Тенис vs. Плуване

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
collisio
В началото бе словото

Тенис vs. Плуване

Мнение от collisio »

Здравейте, интересува ме в общи линии кое от двете (тенис,плуване) е по-добре да се запише, според условията и нормативите(пр. на какво те изпитват по тенис и съотвенто по плуване) и базата,по конкретно по плуване...
Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Аз избрах плуване и съм много доволен. Басейнът на Академик не е нещо особено, но си има всичко необходимо, а треньорите са разбрани и не се заяждат. За първия семестър трябваше да имам 10 от 15 присъствия (а ако много си кръшкал можеш да си взимаш допълнителни часове в други дни, аз така направих). За втория семестър пак трябва да има присъствия и се покрива някакъв норматив, ама аз бях с изкълчена китка и се отървах. Тренерът изобщо не се заяде и ми остави 6. Да го поживи Господ :lol: Така че препоръчвам плуването.

И по-конкретно за базата - обикновен басейн 25 м., има си всичко необходимо, макар да не е супер лукс, естествено. Но пък е забавно и може да се плува спокойно, защото никога няма навалица 8)
Изображение
Аватар
collisio
В началото бе словото

Мнение от collisio »

Мерси за инфо-то...не знех,че басейна е на "Академик" мислех,че е "Мадара"...поне така бях прочел някъде из сайт-а...Значи към плуване отиват нещата...
p.s. колебая се,защото в плуването никакъв ме няма...за това и разпитвам
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

и тениса става. играе се на кортовете в борисовата до парк хотела а през зимата в салона на биологическия факултет. лошото е че се събират доста хора но от друга страна проблеми с отсъствия и т.н. също няма.
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

twiggy написа:и тениса става. играе се на кортовете в борисовата до парк хотела а през зимата в салона на биологическия факултет. лошото е че се събират доста хора но от друга страна проблеми с отсъствия и т.н. също няма.
Осигурява ли се ракета :oops: ?
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

да има за всички малко са тези които си имат собствени :)

Изображение
Аватар
collisio
В началото бе словото

Мнение от collisio »

А с тениса как стоят нещата? Откъде се започва(като ниво)?

Rysef, дори и да ти осигуряват ракета няма да е нещо особено(предполагам?)...пък и нея лесно може да си я намериш
Изображение
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Rafa написа:А с тениса как стоят нещата? Откъде се започва(като ниво)?

Rysef, дори и да ти осигуряват ракета няма да е нещо особено(предполагам?)...пък и нея лесно може да си я намериш
Е,надявам се на нещо прилично - Уилсън,Хед Интелиджънт,иначе и уроци ли дават,вземе да се запиша бе.Аз ракета все се каня да си купувам някоя примитивна за 50-60 кинта,ама щом дават може и да не се наложи 8)
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

от нулево ниво започва :)

Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

А супер. Че мисля да пиша тенис, а не съм хващал ракета през живота си :) Малко кофти че има навалица, но все пак едва ли играят по повече от 4-ма човека едновременно на корт :roll: :roll: ..надявам се. А ние ли си избираме при кой преподавател да се запишем, че не чувам добри отзиви за някой си Х... забравих как точно. :)
Аватар
collisio
В началото бе словото

Мнение от collisio »

да някой ако знае имена на тренери(пък и отзиви за тях) нека информира...
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

ми хлебаров е стария по тенис, другия е йорданов. за други не знам. където и да се запишеш нищо няма да научиш :)

Изображение
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

аз съм решила плуване твърдо!още като разбрах,че се включва като спорт в СУ направо бях на седмото небе :lol: проблемът е,че не се занимавам професионално с плуването,тоест най-малкото не умея да плувам чак толкова правилно и се чудя дали това ще е проблем?? защото както се спомена при някои спортове се почва съвсем отначало,защото има кой да ти показва,но при плуването не е ли малко по-различно??
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

"В последните 21 години имах един голям приятел тук, в Ню Йорк, и това бяхте вие - публиката - заяви през сълзи Андре след края на своя 98-и си мач в турнира. - Вие бяхте с мен на корта и в живота ми. Помагахте ми много в тежките моменти, които съм имал в кариерата. Без вас нямаше да съм това, което съм. Благодаря ви от все сърце!"

Андре Агаси,носител на 8 титли от Големия шлем,тенис-легенда.

Човекът, който изпрати Агаси в пенсия също поиска да отправи
послание към него:
"Ти беше мой идол, когато бях малък - призна Бекер. - За мен беше чест да играя срещу теб в тази среща. Ти си много голям. Андре, благодаря ти и ти желая успехи в живота нататък".
Аватар
Томазо де Торквемада
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Томазо де Торквемада »

И откога е записването за тенис?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”