Размисли и Страсти '12: Miss SeduceR
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Размисли и Страсти '12: Miss SeduceR
Ами.. налягайте я 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Re: Размисли и Страсти '12: Miss SeduceR
Какъв ти се пада иво а.к.а. Jamesmagno и що ти има телефона?
:^)
:^)
la douleur exquise
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Няма ми телефона,има ми фб-ка ...пада ми се познат
Виждала съм го 1 път в живота си-на една форумна среща-за нещастие единствената,на която съм ходила
Трябва да се поправя май,май 
-
Faith_no_more
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Защо не се появи пак на форумна среща? 
Vanity, definitely my favorite sin...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Защо Мис Седюсър 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Не знам ... не искам да се оправдавам,че съм нямала време,защото съм първи курс и новите емоции и впечатления са ми в повече.Просто така се случи-и аз нямам обяснение-признавам се за напълно виновна.
Защо този ник ли ... е,пак не знам,звучи много самовлюбено,което е далеч от моите разбирания като цяло-бих го променила,да,но това ми дойде първо наум,защото ми харесва самата дума как звучи като произношение,не се самоопределям с нея в никакъв случай
Защо този ник ли ... е,пак не знам,звучи много самовлюбено,което е далеч от моите разбирания като цяло-бих го променила,да,но това ми дойде първо наум,защото ми харесва самата дума как звучи като произношение,не се самоопределям с нея в никакъв случай
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
какво учиш? защо? и харесва ли ти?
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Уча Стопанско управление.
Защо-много са подбудите;кандидатства се с математика и език,та си мислех,че това са ми най-силните страни и ще мога да се справя с изпитите;учат се неща,които са ми интересни (или поне съм си мислила,че ще са ми интересни);исках да уча нещо,свързано с работа в екип,контактуване с много хора,креативно и нетрадиционно мислене и тъй като за връзки с обществеността,ПР и МО се кандидатстваше с неща,които не са ми присърце,реших да не си тровя живота със зубрене.И не на последно място едно време,когато брат ми си избираше специалност-СтУ беше една от алтернативите му,въпреки че той по-късно записа Компютърни науки,аз реших да се ориентирам точно натам.
Дали ми е интересно-някои неща-да,други-не ...а и не съм видяла кой знае колко много,за да давам крайни мнения.Напоследък защитавам тезата,че ако се вслушаш в това,което ти казват и започнеш да зацепваш,дори и да се престориш,че ти е интересно-ще ти стане!
Защо-много са подбудите;кандидатства се с математика и език,та си мислех,че това са ми най-силните страни и ще мога да се справя с изпитите;учат се неща,които са ми интересни (или поне съм си мислила,че ще са ми интересни);исках да уча нещо,свързано с работа в екип,контактуване с много хора,креативно и нетрадиционно мислене и тъй като за връзки с обществеността,ПР и МО се кандидатстваше с неща,които не са ми присърце,реших да не си тровя живота със зубрене.И не на последно място едно време,когато брат ми си избираше специалност-СтУ беше една от алтернативите му,въпреки че той по-късно записа Компютърни науки,аз реших да се ориентирам точно натам.
Дали ми е интересно-някои неща-да,други-не ...а и не съм видяла кой знае колко много,за да давам крайни мнения.Напоследък защитавам тезата,че ако се вслушаш в това,което ти казват и започнеш да зацепваш,дори и да се престориш,че ти е интересно-ще ти стане!
FloWersOfEviL написа:Ами.. налягайте я
Ами... добре
1.Кое ти е по-силно - езика или геометрията?
2.А чий език ти е най-силен и най-на сърце?
3.А френски знаеш ли?
4.Много ли са нетрадиционни хората в СтУ?
5.С к'во си мажеш миглите в последно време?
6.К'ва музика слушаш?
7.Колко често уважаваш кръчмите?
8.А всъщност на кръчма или на домашно е по-яко?
9.К'во искаш да те питаме?
10.А к'во не искаш?
The more you want, the easier you are to exploit
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
1. Все си мисля,че са равни ...
2. Уточни се само моля...чий език или кой език
,защото към дадения момент ничий език не представлява интерес за мен,камо ли да ми е на сърце.
3.Ще те разочаровам-не знам
4.Ммм... както всяко нещо,съдържащо много и различни хора,така и СтУ си има своите "нетрадиционни" индивиди,което на мен много ми допада-обичам разнообразието.
5.С нищо
,което ми напомня пак да се завърна към родната и натурална медицина
6.Почти всичко,само родните поп-фолк ритми не ми допадат много,много.Но с ръка на сърце мога да кажа,че моята музика определено е трансът (вокал).Няма друга,която да ме кара да се чувствам по този начин
)) Иначе бих добавила- рок класики,R&B ...като цяло май това е,конкретни групи и изпълнители също мога да назова при интерес.
7.Не ходя по кръчми
8.Предпочитам домашно
9.Каквото искате
10.Просто питайте
2. Уточни се само моля...чий език или кой език
3.Ще те разочаровам-не знам
4.Ммм... както всяко нещо,съдържащо много и различни хора,така и СтУ си има своите "нетрадиционни" индивиди,което на мен много ми допада-обичам разнообразието.
5.С нищо
6.Почти всичко,само родните поп-фолк ритми не ми допадат много,много.Но с ръка на сърце мога да кажа,че моята музика определено е трансът (вокал).Няма друга,която да ме кара да се чувствам по този начин
7.Не ходя по кръчми
8.Предпочитам домашно
9.Каквото искате
10.Просто питайте
Miss SeduceR написа:2. Уточни се само моля...чий език или кой език
Ами чий де - на испанците, на французите, на италианците, на британците...
А т'ва пък е скандално и възмутително едновременно - не са ли достатъчно нестандартни СтУанците?Miss SeduceR написа:защото към дадения момент ничий език не представлява интерес за мен,камо ли да ми е на сърце.
Разкажи ни някоя нетрадиционна историяMiss SeduceR написа:4.Ммм... както всяко нещо,съдържащо много и различни хора,така и СтУ си има своите "нетрадиционни" индивиди,което на мен много ми допада-обичам разнообразието.
Challenge acceptedMiss SeduceR написа:9.Каквото искате
10.Просто питайте
Oтговори, моля, на въпросите от следната песен:
Да не ти прави впечатление родния поп-фолк ритъм
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Скромно,но от всички изброени нации имам впечатление за езиците,интересна и различна ми е комуникацията с тях,но винаги се връщам на българския.
Може би са нестандартни,но тези от моя курс са прочетена книга,а с батковците не се засичам много,много ...
Истории-бол,просто не ми откроява някоя толкова ясно,за да я разкажа или просто ги приемам като ежедневие
Следващия път,когато се случи нещо интересно-обещавам,че ще ти обадя веднага!
Тя Галка доста добре си е отговорила на въпросите,ама какво да те правя,ще предоставя и моя вариант:
1.Не е задължително да ме целува,обичам прегръдките
2.Да,използвам честно играчки с вибрации-мобилния ми телефон
3.Броят на най-важните мъже в живота ми засега е 2 - брат ми и баща ми
4. 3-ка?!? Под 5 не признавам скалата...за оценяване;)
5.Пози-любима ми е като спя на дясната си страна
6.Предпочитам да се возя на предната седалка на дадено превозно средство,да гледам филм вкъщи и да се качвам по стълбите
7.Не само с бельо,а и с пола,блуза и т.н.
8.Сили ...какво ...кон ...колко конски сили? Еми,мощничка съм,не съм се пробвала скоро колко вдигам
9.Телефонът ми ... как да е-мобилен
10.С дама в леглото...да,била съм с дамата в мен на едно легло
11.Дааа,харесвам големия размер на усмивките
))
Може би са нестандартни,но тези от моя курс са прочетена книга,а с батковците не се засичам много,много ...
Истории-бол,просто не ми откроява някоя толкова ясно,за да я разкажа или просто ги приемам като ежедневие
Тя Галка доста добре си е отговорила на въпросите,ама какво да те правя,ще предоставя и моя вариант:
1.Не е задължително да ме целува,обичам прегръдките
2.Да,използвам честно играчки с вибрации-мобилния ми телефон
3.Броят на най-важните мъже в живота ми засега е 2 - брат ми и баща ми
4. 3-ка?!? Под 5 не признавам скалата...за оценяване;)
5.Пози-любима ми е като спя на дясната си страна
6.Предпочитам да се возя на предната седалка на дадено превозно средство,да гледам филм вкъщи и да се качвам по стълбите
7.Не само с бельо,а и с пола,блуза и т.н.
8.Сили ...какво ...кон ...колко конски сили? Еми,мощничка съм,не съм се пробвала скоро колко вдигам
9.Телефонът ми ... как да е-мобилен
10.С дама в леглото...да,била съм с дамата в мен на едно легло
11.Дааа,харесвам големия размер на усмивките
1.По някакви нетрадиционни начини ли?Miss SeduceR написа: 2.Да,използвам честно играчки с вибрации-мобилния ми телефон
2.Колко мартеници ти боднаха днес?
3.А на колко човека им бодна ти?