записах в СУ. И тука идва и отговорът на въпроса на Милена от началото на темата - учих си мирно и щастливо в унсс хубава специалност, но исках да уча право в софийски и кандидатствах следващата година. за съжаление не ме приеха право, а психология. аз се пошегувах с майка ми, че искам да уча това, а отговорът ѝ беше, че съм за психиатър. аз се ядосах, прекъснах в УНСС и записах Психология.inc написа:1. Кое е най-щурото нещо, което си правила евър?
- дреха (твоя) - черен2. Посочи ми предпочитан цвят за:
-(на рандъм човек - естествено, съобразно визията; първият, за когото се сетиш. импулсивно) - сестра ми - черен
- стени на стая (твоята) -цък
- стени на обществена сграда - каква и защо? - болница - бяло
вярвам... и на врачки вярвам... но не следя тая глупост Хороскопите... ама смятам на врачка да ида! и то в най-скоро време3. Вярваш ли в зодии, асценденти, хороскопи, нумерология, рейки, фън шуй и тям подобни?
всичките искам да ви видя4. С кого от форумци не се познаваш още лично и на живо, а би желала?
5. Покажи ни 3 бр. емотиконки от форума, които ни липсват?
кафе. виенско.. с мед6. Кафе или чай?
искам да мога да кажа Изгрев, обаче мразя да ставам рано7. Изгрев или залез?
планина определено. Обичам гората, дърветата, въздуха, студа.8. Планина или море?
коктейл определено.9. Твърд алкохол - чист или в коктейл?
Търговецът на кристал10. На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш?
няма такъв, щото май съм се приобщавала и все още се приобщавам към колектива постепенно... така че съм си изграждала мнението в течение на доста време.11. А за кой форумец мнението ти се промени тотално откак си се "венчала" за форума?В каква насока? (може и с подробности, ако не е мн лично)
там, където престава да бъде смешно, и започва да ти се доплаква.13.Къде простотията прекрачва границата?
Обичам да готвя за някого и тогава се старая доста. за себе си почти не готвя . това ми е любимо (без чесън и сирене.)14. Умееш да готвиш, предполагам (щом обичаш) - сладко или солено? Сподели рецепта фаворит.
включва много размъкнати дрехи, рошава коса и неизвити мигли. в подобни моменти майка ми отказва да излиза с мене.. Суетна съм на моменти, на моменти не... Не ми е дискомфортно, ако ми е олющен лакът примерно...15. На мен по-скоро ми се струваш суетна дама (макар ти да не се определяш твърдо като такава). Без да влагам негативни намерения, доколко "НЕнаправена" би си позволила да се покажеш пред рандъм хора/по улиците. Демек - какво за теб е клошарския вид и включва ли извити мигли?![]()
'настроението ми с емоушънка''16. Кои са любимите ти теми във форума?
нищо не си прощавам... постоянно се самонаказвам18. Какво не би простила на себе си?
мноого неща .. няма да ви давам идеи сега19. Какво не искаш да те питаме още?
Да.20. Ще поканиш ли някого според традицията на РиС?(Не питам кого.)
Бтв, великолепни сравнения. Аз съм безкрайно доволна от татуса, мартинито и второто облекло.Сърдечно благодарА!
21. коя е най-бруталната лъжа, която си изричала?
е така по желание - не. Понеже ценя живота.22. Би ли убила човек - и защо?
Имам книжка, нямам кола и не мога да карам23. Шофьор ли си? Как гледаш на жените зад волана изобщо?
на жените зад волана като цяло гледам негатовно
Болезнена зависимост.24. Доколко зависима се чувстваш от техниката?
Трябва да ви закрият!25. Форумът поквара ли е?![]()
![]()
не разбирам от породи котки. мойте и трите са помияри от улицатаА, да: сравни 10 форумци с... породи котки.![]()
Силви
Мила (мейн куун
Диана (руска синя)
Инк (регдол)
Мушмул (норвежка горска)
стига толко
псувам себе си..(Сигурно след като си изпроси толкова подобни въпроси вече ни псуваш...)