Сериозно питам, любопитно ми е. Не се ли заплаща нещо при положение че чак през 6-ти семестър ми влиза в учебния план?
Спортове в СУ - 1 курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- vanincheto
- В началото бе словото
- Специалност: Начална училищтна педагогика с чужд език
- Курс: първи
Re: Спортове в СУ - 1 курс
Попринцип е вярно че никой не може да ме спре
...
Сериозно питам, любопитно ми е. Не се ли заплаща нещо при положение че чак през 6-ти семестър ми влиза в учебния план?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
НЕ, не се плаща нищо. Записваш си го като изборен сега 
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Аз съм самоотбрана за жени.
Стадиона ми е на 5 мин. път. Само не разбирам къде ще трябва да отида за да се запиша и как ще се запиша. Сигурно ще ни кажат когато се открие учебната година на 3-ти. 
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Най-добре питай в Департамента по спорт как стоят нещата със записването - къде да отидеш и т.н.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Pisobella написа:Най-добре питай в Департамента по спорт как стоят нещата със записването - къде да отидеш и т.н.
Мерси!
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Записване за Новата 2011-2012 учебна година от 03.10. до 07.10.2011 г.
- Самоотбрана за жени - от понеделник до петък от 11.00 – 16.00 ч.
* СТАДИОН „АКАДЕМИК” /до зала Фестивална/
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... 011_2012_g
- Самоотбрана за жени - от понеделник до петък от 11.00 – 16.00 ч.
* СТАДИОН „АКАДЕМИК” /до зала Фестивална/
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... 011_2012_g
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Има инфо в сайта на Департамента по спорт:freezia написа:Аз съм самоотбрана за жени.Стадиона ми е на 5 мин. път. Само не разбирам къде ще трябва да отида за да се запиша и как ще се запиша. Сигурно ще ни кажат когато се открие учебната година на 3-ти.
http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department
- Greenleaf
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: първи
Имам важен въпрос. Графикът на тази страница специално за плуването (пък и за другите спортове), само за записването ли важи, или по същия график ще се провеждат тернировките? Питам, защото ако са по този същия график, на мен ще ми е много неудобно да ходя на плуване, понеже ми се покрива с лекциите.
Много ще се радвам, ако това е графикът на тренировките.

Занятията по спорт, и в частност волейбол, 1 или 2 астрономически часа са? Има ли съблекални?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Графикът е само за записване. Часовете ще ги научите на място от преподавателите.Greenleaf написа:Имам важен въпрос. Графикът на тази страница специално за плуването (пък и за другите спортове), само за записването ли важи, или по същия график ще се провеждат тернировките? Питам, защото ако са по този същия график, на мен ще ми е много неудобно да ходя на плуване, понеже ми се покрива с лекциите.Много ще се радвам, ако това е графикът на тренировките.
- Une Fii Unique
- В началото бе словото
- Специалност: Френска Филология
- Курс: втори
Здравейте
Някой знае ли как е фехтовката в СУ? Интересно ли е,трябва ли да си тренирал и преди,как са треньорите... ? 
Demande un conseil à ton ennemi et fais le contraire.
значи за плуване записването почва от вторник така ли?admin.sport написа:Графикът е само за записване. Часовете ще ги научите на място от преподавателите.Greenleaf написа:Имам важен въпрос. Графикът на тази страница специално за плуването (пък и за другите спортове), само за записването ли важи, или по същия график ще се провеждат тернировките? Питам, защото ако са по този същия график, на мен ще ми е много неудобно да ходя на плуване, понеже ми се покрива с лекциите.Много ще се радвам, ако това е графикът на тренировките.
Право - 1 курс, 1 поток, 2 група.
axl написа:значи за плуване записването почва от вторник така ли?admin.sport написа:Графикът е само за записване. Часовете ще ги научите на място от преподавателите.Greenleaf написа:Имам важен въпрос. Графикът на тази страница специално за плуването (пък и за другите спортове), само за записването ли важи, или по същия график ще се провеждат тернировките? Питам, защото ако са по този същия график, на мен ще ми е много неудобно да ходя на плуване, понеже ми се покрива с лекциите.Много ще се радвам, ако това е графикът на тренировките.
Да, тъпотията му ...
Ох,божичко аз само се чудя как ще успея да се запиша,след като за съвременните танци графикът е вторник и четвъртък от 10 до 13ч,а аз имам лекции...Дали можеше и по-неудобно да го направят.. 
Faith is that light in your heart
that keeps on shining
even when it's all darkness
outside
that keeps on shining
even when it's all darkness
outside
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За съжаление часовете за танци са само по това време. Ако не ви е удобно да се запишете, значи няма да може да ходите на спорт. Изберете друг - например аеробика, каланетика, зумба или самоотбрана за жени.peps™ написа:Ох,божичко аз само се чудя как ще успея да се запиша,след като за съвременните танци графикът е вторник и четвъртък от 10 до 13ч,а аз имам лекции...Дали можеше и по-неудобно да го направят..