Май стана някакъв гаф и моля, който е компетентен да ми помогне.
Имам един изпит, който съм взела, но нямах възможност да ми я впишат оценката в книжката.А днес разбирам, че не е вписана и в протокола.И то не само на мен.На доста хора, но това е отделен въпрос.
Утре трябва да отида до Отдел студенти на моя факултет (ФСЛФ) , за да поискам т.нар служебна бележка за успеха ми от миналата година , за да докажа пред СБО, че успеха ,който съм декларирала е реален.Проблемът е следният.Преподавателката е в чужбина- ще си бъде тук след 14.10.Асистентката май не е опълномощена да вписва оценки. Имам доказателство за взетия ми изпит, чрез писмото, което изпрати доцентката на пощите ни с имената и факултетните номера и оценките на хората,които са взели изпита .Въпроса ми е, ако сканирам писмото, или вляза в интернет пред служителките от Отдел студенти , за да се уверят те , че не лъжа за оценката си, дали ще ми издадат тази бележка за общежитията, а иначе аз оценката в протокола да ми се напише, ще си я търся като наследство де...Моля, някой запознат или с подобен проблем да ми пише.
Аз сега ще пиша и на доцентката и на асиситентката, но не искам да отивам втори път на изпит...