Мила
Опиши форумци със стихотворения
Или цитати от книги. Или и двете. Това ще чака по - добри времена
Какво реши за шитавите цели в крайна сметка? Нищо не съм решила... Продължавам да настоявам, че е по - добре шитави цели, отколкото никакви такива...
Дзен ли си? Може да се каже, но не съм напълно.
Пука ли ти? Пука ми за нещата, които зависят от мен, за останалото - май ми е все тая...
Какво никога няма да си простиш? Предпочитам да не го споделям тук...
Какво никога не би простила? Много малко неща не бих простила, но предпочитам да не ги споделям и тях във форума.
Какво ти беше първото впечатлние от мен? Първото ми впечатление беше, че си затворен човек, трудно приобщавайки външни хора към вътрешния си кръг.
Ако беше болест щеше да си? Този въпрос ме разби

При положение, че не обичам никак болестите сигурно щях да съм нещо безвредно и бързо лекуващо се.
Ако беше цвете...? ... щях да се моля никой да не ме убива, откъсвайки ме...
Ако можеше да избираш на коя дата да се родиш? Не бих си сменила датата, на която съм се родила, защото е доста awesome
Принципно имаш ли любима картина от (не)известен художник? Честно казано, нямам.
Хайде сега гугълни Адолф Уилям Бугеро и си харесай някоя от неговите. Коя? Защо? Уж, прегледах някои негови картини и никоя не успя да ме грабне. Обещавам, че тези дни ще ги разгледам пак и ще ти отговоря и на този въпрос.