препоръчайте курс по уеб дизайн
Модератори: Methuselah, thegirl
-
petya.fmi
- В началото бе словото
- Специалност: компютърни науки
- Курс: втори
препоръчайте курс по уеб дизайн
Искам да се науча да правя сайтове. До сега не сме имали такъв курс във ФМИ. Гледам разни уроци по интернет, чета книжки, ама ми е трудно.
Можете ли да ми препоръчате курс по уеб дизайн, примерно да се учи HTML, CSS, Photoshop? Искам да правя хубави сайтове и знам че се ползва Joomla или Wordpres. Има ли някъде хубав курс по уеб дизайн в София?
Можете ли да ми препоръчате курс по уеб дизайн, примерно да се учи HTML, CSS, Photoshop? Искам да правя хубави сайтове и знам че се ползва Joomla или Wordpres. Има ли някъде хубав курс по уеб дизайн в София?
-
randomrandom
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инженерство
- Курс: втори
Re: препоръчайте курс по уеб дизайн
Телерик имат такъв курс, аз самият се записах на него този семестър (:
http://academy.telerik.com/student-cour ... javascript
enjoy
П.С.: съдейки обаче от мненията ти в този форум бих казал, че ти вече знаеш за него и това е просто алтернативен начин на реклама от страна на Телерик (:
http://academy.telerik.com/student-cour ... javascript
enjoy
П.С.: съдейки обаче от мненията ти в този форум бих казал, че ти вече знаеш за него и това е просто алтернативен начин на реклама от страна на Телерик (:
-
bizzi
- В началото бе словото
- Специалност: IT
- Курс: кандидат-студент
Здравейте!
Да се включа и аз по темата за курса по Web Front-End Development на Телерик Академията.
Като цяло това е най-достъпно водения курс, на който съм присъствала. Лекторите преподават много детаилно и разбираемо.
Голям плюс е online обучението, имайки предвид че повечето от нас са студенти и не винаги остава време за посещение на редовния курс. Всяка лекция се заснема и се качва видео, така че дори и присъстващите могат да си припомнят лекцията на по-късен етап.
Текущият курс започна март месец, но ако имате желание да придобиете знания, и то безплатно, никога не е късно да се вклчите on-line. Верно, че няма как да се борите за сертификат, щом курса е започнал, но всъщност най-важното е да се усвоят знания.
И още нещо: Ако започнете с курса, следният форум ще ви бъде от полза: домашни. Тук се обсъждат всички домашни от курса, което е от голяма помощ ако зациклите над някоя задачка
Успех и съжалявам ако спамя
Да се включа и аз по темата за курса по Web Front-End Development на Телерик Академията.
Като цяло това е най-достъпно водения курс, на който съм присъствала. Лекторите преподават много детаилно и разбираемо.
Голям плюс е online обучението, имайки предвид че повечето от нас са студенти и не винаги остава време за посещение на редовния курс. Всяка лекция се заснема и се качва видео, така че дори и присъстващите могат да си припомнят лекцията на по-късен етап.
Текущият курс започна март месец, но ако имате желание да придобиете знания, и то безплатно, никога не е късно да се вклчите on-line. Верно, че няма как да се борите за сертификат, щом курса е започнал, но всъщност най-важното е да се усвоят знания.
И още нещо: Ако започнете с курса, следният форум ще ви бъде от полза: домашни. Тук се обсъждат всички домашни от курса, което е от голяма помощ ако зациклите над някоя задачка
Успех и съжалявам ако спамя
Този Наков не му омръзна си прави фейк акаунти бе 
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
.. каза човекът, регнал се преди 2 денаvaskooo написа:Този Наков не му омръзна си прави фейк акаунти бе
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
Е чакай бе човек. Аз нищо не рекламирам 
Регистрирах се защото съм кандидат-студент и имах въпроси, иначе следя форума от половин година
Регистрирах се защото съм кандидат-студент и имах въпроси, иначе следя форума от половин година
-
launcher
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Малко късно се включвам, но може да съм от полза на някой.
Препоръчвам www.lynda.com, имат множество безплатни уроци, а останалите може да се намерят във всеки торент тракер
.
Всичко е перфектно обяснено като за начинаещи, а това че са на Англииски предполагам че няма да е проблем за никой.
П.С. Това не е реклама.
Препоръчвам www.lynda.com, имат множество безплатни уроци, а останалите може да се намерят във всеки торент тракер
Всичко е перфектно обяснено като за начинаещи, а това че са на Англииски предполагам че няма да е проблем за никой.
П.С. Това не е реклама.
-
FishMaster
- В началото бе словото
launcher написа:Малко късно се включвам, но може да съм от полза на някой.
Препоръчвам www.lynda.com, имат множество безплатни уроци, а останалите може да се намерят във всеки торент тракер.
П.С. Това не е реклама.
Абе реклама си е, но никой не казва, че е лошо да рекламираш такива източници, дори напротив
Иначе може и Pluralsight, трябват пари за изпит/сертификат, но иначе може да се ползва тримесечен ваучер за студенти от Microsoft - отваря всичко за гледане, включително нещата за Front-end технологии. Пък ако ти трябва точно изпит/сертификат, винаги може да си доплатиш