Вземете се в ръце!

Подфорум към Физическия факултет
АлександърДимитров
В началото бе словото
Специалност: Физика и Информатика
Курс: първи

Вземете се в ръце!

Мнение от АлександърДимитров »

Добър вечер администратори на сайта или по точно на поддържащите страницата на Физическия Факултет.Тази смяна на програмата ,за първокурсниците,АКТУАЛИЗИРАЙТЕ я по често.Като не го правите онлайн и хората губят лекции ,защото никой не си мърда пръста ни за СУСИ ни за муси.Ако обичате давате ни пример а гъзовете не си мърдате за неща ,които стават за 2 минути.Благодаря за отделеното време и затворете темата не са ми нужни коментари,просто имам желание някой да си размърда задника...
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Вземете се в ръце!

Мнение от MidwinterSun »

Всъщност ти е нужен коментар. Нужен ти е, защото някой трябва да те предупреди, че макар да са под един и същи домейн и да използват едно и също име, форумът на СУ няма НИЩО общо със самия СУ. Той е създаден и се поддържа с доброволните усилия на студенти. Ние не сме свързани по никакъв начин с администрацията и управлението нито на университета, нито на който и да е от факултетите му.

Затова ще е добре да отнесеш проблема си до съответния администратор на сайта на Физически факултет. ;)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Dr Dulcamara
Постоянно присъствие
Специалност: Физика
Курс: завършил

Мнение от Dr Dulcamara »

АлександърДимитров написа:... и затворете темата не са ми нужни коментари,просто имам желание някой да си размърда задника...
Прощавайте за натрапения коментар, АлександърДимитров, но наистина ще е добре да прочетете още един-два реда.

MidwinterSun е напълно права и нямам, какво друго да добавя в това отношение.

Вината не е у администратора на страницата на Физическия факултет, защото от него зависи твърде малко по въпроса, повдигнат от Вас. Споменатите проблеми са вътрешно-организационни.
Основните причини са следните:
+ за първи път във физическия факултет се прави опит от страна на деканското ръководство да се дава толкова обширна, подробна и навременна информация на страницата - то е само "на три месеца" и в момента трупа опит;
+ съставянето на седмичното разписание през тази учебна година е изключително трудно поради:
- трите нови специалности;
- мултидисциплинарността на "Медицинска физика" и "Оптометрия", изискваща ангажирането на преподаватели, външни за факултета и за университета - химици, биолози, медици;
+ горноте е причина да се правят чести начални промени в разписанието, съобразявайки го с изискванията на външните преподаватели и лаборатории.

Ако желаете да помогнете, направете това, което искате от другите в края на коментара си. Съобщите за конкретните проблеми (не изобщо):
- на преподавателите, ангажирани с организацията на обучението във Вашата специалност;
- в учебния отдел;
- на заместник декана по учебната част.

Е, ако откриете неработеща връзка, обърнете се към администратора на страницата.
АлександърДимитров
В началото бе словото
Специалност: Физика и Информатика
Курс: първи

Мнение от АлександърДимитров »

Извинявам се тогава,в грешка съм.Нямах представа ,че стоят така нещата.А си помислих просто ,че е една поредна българска работа.Приемете извиненията ми в такъв случай .Другият път ще питам преди да спамя.
Публикувай отговор

Обратно към “ФзФ”