MidwinterSun написа:Аз ще си позволя едно включване в последната минута. :Р
допреди две години носих злато. след грабеж престанах да нося ценни бижута по себе си. или поне видимо скъпи.. пазя си ги. ако нося, ще е дрънкулка. Обичам обемните обици и всякакви гривнички. най-любимото бижу ми е един пръстен, подарен ми от баща ми като бях 5 клас сигурно.. много нежен.. а искамм много неща.. все ценни, да си кътам тука..Какви бижута харесваш? А кое ти е любимото от тези, които вече имаш? А кое нямаш, но би искала много да имаш?
подаръци не връщам..Как предпочиташ - да ти подарят бижуто (или каквото и да е друго нещо, което искаш) или да си го купиш сама?
купих подарък на сестра си.Как оползотвори първите си спестени пари?
даПлащала ли си някога цялата сметка, когато си била на среща?
ооо, аз съм много безкултурен човек. нямам нуждата да слушам музика, или да чета, или да гледам филми, или да рисувам, или да пиша... което пък не значи, че не мога да оценя изкуството, когато ми се отдаде възможност... всъщност леля ми ме мъкне по разни изложби и концерти. убеди ме да идем на концерт на а. рийо във виена през май...Щом музиката не ти прави особено впечатление, сигурно все някое от другите изкуства ти е на сърце, хм? : )
обичам да ме глезят.. никога не е неоправдано, аз си заслужавам всеки харч.Къде свършва допустимата глезотия и започва неоправданият харч? (на пари, време и каквото още се сетиш)
На какво искаш да се научиш?
на общуване.. много ми куца.
икономиката, пианото, немския..От какво си се отказала, но смяташ, че не е трябвало да го правиш?
жасмин!, роза, цитрусиНа какво обичаш да ти мирише:
- парфюма
на чисто..- шампоана
- шала на зима... но.. нося шалове много рядко.. опитвам се да ги възприема като аксесоар, но просто са ми твърде обемни..
-
нa лилавия ленорчаршафите
на краставица- обяда
на мен.. стаите поемат миризмата на човека..- стаята?
изкуството по-скоро въздейства на сетивата.. аз така го разбирам.. Марина Абрамович с нейните пърформанси ми е непонятна.. няма да коментирам и ония двамата балетни танцьори, дето танцували голи с вибратори отзад.. тия извращения провокират само негативни усещания..Кое смяташ, че е по-съществено за изкуството - да е красиво (във всички възможни значения на думата) или да провокира?
аз вече рязах по коледа такива, когато беше пуснала линк.. дори сестра ми рязаИзползвай този сайт, за да изрежеш снежинка (или няколко) и после ни я(ги) покажи: http://snowflakes.barkleyus.com/
съвсем малко време прекарах там.. но си спомням много неща.Сигурно сте изрязвали такива в детската градина? Какво още правихте тогава? Кои са ти най-живите спомени?
стихотворението от коледното тържество, имената на учителките, стаята, където изпращаха непослушните деца, миризмата на супата (бляк)
Мър много ти отива, между другото. Мисля и аз да възприема обръщението.