Тема за КС въпроси от различно естество vol.3

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: Въпрос относно преместване?

Мнение от thegirl »

Също така мисля, че трябва да се освободят места в Туризъм.

П.П. Има тема "Тема за КС въпроси от различно естество".
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
pavkii
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Въпрос относно преместване?

Мнение от pavkii »

Извинявам се, за темата, но просто не можах да намеря нищо. Моля, да бъде преместена в правилния раздел. :roll: Angel_N, благодаря за инфото : )
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3

Мнение от brasence »

Така... всяка специалност си има балообразуващо оценки и трябва да изкараш съответния изпит или матураза за тях . И до тук. Между предварителната и редовната сесия (поне така беше миналата година) се подреждаха желанията. За тях имаш предостатъчно място (ако не се лъжа 60). Защо така, а не след редовната сесия? - за да ги подредиш наистина по желание. Успех...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Някой може ли да ми обясни/даде линк как да се запиша за изпит(и) по БЕЛ и История онлайн ?!
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

http://www.ebg.bg/su-admissions/page/index.faces

В менюто вляво има обяснения, за по подробно, може да ти обясни някой, който се е записал така
(но предполагам, че като започнеш да се регистрираш ще си пише всичко подробно).

1. При подаване на заявление за явяване на кандидатстудентските изпити онлайн се попълва електронна форма, като се следват указанията на сайта. Таксата за изпитите се заплаща единствено онлайн в посочения сайт, след което се генерира входящия номер на кандидата.
2. Регистрирането се счита за валидно само след получаване на входящ кандидатстудентски номер от системата
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Благодаря ти : ) ! Много ми помогна.
Аз ли съм
В началото бе словото

Мнение от Аз ли съм »

От къде мога да се снабдя с миналогодишните балове ?
Аватар
Bibito
Пишете, о, братя

Мнение от Bibito »

Ето тук има минимални балове, първо класиране ---> http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=20050
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Някой успя ли да се запише онлайн ? Опитах с карта Visa Electron, но не я приема ...

Та, ако някой е успял да каже, защото имам нужда от помощ, а срокът е до 16-ти.

Гледах също адресите на разни бюра и центрове, но цените за тази услуга е нереално висока (около 28-32 лв) оО. Аз ли нещо не съм разбрал или ...
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от sunny.v.b »

Ами, разбрал си. Доколкото аз знам, такса-бюро се изчислява различно в зависимост в кой град си ти и за кой град са документите. На мен ми излезе съсем малко по-скъпо от колкото да ида до София. Но през интернет не съм и опитвала, защодо ме беше страх да не объркам нещо :)
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Мда, аз уча в друг град (Бургас) и таксата е 28 или 32 лева, взависимост от центъра. Няма начин да се прекарам с 30 кинта отгоре (парите ми за седмица), при положение, че таксата онлайн е 2 лева само.

Абе, ще я измисля врътката, утре ще се звънят телефони и ще се прехвърля от карта в карта, докато не стане xD
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Nemalp написа:Мда, аз уча в друг град (Бургас) и таксата е 28 или 32 лева, взависимост от центъра. Няма начин да се прекарам с 30 кинта отгоре (парите ми за седмица), при положение, че таксата онлайн е 2 лева само.

Абе, ще я измисля врътката, утре ще се звънят телефони и ще се прехвърля от карта в карта, докато не стане xD
И аз съм от Бургас :P. Моят съвет е както решите да се запишете за изпитите, но когато дойде време за подреждане на желанията , да го направите на място в офис или направо в София. Ако стане тогава някаква грешка, 30 лева ще са нищо в сравнения с последствията... Отделно, че трябва да си покажете и без това дипломатага :)
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Тогава определно ще се ходи на място : ) ! :lol: Но има много път дотогава, сега първо да се запиша, положа изпитите, да видя дали ще изкарам оценките, апък тогава ще му мислим : ) !
Аватар
Eärwen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Eärwen »

Записали сме се вече за изпити и имаме картонче с номер.Та,въпросът ми е-кога и как можем да разберем къде точно сме разпределени.
Чух,че трябвало да се провери от някакви листа пред Химическия факултет.Кога точно ги изнасят?
А онлайн възможно ли е?
Аватар
Bibito
Пишете, о, братя

Мнение от Bibito »

Няколко дни преди самия изпит ще излезе разпределението.Може и онлайн - в сайта на университета :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”