От 1-ви до 8-ми Март 2012г. ”I’m working on it” събира млади

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

LoyalTravel
В началото бе словото

От 1-ви до 8-ми Март 2012г. ”I’m working on it” събира млади

Мнение от LoyalTravel »

Ако се интересуваш от проблемите на младите хора, ако имаш мнение и искаш то да бъде чуто, ако желаеш сам да вземаш решенията за своето бъдеще и за развитието си като млада и отговорна личност, то новият проект на IYAC Bulgaria- ”I’m working on it” е точно за теб! Той е насочен към провокирането на активно действие от страна на младежите и засяга главно три важни теми: безработицата сред младите, доброволчеството и диалога между поколенията.

От 1-ви до 8-ми Март, 2012г. ”I’m working on it” събира будни и млади хора от България, Румъния, Латвия, Турция, Литва и Италия в румънската столица Букурещ, за да могат посредством участието си в уъркшопове, флашмобове, игри, дискусии, изложби и медийни кампании, да докажат, че са отговорни за бъдещето, че са източникът на развитието и прогреса. Бъди един от тях! Какво е уникалното? Няма да присъстваш на скучни лекции и да ти бъде четено ”като по учебник”- всичко ще се случва на улицата, в неформална обстановка. В една мултикултурна среда ще можеш да се изразиш по свой собствен начин, да се докоснеш непосредствено до проблемите, засягащи твоето поколение, и да проявиш креативност в търсенето на тяхното решение.

Проектът се финансира по програма "Младежта в действие", която покрива 100% от разходите за настаняване и храна и 70% от транспортните разходи.
Пращаме линк, от където можете по-подробно да се запознаете с пълната информация. Дано да е от полза на някой:
http://www.experienceeu.bg/%D0%BD%D0%BE ... 0%B5%D1%89
Villager_Cookie
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Re: От 1-ви до 8-ми Март 2012г. ”I’m working on it” събира м

Мнение от Villager_Cookie »

В линка няма информация как можем да се включим, някой разполага ли с такава?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”