Faith_no_more написа:Опищи себе си с 10 изречения.
Опиши форума с 10 изречения.

Хм,зависи кой човек от мен питаш да се опише,тъй като има към 100-тина в мен (зодия близнаци съм все пак).
Както вече казах-хората в мен се блъскат,човек на крайностите съм,непредвидим понякога,бързо си променят състоянията и настроенията.Ще си позволя да започна с добрите качества-смятам се за безкрайно мил и всеотдаен човек,лесно правя компромиси,много съм емоционална.Обичам разнообразието и нещо,което смятам за моя много лоша черта е това,че нещата бързо ми омръзват-търся промяната и общуването с нови хора ( и като заговорих за това -много съм общителна). Земен човек-всичко изкуствено и превзето не ми допада,искрена и естествена съм в поведението си.Навън в ежедневието съм непрекъснато усмихната и приветлива,но при мен важи приказката за клоуна,който всъщност е най-тъжен-склонна съм да изпадам в крайно меланхолични състояния.Обичам да философствам като често се замислям за основни човешки ценности,възприятия и всякакви дълбоки неща,които могат да вкарат ума ти в голям филм.За отрицателни качества смятам- липсата ми на мотивация понякога,крайния ми мързел,неорганизираност на моменти и склонност да отлагам безкрай!!!

(работя над тези неща) Луда съм...наистина ;д издивявам на моменти и съм си откаченичка. И макар,че са 8 изречения мисля да спра,че направо си написах личен психоанализ.
Относно форума:
Харесва ми.Яд ме е,че спрях да бъда активна и не съм влизала от едно 2-3 месеца.Понасяла съм не много добро отношение тук като нова и ми е ставало малко болно,защото аз съм супер доброжелателна и никога няма да се нахвърля така на когото и да било.Допада ми това,че хората са искрени и не си кривят душата да си кажат каквото мислят (или поне на мен така ми се струва).Оценявам факта,че хората са интелигентни;има много хубави и поучителни теми.Форумът като цяло ми е бил много от полза през времето,когато тръпнех в очакване на резултати и винаги разбирах първо от него! Форумните срещи са едно прекрасно нещо,което ви е превърнало в добри приятели,а не сте останали просто едни никове ... Мисля,че има готини хора,с които си допадам като характери и разбирания.Айде и тук да ги оставя 8.Много съм многословна : )))