Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
На мен в сайта на ПСБО, вече са ми начислили семестриален депозит за плащане.
, а вчера ходих до касите и ми казаха, че нямам задължения.
А някой да знае дали е голям проблем,ако в заявление съм написала по-висок с 2 стотни успех,отколкото е ...просто грешка в изчисленията се е получила ... 
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
И на мен ми го пише това със семестриалния депозит...а уж всичко платих...
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
-
The Darkness Within
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Интересно как начисляват семестриален депозит, при положение, че още не е ясно дали сме класирани за общежитие през новата година... Може би се появява автоматично в системата, а на касите се усещат, че няма как да плащаме депозит преди 29-ти, и не ни го искат.
- The_iMMortal_f
- Паисий
То пише, че е начислено от октомври 2011 до февруари 2012(не помня датите).Със сигурност оправят класацията и затова се появяват тези неща със заявленията и наемите...Сутринта в ПСБО го нямаше това
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
- The_iMMortal_f
- Паисий
Pocelinka написа:А някой да знае дали е голям проблем,ако в заявление съм написала по-висок с 2 стотни успех,отколкото е ...просто грешка в изчисленията се е получила ...
Може и да има,може и да няма проблем.Като дадеш бележката от университета да го докажеш, ще видиш на място.
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Обратна връзка:
Разбрах, че когато си за първата такса за общежитие била от сорта на 150 лева, някъде.. колко е точната сума и какво точно включва?????????
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Обратна връзка:
И да попитам само, преди да се запишем в общежитието, тоест преди да минем през 42 Б, трябва ли да сме платили семестър със заверена книжка??????????? Или не е задължително????????
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
- MuHaTa
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Не е задължително. Като започне семестъра трябва да предоставиш на домакинката на блока си ст. книжка със заверен семестър.

Начисленият ми семестриален депозит изчезна мистериозно.
- The_iMMortal_f
- Паисий
На мен още не мие.И все още не ме пуска в системата на заявленията.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
По принцип да, ще получиш предупреждение за напускане и ще трябва да обясниш защо си писала по-висок успех и тогава официално ще ти кажат дали ти се признава или не.Pocelinka написа:А някой да знае дали е голям проблем,ако в заявление съм написала по-висок с 2 стотни успех,отколкото е ...просто грешка в изчисленията се е получила ...
Миналата година и аз бях така, но за такива малки стотни не правят праблем, след като се обясниш оставаш (стига да си в границите над минималния бал за общежитие).
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Искам да ви попитам,когато са ни настанили и не сме доволни от стаята или от съквартирантите(настанени сме ,с не когото сме искали в молбата),кога можем да отидем до 42Б при КН за да ги попитаме къде има свободни места ,където можем да се преместим?Смисъл като дати.Сещам се,че миналата година (мисля,че беше след 11.10) имаше доста хора пред КН,които чакаха за да си сменят стаята,но не се сещам точно кога беше тва.По-скоро ако можете да ми кажете ориентировъчно...след настаняването като цяло ли ще е (след всички класирания на нововприети,горни курсове и т.н.) ,дали ще е между класирането на горни курсове и класирането по доход.. ?
Значи предупреждението трябва да го получа от домакинката при представяне на уверението за успех,което ще представя евентуално няколко дена след като съм се настанила ... и след като го жзема отивам с него и предупреждението в комисията ли ?thegirl написа:По принцип да, ще получиш предупреждение за напускане и ще трябва да обясниш защо си писала по-висок успех и тогава официално ще ти кажат дали ти се признава или не.Pocelinka написа:А някой да знае дали е голям проблем,ако в заявление съм написала по-висок с 2 стотни успех,отколкото е ...просто грешка в изчисленията се е получила ...
Миналата година и аз бях така, но за такива малки стотни не правят праблем, след като се обясниш оставаш (стига да си в границите над минималния бал за общежитие).
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Ами не. Оставаш си уверението и заради разликата след известно време ще донест в стаята ти предупреждение.
Но може още като се настаняваш да й кажеш за разликата и тогава да има някаква процедура да оправиш нещата
.
Но може още като се настаняваш да й кажеш за разликата и тогава да има някаква процедура да оправиш нещата
Бъди себе си, има достатъчно други хора.