@fak
Как се казва котенцето?
Казваше се Мърльо.
Би ли гушкала опосум?
Зависи от опосума. Не бих гушкала всеки опосум.
а какво(друго) не би гушкала?
Нещо мръсно.
Пандора защо е отрицателен митологичен герой?
Защото е „надарена с всичко“, хората й завиждат, мразят я и я обвиняват за цялото зло на света.
А Хубавата Елена?
Защото е слабохарактерна и се оставя съдбата й да бъде решена от някаква война, а не от собствената й воля.
Въобще наистина ли за всички злини са виновни жените?
Не. За всичко са виновни мъжете, но те са прекалено слаби да понесат вината, затова ние я поемаме вместо тях, за да са доволни те и да има кой да ни гушка преди да заспим.
А има ли нещо вярно в твърдението, че всички думи с подчертано негативно значение са във женски род?
Не.
Хората виновни ли са, че са прости?
Не са виновни, че са родени прости. Виновни са, че не правят нищо по въпроса.
А ти самата общуваш ли с индивиди, които са видимо (фрапантно) по-посредствени?
За съжаление ми се налага.
А с какви хора общуваш?
С няколко основни типа:
1. Самовлюбени снобари, които говорят единствено за новите си автомобили, апартаменти, маратонки и т.н. Не четат книги, за да не им се уморяват очичките. Слушат техно.
2. С програмисти-нърдове, за които забавление означава да пренапишат играта Game of Life на няколко различни езика и после да споделят решенията си в github, за да си измерят дължината на... кода.
3. С кифли, които могат да издекламират цените на всички артикули в произволен мол.
4. С хора, които по цял ден могат да поливат домати във фейсбук и накрая на деня да заспят уморени от тежката работа.
5. С разни вдъхновяващи хора.
6. С тъжни хора.
7. С глупави хора.
8. С досадни хора.
9. С красиви хора.
10. Със забавни хора.
11. С умни хора.
Като един човек може да принадлежи на повече от една група или да не е в нито една от тях.
опиши приятелите си с няколко събирателни понятия 
търсещи
Обичаш ли пеперуди?
Да ги снимам - да. Иначе не стават за гушкане... (повече от един път

)
А звънчета?
Не бих казала.
Опитвала ли си да отгледаш цвете?
Не се опитвам, а отглеждам. Вкъщи е пълно с цветя.
Пееш ли в банята?
Всеки път.
Сънуваш ли зайчета?
Не помня да съм.
Кажи част от стих, който знаеш наизуст.
Ако можех да имам едно магазинче със две полички, бих продавал... познайте какво? - Надежда! Надежда за всички.
Покажи най-тъжния стих.
Не мога. Тъгата е безкрайна.
Нарисувай ни коза.. 
Малко по-късно.
Знаеш ли, че си вълшебна?

Благодаря, но не мисля, че съм : )