Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
Аватар
helluser
В началото бе словото

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Мнение от helluser »

Хора, моля ви, ако сте запознати с въпроса да ми разясните как стоят нещата с преместването в друг блок ? Молба ли се подава или какво ? :( :(
think green
Аватар
ivkata
В началото бе словото
Специалност: ПУПЧЕ
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от ivkata »

Хей, хей, някакви мнения или инфо за 50А ? :?
"Много често не можеш да имаш нещата, които искаш най-силно.
Желанието ни оставя с разбито сърце... изтощава ни. Желанието може да
провали живота ти. Но колкото и трудно да е да искаш нещо, хората,
които най-много страдат са тези, които не знаят какво искат."
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

За 50-ти блок: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 30&t=18265
helluser написа:Хора, моля ви, ако сте запознати с въпроса да ми разясните как стоят нещата с преместването в друг блок ? Молба ли се подава или какво ? :( :(
Отиваш до КН и питаш.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
maxxxed
В началото бе словото

Мнение от maxxxed »

Ако Иван Димитров, 2 курс Право, настанен в 52В, чете това, нека ми пусне лично съобщение :)
HellCreep
В началото бе словото

Мнение от HellCreep »

Jackie написа:
HellCreep написа:Колеги може ли малко помощ? Сложена съм в блок 57B стая 409. Може ли да проверя някак си дали стаята е двойна или тройна и като цяло тоя блок как е знаете ли? Благодаря много за информацията предварително :)
Блокът е от семейните общежития. 57ми като цяло е много приятен, ремонтиран, стаите са предимно тройки (двойка плюс самостоятелна стая за късметлията :) , може би има и общи тройки- не съм сигурна обаче; двойки също си има). Лично аз съм много доволна. Можеш да провериш каква ти е стаята като отидеш да си я разгледаш лично- друг вариант нямам идея дали има.
Мерси много за информация в петък ще разберем. Сега като разгледах списъка успях да открия само една съквартирантка та дано сме в двойна стая, че в тройна не си е работа :lol: Успех на всички и само последно да попитам знаете ли дали в събота ще работят или трябва в петък да си оправяме всичко?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

За първокурсниците работиха, така че и сега би трябвало :) Виж утре на сайта на СБО, вероятно ще го напишат там.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Jackie
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Jackie »

maxxxed написа:Ако Иван Димитров, 2 курс Право, настанен в 52В, чете това, нека ми пусне лично съобщение :)
Хаха, ако е този, за когото си мисля, с него сме в една група, мога да ви свържа :D
Все пак ще чувствам
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

Никой ли не знае нищо за 55А ?
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
what_is_love
Драскач

Мнение от what_is_love »

Търся си съвкартирантката
Ивана Христова Генчева право, 5 курс... 52Б ...
Ако е тук, да пише :)
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!

ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
Аватар
Lufthansa
В началото бе словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Lufthansa »

Има ли установени правила за явяване пред комисията с молба да ни преместят в една стая с хората, които сме посочили в декларацията. И ако не, кога е по- добре да се иде - преди да се настаня в класираната стая или първо да се настаня в стаята (в която съм разпределен сега), да изчакам да мине и соц. класация и тогава да се явя пред комисията?
Публична администрация, II курс
Аватар
Dessy
От дъжд на вятър

Мнение от Dessy »

Lufthansa написа:Има ли установени правила за явяване пред комисията с молба да ни преместят в една стая с хората, които сме посочили в декларацията. И ако не, кога е по- добре да се иде - преди да се настаня в класираната стая или първо да се настаня в стаята (в която съм разпределен сега), да изчакам да мине и соц. класация и тогава да се явя пред комисията?
Според мен е най-добре направо да отидете до Комисията, преди да сте се настанили, и да питате дали има свободна стая, където да ви сложат. Ако има, направо ви издават нови настанителни заповеди. Дано да се съгласят, защото миналата година извършваха премествания чак след излизането и на социалната класация, тази година не знам как са решили да процедират. Успех!
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Borisg написа:в същата стая съм си, задълженията ми са платени.
И кво трябва да направя сега? :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
dqvolito
От дъжд на вятър
Специалност: медицина

Мнение от dqvolito »

HellCreep написа:
Jackie написа:
HellCreep написа:Колеги може ли малко помощ? Сложена съм в блок 57B стая 409. Може ли да проверя някак си дали стаята е двойна или тройна и като цяло тоя блок как е знаете ли? Благодаря много за информацията предварително :)
Блокът е от семейните общежития. 57ми като цяло е много приятен, ремонтиран, стаите са предимно тройки (двойка плюс самостоятелна стая за късметлията :) , може би има и общи тройки- не съм сигурна обаче; двойки също си има). Лично аз съм много доволна. Можеш да провериш каква ти е стаята като отидеш да си я разгледаш лично- друг вариант нямам идея дали има.
Мерси много за информация в петък ще разберем. Сега като разгледах списъка успях да открия само една съквартирантка та дано сме в двойна стая, че в тройна не си е работа :lol: Успех на всички и само последно да попитам знаете ли дали в събота ще работят или трябва в петък да си оправяме всичко?

Колеги, ако някой иска аз разменям място в 57 блок стая 714, за стая в 8-ми блок. Аз съм момче. Искам да се преместя в 8-ми, защото съм бил до сега там и ми е най-удобен транспорта. Ако някой има желание за размяна да пише на лично съобщение.
Аватар
Velsssy
Драскач
Специалност: СтФ ; стопанско управление с френски
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Velsssy »

Въпрос : при положение, че не съм се изнасяла през лятото, настанена съм в същата стая, каква точно беше процедурата? Попълвам си адресна регистрация, нося я на домакинката и после до 20.10 си плащам депозита и взимам уверение за успех от факултета ми и го нося и него? Т'ва ли беше всичко?

Благодаря предварително! :)
стопанско управление (френски език) - 4ти курс
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

А последно какво остана - КН ще работи събота и неделя, така ли?
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”