1. Ако носеше сутиен, какъв размер щеше да бъде?
Не съм сигурен как да определя.
2. Изброи 3 неща, които не би направил за пари (независимо от количеството).
Много философски почнахме да ставаме. Да кажем, че не бих наранил близък, приятел или близък приятел, не бих могъл да защитавам някого, за когото вярвам, че е виновен (което може да се окаже сериозен професионален проблем съвсем скоро), не бих си продал въображението.
3. Още 3, за които би платил колкото е необходимо, ако имаше аЦки много кинти
Колонизацията на Марс, Къща отвъд полярния кръг в Норвегия и световно правителство.
4. Нинджи срещу Викинги срещу Пирати. При равни бройки, и въоражение типично за съответната група, кои биха победили? Развии въпроса в най-малко 300 думи.
Викингите.
5. Ти си супергерой! Но трябва да избираш кой, между аква мен и жената чудо. Which one would you chose?!
Жената чудо. Питай някой с когото съм играл
6. Колко важно е колко добре мирише приятелката ти / приятеля ти? По скала от 1 до 10, където 1 = 'Давай лука и чесъна, шса подфъргаме', 5= ИСКАМ МАЛИЦИЯ! а 10- Задължително вносен френски парфюм от горски лалета и есенни ягодки.
Важното е да е специфично.
7. Акула срещу октопод: Кой ще победи? Опиши битката им в 10 изречения.
Октопод.

8. Извънземните са на земята от 10 години насам и ходят сред хората! Каква е била стратегията им, как са успели да се скрият? Каква е целта им, и как ще я постигнат?
Тва не са извънземните, ве. Тва са ацтекските богове. И 2012 ще се завърне истинския Кетцалкоатъл.
9. Най-голямата простотия, която си правил, като дете ( < 12 години). А най-голямата простотия, която не си свършил?
Краката зарастват, досието - не. Тия работи не ги пиша
10.Получаваш машина на времето, но има уловка: може да се движи само в бъдещето. Няма времеви парадокси, но няма начин после да се върнеш в миналото си. Би ли я използвал? Кога? Как би изглеждал света тогава?
Ще посетя колонията ни на Марс, после ще отида да видя как слънцето прегрява земята и на нея вече не може да има вода в течно състояние, после ще отида да видя как Андромеда се доближава до нашата галактика, после ще ида да видя как изгасва последната звезда и вселената става едно тъмно и дупчесто място с много гравитация. Вероятно ще стана на спагета и повече няма да мога да пътувам.