Размисли и Страсти `11: Jamesmagno
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Размисли и Страсти `11: Jamesmagno
Опиши ме с нещо, което не е книга
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
camel
А опера обичаш ли?
Обичам. Не съм особен фен на българските изпълнения, но съм попадал и на сполучливи.
Поздрав с нещо много любимо
Суб Зеро или Скорпион?
Защо???
Еднакво безразлични са ми, но от малкото, което си спомням, по-скоро Скорпион. Защото са му избили семейството пред очите на пича - как няма да ходи да отмъщава и да коли? Трагичен персонаж, събужда поета в мен.
А опера обичаш ли?
Обичам. Не съм особен фен на българските изпълнения, но съм попадал и на сполучливи.
Поздрав с нещо много любимо
Суб Зеро или Скорпион?
Еднакво безразлични са ми, но от малкото, което си спомням, по-скоро Скорпион. Защото са му избили семейството пред очите на пича - как няма да ходи да отмъщава и да коли? Трагичен персонаж, събужда поета в мен.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сигурен бях, че няма да си ентусиазирана, но нямаше какМила написа:Опиши ме с нещо, което не е книга
Хм...
Хмммм......
Красив, изящно орнаментиран, но не натоварващо, бароков скрин от тъмно дърво с много сантиментални неща, тайни и спомени вътре, който придава уют и топлина на стаята.
Доволна?
По-скоро изненадана. Благодаря за усилието.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- FightForFreedom
- Паисий
1. Представи си, че не трябва да има разделение на обществения труд в едно изолирано или пък във всички общества. Как си представяш в такъв случай живота на индивидуално и на социално равнище?
2. По скалата от 1 до 10, ако 1 значи безполезен, а 10 значи жизненоважен, колко даваш на тоалетната хартия?
3. Ако съществуваше измервателен уред, който регистрира с точност дали и колко влюбен е един човек в друг, би ли била възможна любовта в сегашния вид?
4. Влюбен ли си?
5. Има ли дивеч?
6. Мъчно ли ти е?
7. Газим ли?
8. Христос обича ли хората?
9. Какво мислиш за метросексуалните мъже?
10. Какво мислиш за Deep Purple?
11. Ако трябва да избираш между 1 милион долара и финансова стабилност, какво би предпочел?
12. Джони Деп или Брад Пит?
13. Ходил ли си на химикал без изпит?
14. Ревнувал ли си вещи?
15. Искал ли си да си имаш за приятел кон?
16. Смяташ ли, че "Дон Кихот" е дълбоко философско произведение? Защо?
17. Глобус или карта?
18. Къде изгрява първо слънцето - в София или във Варна?
19. Щори или завеси?
20. Реклама или истина?
21. Смяташ ли, че би се справял добре в скалното катерене?
22. Колко често си мислиш за умиращи от глад африканчета?
23. Каква организация би създал, ако имаше право да създадеш само една?
24. Гумичка или безгрешност?
25. Беше ли ти смешно, когато чете "Маминото детенце" за първи път?
26. Краснопис или пунктуация?
27. Би ли ти било неудобно, ако гаджето ти се облича като Лейди Гага?
28. Ако Жан Жак Русо беше жив, какво щеше да му кажеш?
29. Има ли жена от цялата човешка история, която да харесваш повече от останалите?
30. Какво предпочиташ - световна икономическа или екологична катастрофа?
2. По скалата от 1 до 10, ако 1 значи безполезен, а 10 значи жизненоважен, колко даваш на тоалетната хартия?
3. Ако съществуваше измервателен уред, който регистрира с точност дали и колко влюбен е един човек в друг, би ли била възможна любовта в сегашния вид?
4. Влюбен ли си?
5. Има ли дивеч?
6. Мъчно ли ти е?
7. Газим ли?
11. Ако трябва да избираш между 1 милион долара и финансова стабилност, какво би предпочел?
14. Ревнувал ли си вещи?
17. Глобус или карта?
19. Щори или завеси?
20. Реклама или истина?
29. Има ли жена от цялата човешка история, която да харесваш повече от останалите?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ама хора.. хайде.. спрете с въпросите. Тази тема отдавна трябва да се заключи вече, инак не е честно спрямо фак и следващия спечелил.
Иво, последни отговори : )
П.П.
Иво, последни отговори : )
П.П.
Всъщност, второто изречение напълно ме задоволява. Благодаря : )Jamesmagno написа:Както ти отговорих и на живо - бал ли съм му майката... Не знам, има нещо общо с това, да гледаш себе си, в себе си, през себе си... Наистина нямам никаква идея какво искам да кажа и защо. По-добре се примири с "бал ли съм му майката".FloWersOfEviL написа:Уау. Защо?Jamesmagno написа:10. флауърс оф ивъл - огледалоSmoking Mirror написа:Иване, сравни рандъм 17 форумци с рандъм 17 предмета от битово-вселенски мащаб.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
FightForFreedom
1. Представи си, че не трябва да има разделение на обществения труд в едно изолирано или пък във всички общества. Как си представяш в такъв случай живота на индивидуално и на социално равнище?
От нас двамата, както ти е известно, само ти си чел Дюркхайм/Дуркхайм/Дюркем/Дуркем. Не мисля, че ще кажа нещо особено полезно, ако просто импровизирам
В днешно време - 3-4.
Както появата на термометъра не е сложила начало на съществуването на температурата по принцип, така и всяко нещо би могло да съществува и без съответния измервателен уред. Това малко противоречи на някои западни семиотични школи, но в случая с влюбването май нямаме нужда от уред... Освен това такъв е по-скоро невъзможен, защото влюбването е толкова субективно, колкото и повечето останали неща
4. Влюбен ли си?
Съществува такава вероятност.
5. Има ли дивеч?
Няма, бе :/ Марийке, колко е 2+2? Няма значение
6. Мъчно ли ти е?
Ми няма ги (разбираш ли)...
7. Газим ли?
Газим! ГАЗИМ!!!
Ако има Христос, вероятно ни обича, да. Ако не ни обича, по-скоро не е Христос.
Никога не съм гледал с добро око на "мъже", които прекарват повече време пред огледалото от половинките си... Но, така или иначе, предпочитам да не мисля за тях
Не може да се мисли за Пърпъл, може само да се богоговее и куфее - избери си, може и двете.
Един милион долара - твърдо. С тях мога да установя финансова стабилност на повече хора
Зависи за какво
И с двамата май не съм гледал лош филм 
Научете се да му казвате "химикалка", бе. Химикал е друго. Иначе съм ходил, да
14. Ревнувал ли си вещи?
Ммм, не мисля. По-скоро не, поне не си спомням.
Да, все някога
Както и всяко друго животно на планетата
Не и самият текст. Но ако затворим книгата и говорим за нея, да, със сигурност. А дълбочината зависи от читателите
17. Глобус или карта?
Може и двете, а може и без двете.
В Япония
19. Щори или завеси?
Завесите си имат един особен чар... Но при нужда от пълен мрак, най-добре и двете.
20. Реклама или истина?
Истина, благодаря. Това, че уча реклама, не означава, че я харесвам. А това, че уча семиотика, означава, че няма обективна истина
И все пак - истина.
От нас двамата, както ти е известно, само ти си чел Дюркхайм/Дуркхайм/Дюркем/Дуркем. Не мисля, че ще кажа нещо особено полезно, ако просто импровизирам
В днешно време - 3-4.
Както появата на термометъра не е сложила начало на съществуването на температурата по принцип, така и всяко нещо би могло да съществува и без съответния измервателен уред. Това малко противоречи на някои западни семиотични школи, но в случая с влюбването май нямаме нужда от уред... Освен това такъв е по-скоро невъзможен, защото влюбването е толкова субективно, колкото и повечето останали неща
4. Влюбен ли си?
Съществува такава вероятност.
5. Има ли дивеч?
Няма, бе :/ Марийке, колко е 2+2? Няма значение
6. Мъчно ли ти е?
Ми няма ги (разбираш ли)...
7. Газим ли?
Газим! ГАЗИМ!!!
Ако има Христос, вероятно ни обича, да. Ако не ни обича, по-скоро не е Христос.
Никога не съм гледал с добро око на "мъже", които прекарват повече време пред огледалото от половинките си... Но, така или иначе, предпочитам да не мисля за тях
Не може да се мисли за Пърпъл, може само да се богоговее и куфее - избери си, може и двете.
Един милион долара - твърдо. С тях мога да установя финансова стабилност на повече хора
Зависи за какво
Научете се да му казвате "химикалка", бе. Химикал е друго. Иначе съм ходил, да
14. Ревнувал ли си вещи?
Ммм, не мисля. По-скоро не, поне не си спомням.
Да, все някога
Не и самият текст. Но ако затворим книгата и говорим за нея, да, със сигурност. А дълбочината зависи от читателите
17. Глобус или карта?
Може и двете, а може и без двете.
В Япония
19. Щори или завеси?
Завесите си имат един особен чар... Но при нужда от пълен мрак, най-добре и двете.
20. Реклама или истина?
Истина, благодаря. Това, че уча реклама, не означава, че я харесвам. А това, че уча семиотика, означава, че няма обективна истина
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Предполагам, че да - справям се добре с всякакво катерене, само че при скалното се искат някои други качества и се натоварват някои други мускули, които обикновено не участват толкова много в процеса, ако катериш дърво, например. Но бих могъл да се науча, предполагам
ВСЕКИ път, когато някой ми се оплаква от глупавите си грижи и се травмира много заради тях. Демек общо взето всеки ден. Хората УМИРАТ от глад и жажда, той ще ми се оплаква, че няма пари за бензин или че не знаел дали ще има време да си напише дипломната работа. Те ИЗМИРАТ, бе! Баси, честно, стегнете се....
Много, много хубав въпрос! Не мога да отговоря конкретно, защото ако знаех, вече да съм я създал
Със сигурност ще е нещо, което да обединява хората, да им дава възможности, увереност и спокойствие, да им носи тръпка и да възпитава дух на толерантност, любознателност и хедонизъм
Бе нещо, което да пали искрата на хората
Като го измисля, ще си от първите разбрали 
Бе и на безгрешност може, даже е по-приятно, естетсвено, ама ако от другата страна има орално приет еквивалент на гумичка, никак, ама никак не е лошо. Че и с гумичка, пак не е лошо да е глътнато някое друго хапче. Понякога ми иде да изгоря всички презервативи на света, ама хич не обичам да попадам в инфарктни ситуации...
Не, но написах много, много хубаво есе и имах шест с няколко плюса
Пунктуация, разбира се! Всички знаят, че интелигентните хора пишЕМ грозно!!!
Ако се е стигнало дотам, че да ми е гадже, явно няма да ми пречи, ако ще като Роналд Макдоналд да се облича.
Нищо. Щях да му отрежа езика, за да не може да говори и ръцете - за да не може да пише.
О, трябва да има. Някоя от форума ще да е
Ако презюмирам, че ние сме виновни и за двете, икономическа. Поне ще ни утрепе с по-малко демидж за природата.
Благодаря за въпросите, Данчо
Има още няколко неотговорени - модовете да преценят дали да държат темата отключена. Ако да, мисля, че е редно поне да не е важна
Предполагам, че да - справям се добре с всякакво катерене, само че при скалното се искат някои други качества и се натоварват някои други мускули, които обикновено не участват толкова много в процеса, ако катериш дърво, например. Но бих могъл да се науча, предполагам
ВСЕКИ път, когато някой ми се оплаква от глупавите си грижи и се травмира много заради тях. Демек общо взето всеки ден. Хората УМИРАТ от глад и жажда, той ще ми се оплаква, че няма пари за бензин или че не знаел дали ще има време да си напише дипломната работа. Те ИЗМИРАТ, бе! Баси, честно, стегнете се....
Много, много хубав въпрос! Не мога да отговоря конкретно, защото ако знаех, вече да съм я създал
Бе и на безгрешност може, даже е по-приятно, естетсвено, ама ако от другата страна има орално приет еквивалент на гумичка, никак, ама никак не е лошо. Че и с гумичка, пак не е лошо да е глътнато някое друго хапче. Понякога ми иде да изгоря всички презервативи на света, ама хич не обичам да попадам в инфарктни ситуации...
Не, но написах много, много хубаво есе и имах шест с няколко плюса
Пунктуация, разбира се! Всички знаят, че интелигентните хора пишЕМ грозно!!!
Ако се е стигнало дотам, че да ми е гадже, явно няма да ми пречи, ако ще като Роналд Макдоналд да се облича.
Нищо. Щях да му отрежа езика, за да не може да говори и ръцете - за да не може да пише.
О, трябва да има. Някоя от форума ще да е
Ако презюмирам, че ние сме виновни и за двете, икономическа. Поне ще ни утрепе с по-малко демидж за природата.
Благодаря за въпросите, Данчо
Има още няколко неотговорени - модовете да преценят дали да държат темата отключена. Ако да, мисля, че е редно поне да не е важна