Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: Въпрос относно преместване?
Също така мисля, че трябва да се освободят места в Туризъм.
П.П. Има тема "Тема за КС въпроси от различно естество".
П.П. Има тема "Тема за КС въпроси от различно естество".
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- pavkii
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Въпрос относно преместване?
Извинявам се, за темата, но просто не можах да намеря нищо. Моля, да бъде преместена в правилния раздел.
Angel_N, благодаря за инфото : )
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Така... всяка специалност си има балообразуващо оценки и трябва да изкараш съответния изпит или матураза за тях . И до тук. Между предварителната и редовната сесия (поне така беше миналата година) се подреждаха желанията. За тях имаш предостатъчно място (ако не се лъжа 60). Защо така, а не след редовната сесия? - за да ги подредиш наистина по желание. Успех...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Някой може ли да ми обясни/даде линк как да се запиша за изпит(и) по БЕЛ и История онлайн ?!
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
http://www.ebg.bg/su-admissions/page/index.faces
В менюто вляво има обяснения, за по подробно, може да ти обясни някой, който се е записал така
(но предполагам, че като започнеш да се регистрираш ще си пише всичко подробно).
1. При подаване на заявление за явяване на кандидатстудентските изпити онлайн се попълва електронна форма, като се следват указанията на сайта. Таксата за изпитите се заплаща единствено онлайн в посочения сайт, след което се генерира входящия номер на кандидата.
2. Регистрирането се счита за валидно само след получаване на входящ кандидатстудентски номер от системата
В менюто вляво има обяснения, за по подробно, може да ти обясни някой, който се е записал така
(но предполагам, че като започнеш да се регистрираш ще си пише всичко подробно).
1. При подаване на заявление за явяване на кандидатстудентските изпити онлайн се попълва електронна форма, като се следват указанията на сайта. Таксата за изпитите се заплаща единствено онлайн в посочения сайт, след което се генерира входящия номер на кандидата.
2. Регистрирането се счита за валидно само след получаване на входящ кандидатстудентски номер от системата
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
Nemalp
- Да живей словото
Благодаря ти : ) ! Много ми помогна.
От къде мога да се снабдя с миналогодишните балове ?
Ето тук има минимални балове, първо класиране ---> http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=20050
-
Nemalp
- Да живей словото
Някой успя ли да се запише онлайн ? Опитах с карта Visa Electron, но не я приема ...
Та, ако някой е успял да каже, защото имам нужда от помощ, а срокът е до 16-ти.
Гледах също адресите на разни бюра и центрове, но цените за тази услуга е нереално висока (около 28-32 лв) оО. Аз ли нещо не съм разбрал или ...
Та, ако някой е успял да каже, защото имам нужда от помощ, а срокът е до 16-ти.
Гледах също адресите на разни бюра и центрове, но цените за тази услуга е нереално висока (около 28-32 лв) оО. Аз ли нещо не съм разбрал или ...
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
Ами, разбрал си. Доколкото аз знам, такса-бюро се изчислява различно в зависимост в кой град си ти и за кой град са документите. На мен ми излезе съсем малко по-скъпо от колкото да ида до София. Но през интернет не съм и опитвала, защодо ме беше страх да не объркам нещо 
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
-
Nemalp
- Да живей словото
Мда, аз уча в друг град (Бургас) и таксата е 28 или 32 лева, взависимост от центъра. Няма начин да се прекарам с 30 кинта отгоре (парите ми за седмица), при положение, че таксата онлайн е 2 лева само.
Абе, ще я измисля врътката, утре ще се звънят телефони и ще се прехвърля от карта в карта, докато не стане xD
Абе, ще я измисля врътката, утре ще се звънят телефони и ще се прехвърля от карта в карта, докато не стане xD
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
И аз съм от БургасNemalp написа:Мда, аз уча в друг град (Бургас) и таксата е 28 или 32 лева, взависимост от центъра. Няма начин да се прекарам с 30 кинта отгоре (парите ми за седмица), при положение, че таксата онлайн е 2 лева само.
КН правеж
-
Nemalp
- Да живей словото
Тогава определно ще се ходи на място : ) !
Но има много път дотогава, сега първо да се запиша, положа изпитите, да видя дали ще изкарам оценките, апък тогава ще му мислим : ) !
- Eärwen
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Записали сме се вече за изпити и имаме картонче с номер.Та,въпросът ми е-кога и как можем да разберем къде точно сме разпределени.
Чух,че трябвало да се провери от някакви листа пред Химическия факултет.Кога точно ги изнасят?
А онлайн възможно ли е?
Чух,че трябвало да се провери от някакви листа пред Химическия факултет.Кога точно ги изнасят?
А онлайн възможно ли е?
Няколко дни преди самия изпит ще излезе разпределението.Може и онлайн - в сайта на университета