Изпит при гл.ас. Георги Георгиев

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

lijosa
В началото бе словото
Специалност: РСМТ
Курс: втори

Изпит при гл.ас. Георги Георгиев

Мнение от lijosa »

Здравейте,
аз съм студентка РСМТ от няма да казвам коя година :) Поради забавянето кредитите на изпитите, които бях взела са се променили и сега не ми достигат точно 5 кредита, за да стигна до дипломна работа.
Избрала съм си предмет на гл.ас. Георги Георгиев - Компютърни архитектури. Видях че има качени материални в личната му страница, но има потребителско име и парола, достъп. Тъй като работя и имам дете ми е невъзможно да ходя на лекции, не познавам никой от сегашните ми колеги и ви моля за съдействие.
Видях при оценяването, че се взима предвид оценки от междинни тестове. Има ли шанс да взема изпита без явяването на тези тестове. Моля и да ми споделите паролата и потребителското име за достъп до лекциите, може на лични.
Изобщо всякаква информация за изпита ще ми бъде от полза.
Благодаря предварително
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Re: Изпит при гл.ас. Георги Георгиев

Мнение от Methuselah »

Най-добре пиши на гл. ас. Георги Георгиев.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Относно кредитите - на взетите изпити не би трябвало да има промяна, но последните дни и аз разбрах, че някои колеги от РСМТ (2010/2011) са имали проблеми.
Цитирам:
Получих отговор от администраторите. Отговориха ми, че ако има разминаване трябва да се отиде в стая 111 с книжката с внесените оценки за разясняване.
Не ми е ясно обаче с какво това ще докаже какви кредити ти е била дисциплината.
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Може би с датата на изпита? В книжката не присъства като информация само предмета и оценката, а също и датата и формата на провеждане. Дори и дата да не е вписана, от книжката става пределно ясно кой семестър и през коя година е положен изпитът, което теоретично трябва да е достатъчно за определяне какъв брой кредити е носела съответната дисциплина през кореспондиращия период от време.

Иначе и на мен ми се струва нелогично при положение, че има налични взети изпити, кредите от тях да се променят с времето. Кредитие се променят за дисциплината, но не и за взетия изпит.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”