Размисли и Страсти `11: liv

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Размисли и Страсти `11: liv

Мнение от thegirl »

:arrow: :arrow: :arrow:
И едно ново попълнение, което май не е влизало скоро във форума :roll:

1. Защо liv?
2. Любим филм?
3. Любим жанр?
4. Кой потребител първи ти направи впечатление и с какво?
5. Ако беше модератор, щеше....?
6. А би ли станала?
7. Опиши се с 2 думи, а с 1 изречение.
8. Каква искаше да станеш като малка?
9. Имаш ли хоби, какво е то?
10. Къде би желала да живееш?
11. Гледаш ли сериали, кои?
12. Какво обичаш да правиш през свободното време?
13. Готвиш ли? А какво обичаш да правиш най-много?
14. Любим текст на песен.
15. Поздрави ни с песен.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: Размисли и Страсти `11: liv

Мнение от The_Soldier »

Ммм.. любима анимация от детството? :)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Не знам дали ще се появиш, не знам и дали си гостувала преди, щото ако си, съм те питала със сигурност, ама знаеш ли, че винаги, когато ти видя ника, се сещам за Лив Грете Шелбрайд Поаре? А знаеш ли коя е тя? А... и, в тоя ред на мисли - кой е любимият ти спорт?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

thegirl :)

1. Защо liv? Защото обичам да гледам футбол (макар че напоследък нямам много време да следя какво се случва в разните първенства) и съм фен на Ливърпул. :mrgreen:
2. Любим филм? Хм..Много са. :scratch: The Phantom of the Opera, The Green Mile, Before Night Falls, The Pianist, Sweeney Todd, The Count of Monte Cristo... Има и още, но да не се впускам в подробности. :mrgreen:
3. Любим жанр? Драма, комедия, психотрилъри, ужаси, приключенски и каквото се сетиш още. :) Резервирана съм по отношение на екшъна.
4. Кой потребител първи ти направи впечатление и с какво? Честно казано не помня. Регистрирах се преди повече от година заради КСК. Започнах да пиша по-редовно сравнително късно, но ако не ме лъже паметта първо си писах с Das Erste, защото и тя беше много активна по това време. :lol:
5. Ако беше модератор, щеше....? Предполагам, че щях да бъда много лоша. :lol: Щях непрекъснато да тормозя спамърчетата като мен.
6. А би ли станала? Не мисля. Ако стана, ще трябва сериозно да огранича безсмислените си постове.
7. Опиши се с 2 думи, а с 1 изречение. Ух, мразя подобни въпроси. :? Обичаща живота. (Поне опитваща се да го прави, независимо какви са обстоятелствата.) Е, не мога само с две думи. :mrgreen:
8. Каква искаше да станеш като малка? Аз все още си мисля, че съм малка. :oops: Но ако се върнем с десет години назад-художник. Винаги съм имала афинитет към изкуството. В по-късен етап на преден план бяха танците, сега актьорството. :lol:
9. Имаш ли хоби, какво е то? Съвсем обичайни и стандартни неща - обичам да чета, гледам филми, времето да се постопли-разходки. И още куп глупости.
10. Къде би желала да живееш? По-отношение на страна-Швейцария. Но в интерес на истината никога не съм възприемала идеята да пуснеш корени на едно място. Според мен човек трябва да пътува и опознава. Е, когато му дойде времето, щеш не щеш се налага да се установиш някъде. Поне такива са впечатленията ми от живота.
11. Гледаш ли сериали, кои? През последните месеци не следя сериозно почти нищо. A иначе The Big Bang Theory, Two and a Half Men, Gossip Girl. Има и още, но няма да изброявам..
12. Какво обичаш да правиш през свободното време? Виж девети въпрос, по-скоро отговор. ;)
13. Готвиш ли? А какво обичаш да правиш най-много? Да, когато имам време. Не мисля, че имам нещо любимо, което обичам да готвя. Всичко, което мога. :mrgreen: Понеже в момента имам повечко време, гледам да се усъвършенствам.
14. Любим текст на песен. Не съм се замисляла, честно. :shock: Имам много любими песни. По-късно като се сетя ще споделя.
15. Поздрави ни с песен. Нямам идея дали изобщо някой ще и се израдва, но все пак. :)
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Чък или Дан е по-подходящ за Блеър?

- тя ще ми схване въпроса!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

The_Soldier :)

Ммм.. любима анимация от детството? Ммм... труден въпрос. Както и всички останали, включващи думичката "любим". Не знам, предполагам Том и Джери :lol:. Поне това е първото нещо, което ми изникна в главата. А иначе си гледах всичко, и все още си гледам, когато ги хвана и нямам какво да правя. :)

Търговецът на кристал :)

Не знам дали ще се появиш, не знам и дали си гостувала преди, щото ако си, съм те питала със сигурност, ама знаеш ли, че винаги, когато ти видя ника, се сещам за Лив Грете Шелбрайд Поаре? А знаеш ли коя е тя? Да. Ето. :)
А... и, в тоя ред на мисли - кой е любимият ти спорт? Аз лично не обичам да спортувам, по-скоро ме мързи :mrgreen:, предпочитам танци и разходки, малко бягане. А иначе обожавам Формула 1, доколкото мога гледам футбол и тенис, следя разни други първенства и състезания.
Последно промяна от liv на 25 Ное 2011, 02:34, променено общо 1 път.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

Kristo

Чък или Дан е по-подходящ за Блеър? Както казах, нямам много време, затова не съм почнала новия сезон, но с принца са си (или вече бяха :scratch: ) добре. С Дан ми се струва немислимо. :lol: Така че по-скоро Чък. Те са си класика.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

liv написа:Kristo

Чък или Дан е по-подходящ за Блеър? Както казах, нямам много време, затова не съм почнала новия сезон, но с принца са си (или вече бяха :scratch: ) добре. С Дан ми се струва немислимо. :lol: Така че по-скоро Чък. Те са си класика.
Почни новия сезон... Принца се оказва не дотам добър човек, Чък се оказва не дотам лош човек, а Дан... стига до върха/дъното...

А сватбата наближава...

пс: Защо чък да е по-подходящ? Къде си била за сезон 4? Сценаристите сближават Блеър и Дан още от сезон 1...
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

Kristo написа: Почни новия сезон... Принца се оказва не дотам добър човек, Чък се оказва не дотам лош човек, а Дан... стига до върха/дъното...

А сватбата наближава...

пс: Защо чък да е по-подходящ? Къде си била за сезон 4? Сценаристите сближават Блеър и Дан още от сезон 1...
'щото Дан е мултиидиот (рядко си позволявам да употребявам подобни думи, но това е просто сериал, пък и Дан наистина е такъв :lol: ), а между Чък и Блеър винаги ще има тръпка, защото никога няма да са заедно в истинския смисъл на думата.
Демек, в крайна сметка, гледам го просто, за да убивам време, не съм се задълбочила толкова много в отношенията им, за да разбера, че сценаристите подготвят нещо от първи сезон. И най-важното-крайно време е този сериал да се прости с екрана, превърна се в поредната боза. :)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

liv написа: 'щото Дан е мултиидиот (рядко си позволявам да употребявам подобни думи, но това е просто сериал, пък и Дан наистина е такъв :lol: ), а между Чък и Блеър винаги ще има тръпка, защото никога няма да са заедно в истинския смисъл на думата.
Демек, в крайна сметка, гледам го просто, за да убивам време, не съм се задълбочила толкова много в отношенията им, за да разбера, че сценаристите подготвят нещо от първи сезон. И най-важното-крайно време е този сериал да се прости с екрана, превърна се в поредната боза. :)
И все пак изгледай новия сезон докъдето е стигнал. Ще разбереш за книгата на Дан, както и предстоящата сватба...

А инак феновете в нета са разделени на 2 групи - CHAIR (Chuck and Blair) и DAIR (Dan and Blair) - аз съм от вторите, защото историята с чък се изчерпа... и да не говорим, че е символ на всяка провалена връзка, от която всеки се стреми да избяга... Докато Дан и Блеър имат повече общи неща, допълват се на повече нива и си пасват повече като персонажи - Чък и Блеър са еднакви персонажи, но Блеър с Дан са антиподи. И между тях закачката е по-ясна и осезаема. Двамата осъзнават, че могат да бъдат близки и това ги плаши, не за друго, а защото 3 сезона бяха приятели по принуда заради Серина и с всичките истории, има натрупана много сюжетна линия, но в реалния живот, е напълно нормално да се открият един за друг и да се харесат...

Но какво говорим, всеки си има теория...
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

Kristo написа:
И все пак изгледай новия сезон докъдето е стигнал. Ще разбереш за книгата на Дан, както и предстоящата сватба...

А инак феновете в нета са разделени на 2 групи - CHAIR (Chuck and Blair) и DAIR (Dan and Blair) - аз съм от вторите, защото историята с чък се изчерпа... и да не говорим, че е символ на всяка провалена връзка, от която всеки се стреми да избяга... Докато Дан и Блеър имат повече общи неща, допълват се на повече нива и си пасват повече като персонажи - Чък и Блеър са еднакви персонажи, но Блеър с Дан са антиподи. И между тях закачката е по-ясна и осезаема. Двамата осъзнават, че могат да бъдат близки и това ги плаши, не за друго, а защото 3 сезона бяха приятели по принуда заради Серина и с всичките истории, има натрупана много сюжетна линия, но в реалния живот, е напълно нормално да се открият един за друг и да се харесат...

Но какво говорим, всеки си има теория...
Не знам, може и да си прав, но както казах, сценаристите пишат, аз гледам и предпочитам да не разсъждавам (защото в случая няма защо). Вече ми е доста скучен, не съм сигурна дали ще започна новия сезон.
И нека спрем с това дотук.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Въх... дъртизъм, кака, дъртизъм... Явно наистина ВИНАГИ ти асоциирам ника с нея. :) Егати изкривяването. Но мерси за отговора, де.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Аз пък винаги съм ти асоциирала ника с Лив Тайлър. А то какво излезе накрая - Ливърпул. :scratch:
В този ред на мисли:

1. Защо избра точно този отбор?
2. Кой е мачът, който никога няма да забравиш?
3. Колко точно се прецака Челси, закупувайки Фернандо Торес? :mrgreen:
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Е браво бе! Точно исках да й задам същите въпроси!
menina.do.mar написа:Аз пък винаги съм ти асоциирала ника с Лив Тайлър. А то какво излезе накрая - Ливърпул. :scratch:
+1 !!!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Изживяваш ли по някакъв особен начин мачовете на Ливърпул? Аз също съм им фен (макар че фен е силно казано), но не са ми много на сърцето. Дори да изгубят титлата в последния кръг, няма да го преживея особено. Виж, с любимия ми български отбор е друго ... При теб как стоят нещата?
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”