша желанията за 1ва и 2ра изпитна сесия или може първо да се запиша само за предварителните, а после наново да попълня онлайн документи за редовните? малко объркано е написано в "помощ". т.е. сега ако пиша желанията ми за предварителни само, после ще мога ли и за редовните да се запиша по някакъв начин, защото пише, че редакция не може да се извършва?

хем има "продължи попълването на заявлението", хем има "ново заяеление" :/
Последно промяна от EllieD на 12 Мар 2012, 12:33, променено общо 1 път.
Аватар
Christopher
Пишете, о, братя
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Christopher »

EllieD написа:да, но наведнъж ли трябва да запиша желанията за 1ва и 2ра изпитна сесия или може първо да се запиша само за предварителните, а после наново да попълня онлайн документи за редовните? малко объркано е написано в "помощ"
Първо си попълваш желанията за първата сесия..нищо друго!
Public relations and Advertising..
nevermorebs
В началото бе словото

Мнение от nevermorebs »

Здравейте!Не знам дали въпросът ми е от различно естество :Д .. Но така или иначе не знам къде другаде да си го задам. Относно изпита по история за СУ става дума.Искам да попитам в конспекта , понеже го разгледах и пак не ми стана кристално ясно, влизат ли теми за приемниците на Йоан Асен II или приключват с него?(за тази част от конспекта -> "Възобновяване и развитие на Българското царство при Асеневци до 1241 г.
Въстанието на братята Петър и Асен. Завършване на освободителното движение при цар Калоян. Политическа хегемония на Българското царство в Европейския югоизток при цар Иван Асен II. Държавна уредба и стопанско развитие."
) И ако евентуално не флизат, фрагмента за "Държавна уредба и стопанско развитие" какво ще рече ? Административната структура и икономически, и културен подем , включени в темата за Йоан Асен II или какво ? Благодаря предварително :)
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

EllieD написа:да, но наведнъж ли трябва да запиша желанията за 1ва и 2ра изпитна сесия или може първо да се запиша само за предварителните, а после наново да попълня онлайн документи за редовните? малко объркано е написано в "помощ". т.е. сега ако пиша желанията ми за предварителни само, после ще мога ли и за редовните да се запиша по някакъв начин, защото пише, че редакция не може да се извършва?

хем има "продължи попълването на заявлението", хем има "ново заяеление" :/
Ако искаш да се запишеш само за първата изпитна сесия попълваш само тях.
При желание можеш да се запишеш и за двете сесии.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Чакайте, кога и къде се пишат тези желания ?! оО
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Това е за изпитите, на които искаш да се явиш.
Желанията за специалностите се подават юни месец.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

И аз така знам, ама викам да проверя : ) .

Иначе, да се похваля, вече и аз си имам картонче с номер : ) ! Благодаря на всички отзовали се !
Yakarova
В началото бе словото
Специалност: Българска филология

Re: За записването

Мнение от Yakarova »

Някой знае ли къде в сайта трябва да проверим в коя зала сме разпределени за изпитите ? :)
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

http://ksk.uni-sofia.bg/

Няколко дни преди изпитите качват инфо тук...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
firequeen
От дъжд на вятър
Специалност: Английска филология
Обратна връзка:

Мнение от firequeen »

Може ли да попитам кога трябва да се запиша за изпита по английски език тъй като вече ходих до СУ и се записах само за БЕЛ и История понеже АЕ няма предварителен
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”