Размисли и Страсти '12: fak
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Размисли и Страсти '12: fak
И първият избран за тази година... 
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- thegirl
- Легендарен флуудър
Re: Размисли и Страсти '12: fak
Продължи този списък: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 87#p915387
поне с хората, с които празнувахте заедно
Странно ли ти е да си толкова скоро пак?
С какво котките са по-добри от хората?
Откъде ти хрумна да събереш народа у дома за 8ми?
Оправдахме/ха ли се очакванията ти?
Какво те изненада?
С какво котките са по-добри от хората?
Откъде ти хрумна да събереш народа у дома за 8ми?
Оправдахме/ха ли се очакванията ти?
Какво те изненада?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
A ти самата влюбена ли си?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Да си гониш щастието, колкото и бързо да бяга то! = това е важното за всеки един човек. на тая възраст вече сме добили ясна представа за обстоятелствата, при които го достигаме. оттук нататък идва условността:Jamesmagno написа:Мър, какво е важно?
лично за мене необходимо (дори задължително) условие е да не правя нещастни останалите и най-вече хората, които обичам! затова и съм склонна на голям компромис със себе си, с принципите, в които вярвам, за общото(наше!) благо.. разбираш за какво ти говоря...
ако някой друг каже, че справедливостта стои на първо място, аз бих го разбирала така - "Реализацията на справедливистта ме прави щастлив", което пак опира до щастието според мен.
за трети страничното обстоятелство, включващо чуждата беда, не е сериозна пречка за реализирането на собственото щастие. което си е супер! (ама не за всички
абееее, най-важното е алкохолът никога да не свършва и да се обичаме много!
всъщност името му било Роки.Какво стана с Пирин?
ПостСкриптум: 'Мър' ми стана любимото име!
la douleur exquise
нещо се вдъхнових и се поувлекох..thegirl написа:Продължи този списък: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 87#p915387
2. флауърс ъф ивъл +
4. Силви +
8. Мила +
11. Болейн
12. Мушмул
18. the girl +
19. Crippled Alice +
20. Allshallperish
22. Inc +
23. Pisobella
25. Lunactic moon -+
26. Lithium +
Disney-World
Вяра
fluffy cloud +
Търговецът на кристал +
a тия долу просто ужасно много ме кефят
+
+
+
(ако съм забравила някого и иска рокля, да си каже
Последно промяна от fak на 07 Яну 2012, 14:10, променено общо 2 пъти.
la douleur exquise
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Леле, Фак! Ти мен не си ме виждала (май), та няма как да знаеш, че тоя тип рокли хич не ми отиват на фигурата (което е жалко, понеже и двете са готини, особено втората - а атмосферата на снимките е просто един път!), обачеееееее... да имаш идея откъде да се сдобия с първата рокля, която си избрала за Лунатичното? Едно, че е разкошна и второ, че това ми е любимият цвят. Останаха ми очите по нея.
Я да те питам - че питах на предната форумна в китайския хората и те не можаха да ми кажат, а и аз - признавам - нямам идея: ама ти защо не ме харесваш?
И, понеже мисля, че теб не съм те молила да направиш това интересно упражнение - би ли описала важните за теб мъже в живота ти с песни? Както ги чувстваш, както ги виждаш, с каквито песни ги свързваш (по причини, които не е нужно да споделяш) - как звучат в главата ти?
Я да те питам - че питах на предната форумна в китайския хората и те не можаха да ми кажат, а и аз - признавам - нямам идея: ама ти защо не ме харесваш?
И, понеже мисля, че теб не съм те молила да направиш това интересно упражнение - би ли описала важните за теб мъже в живота ти с песни? Както ги чувстваш, както ги виждаш, с каквито песни ги свързваш (по причини, които не е нужно да споделяш) - как звучат в главата ти?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
не ми е странно, но ше ми е малко криво, че темата ше си остане на една страничка поради липса на зададени въпроси(щото вече ми бяха зададени преди 3 месецаМила написа:Странно ли ти е да си толкова скоро пак?
МЪРкат! Не хъркат. по-меки и пухкави са. Радват се на малкото. Не се сърдят, ако галиш или говориш с други котки. Обичат само тебе и семейството!С какво котките са по-добри от хората?
Затъжила се бях.Откъде ти хрумна да събереш народа у дома за 8ми?
Ти не! - не дойдеОправдахме/ха ли се очакванията ти?
нямала съм очаквания. изненадах се приятно.
добронамерената атмосфера, която ви следва, където идете.Какво те изненада?
la douleur exquise
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Колко време ти отне да забележиш, че като избиеш всички лампички, форома го отбелязва в профила ти, из инфото?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
la douleur exquise
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- thegirl
- Легендарен флуудър
Иво... http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 7&start=60
Или искаш пак
1. Кога ще дойдеш пак на форумна?
2. Промени ли ти се мнението за някои форумци, като се запознахте в сравнение с образа им тук?
3. Ако ти предложат безплатен едномесечен престой в 3 произволни страни по света, кои ще избереш?
4. Опиши какви неща би направила, ако за един ден можеш да си невидима.
5. Какъв надпис или картинка би избрала за своя тениска?
6. Любимо число от 1 до 72.
7. Оцени с точки от 1 (не харесвам) до 10 (харесвам) мъжете от страницата ... (числото, което си написала на 6-ти въпрос) от темата Красиви мъже 2
Или искаш пак
1. Кога ще дойдеш пак на форумна?
2. Промени ли ти се мнението за някои форумци, като се запознахте в сравнение с образа им тук?
3. Ако ти предложат безплатен едномесечен престой в 3 произволни страни по света, кои ще избереш?
4. Опиши какви неща би направила, ако за един ден можеш да си невидима.
5. Какъв надпис или картинка би избрала за своя тениска?
6. Любимо число от 1 до 72.
7. Оцени с точки от 1 (не харесвам) до 10 (харесвам) мъжете от страницата ... (числото, което си написала на 6-ти въпрос) от темата Красиви мъже 2
Търговецът на кристал написа:Леле, Фак! Ти мен не си ме виждала (май), та няма как да знаеш, че тоя тип рокли хич не ми отиват на фигурата (което е жалко, понеже и двете са готини, особено втората - а атмосферата на снимките е просто един път!)
на нейната фигура всичко стои добре
ще се оглеждам.. края на януари и февруари е най-благодатното време за шопинг. в краен случай си взимаш плат и ше го ушием..(имам си шевна машина вече (happy))обачеееееее... да имаш идея откъде да се сдобия с първата рокля, която си избрала за Лунатичното? Едно, че е разкошна и второ, че това ми е любимият цвят. Останаха ми очите по нея.
В някой от първите РиС с мене отбелязах, че ако съм имала любим потребител във форума, това си била ти - в самото начало, когато се регистрирах в продължение на около година (причините няма да ги изброявам). После ти се отнесе с мен по високомерен начин. а аз съм обидчив и болезнено злопаметен човек. а и не се натрапвам, където не ме искат
http://vbox7.com/play:4e865226И, понеже мисля, че теб не съм те молила да направиш това интересно упражнение - би ли описала важните за теб мъже в живота ти с песни? Както ги чувстваш, както ги виждаш, с каквито песни ги свързваш (по причини, които не е нужно да споделяш) - как звучат в главата ти?
http://www.youtube.com/watch?v=ly6ch4Q0JCQ
http://www.youtube.com/watch?v=5BU3j61sHNA
la douleur exquise
оле, оле, ужас! не мога да немеря къде го пише тва.. Къде е? Кажи ми колко пъти съм ги разтрошила аз?Kristo написа:Колко време ти отне да забележиш, че като избиеш всички лампички, форома го отбелязва в профила ти, из инфото?
la douleur exquise