Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
-
master_man
- В началото бе словото
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Настаняването ще е възможно.
Комисия по Настаняване
Студентски град, Блок 42 Б
тел.: 02 / 862 29 16
email: kn@uni-campus.net
Искрен Арабаджиев
-----Original Message-----
From: Марин Стоянов Джигаров [mailto:dzhigarov@uni-sofia.bg]
Sent: Tuesday, September 27, 2011 10:52 AM
To: kn@uni-campus.net
Subject: Настаняване на 01.10 и 02.10
Здравейте,
Въпросът ми към Вас е ще работи ли КН на датите 01.10 /събота/ и 02.10
/неделя/ и възможно ли ще е настаняването в общежитие на тези дати?
Те май сами си противоречат?
Комисия по Настаняване
Студентски град, Блок 42 Б
тел.: 02 / 862 29 16
email: kn@uni-campus.net
Искрен Арабаджиев
-----Original Message-----
From: Марин Стоянов Джигаров [mailto:dzhigarov@uni-sofia.bg]
Sent: Tuesday, September 27, 2011 10:52 AM
To: kn@uni-campus.net
Subject: Настаняване на 01.10 и 02.10
Здравейте,
Въпросът ми към Вас е ще работи ли КН на датите 01.10 /събота/ и 02.10
/неделя/ и възможно ли ще е настаняването в общежитие на тези дати?
Те май сами си противоречат?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Тука всяка информация е предпоследна 
- Мрачен Ентусиазъм
- В началото бе словото
Тоя телефон на КН въобще някога вдигат ли го или винаги дава заето или свободно и винаги ли отговарят на пощата с 24 часа закъснение???
Предлагам място в блок 42 б стая 435 за място в блок 8 (за момиче)
think green
- lordivan
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: първи
Касите ще работят ли събота и неделя?
Не, със сигурност вече.. из фейсбук..lordivan написа:Касите ще работят ли събота и неделя?
"Комисия по настаняване в общежитията на СУ
Комисията по настаняване и Поделение "СБО" няма да работят Събота и Неделя, 1-ви и 2-ри октомври."
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Здравейте. На 1-ви и 2-ри няма да може да се зивършва настаняване. Мисля, че на 8-ми, събота ще бъде възможно, но ни пишете пак за допълнителна информация.
Искрен Арабаджиев
Член на Комисията по настаняване
Студентски град, блок 42Б
И на мен ми писаха (: не знам кое е вярното, кое не е. Иначе и аз не мога да се свържа с КН на телефона който са дали ):
Искрен Арабаджиев
Член на Комисията по настаняване
Студентски град, блок 42Б
И на мен ми писаха (: не знам кое е вярното, кое не е. Иначе и аз не мога да се свържа с КН на телефона който са дали ):
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
master_man
- В началото бе словото
Въпрос към вече настанилите се студенти от по горен курс:
При настаняването искаха ли Ви обходен лист? От КН ми пишат, че обходен лист не е необходим при настаняването, а мои приятели ми твърдят, че домакинките не искали да ги пускат по стаите без да покажат обходен лист. На кого да вярвам?
При настаняването искаха ли Ви обходен лист? От КН ми пишат, че обходен лист не е необходим при настаняването, а мои приятели ми твърдят, че домакинките не искали да ги пускат по стаите без да покажат обходен лист. На кого да вярвам?
- micobg
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
Е, добре, аз не разбирам, въпросният Искрен Арабаджиев един човек ли е? Искрено се надявам различни хора да отговарят от негово име.
Някой питал ли е в понеделник ще работят ли?
Някой питал ли е в понеделник ще работят ли?
-
master_man
- В началото бе словото
Е много ясно, че ще работят бе, нали е работен ден...micobg написа: Някой питал ли е в понеделник ще работят ли?
Здравейте, искам да попитам дали някой може да ми обясни процедурата по размяна на стаи. Говорих с комисията и единственото, което ми казаха е момичето с което искам да си разменя мястото да е съгласно...а как точно става цялата работа някой може ли да ми обясни...
Благодаря
Благодаря
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Трябва ти, това е едно от задължителните неща. Ако си го загубил отиди до домакинката от стария ти блок да ти издаде новmaster_man написа:Въпрос към вече настанилите се студенти от по горен курс:
.Sowilo написа:Здравейте, искам да попитам дали някой може да ми обясни процедурата по размяна на стаи. Говорих с комисията и единственото, което ми казаха е момичето с което искам да си разменя мястото да е съгласно...а как точно става цялата работа някой може ли да ми обясни...![]()
Благодаря
Отивате и си плащате на касите всички консумативи и наем до датата на напускане. С касовата бележка отивате при домакинките си и си взимате настанителните заповеди и след това до КН. След това процедурата е същата като при настанчване.
П.П. Но май ще се наложи да живеете така до 10.10, тъй като казаха, че ще правят размествания от 11.1.
За това първо минете през КН да питате дали може сега, за да не останете на улицата, ако тръгнете да се размествате
В събота и неделя вероятно няма настаняват, тъй като не е обявено тук: http://uni-campus.net/index.php?section ... ages_id=29 . А и като бях при домакинката да се настанявам също казаха, че няма да работят.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Предлагам място в 8 блок за място в 17,18 или 51 блок за момиче.Ако някой се интересува да пише на ЛС 
-
master_man
- В началото бе словото
Предлагам място в 8 блок за място в 52 или 57
-
master_man
- В началото бе словото
Добре де, аз може дори да не съм бил на общежитие до сега и да нямам обходен лист, а силно се съмнявам домакинката да знае кой е бил и кой не. Как така ще е задължителен? В сайта на КН не пише да ми трябва такъв документ...thegirl написа:Трябва ти, това е едно от задължителните неща. Ако си го загубил отиди до домакинката от стария ти блок да ти издаде новmaster_man написа:Въпрос към вече настанилите се студенти от по горен курс: