Допълнителен прием на студенти за учебната 2011/2012 година

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: Допълнителен прием на студенти за учебната 2011/2012 год

Мнение от thegirl »

Преди имената са вх. номера и списъкът е подреден според тях.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
kataklizam
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от kataklizam »

Иее....приета Социални дейности - задочно :cheers:
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

suzi_q написа:Нали уж незаетите места бяха над 600 ??? До колкото мога да виждам,на списъка има 396 ?! :shock:
Явно са нямали 600 души, които могат да се класират в желаните от тях специалности.
I love TraNce
Sarcasm
В началото бе словото

Мнение от Sarcasm »

Е, как еееее?.. ;@ направо съм бясна.. написах ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ специалности в които мога да кандидатствам с матурите по български език (5,09) и английски език (5,24) И ПАК НИКЪДЕ НЕ ФИГУРИРАМ... как е възможно да не е достатъчно за да вляза и в най-жалката специалност???? имам диплома 5,41.. следователно оценките ми не са лоши, какви са тези балове измислени, и тези 396 човека 6,00 ли имат, че ги приеха ????
>.............
freezia
В началото бе словото

Мнение от freezia »

Sarcasm написа:Е, как еееее?.. ;@ направо съм бясна.. написах ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ специалности в които мога да кандидатствам с матурите по български език (5,09) и английски език (5,24) И ПАК НИКЪДЕ НЕ ФИГУРИРАМ... как е възможно да не е достатъчно за да вляза и в най-жалката специалност???? имам диплома 5,41.. следователно оценките ми не са лоши, какви са тези балове измислени, и тези 396 човека 6,00 ли имат, че ги приеха ????
Матурата ти по български език е ниска. :D И не е важна дипломата ти. Никъде не ти я взимат. Важно е дали имаш 6-ца на другия предмет, който ти се взима като Историята,примерно.

Аз съм приета Българска филология, редовно като 2-ро желание. Много съм щастлива. Честито на всички! :D
arvivi
В началото бе словото
Специалност: Социални Дейности
Курс: друг

Мнение от arvivi »

При подаването на документите не ми дадоха входящ номер.Как да проверя дали съм приет,след като в списъка от 396 човека не фигурирам..
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Щом те няма в списъка, значи не си класиран :?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
suzi_q
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование

Мнение от suzi_q »

Yordan Enev написа:
suzi_q написа:Нали уж незаетите места бяха над 600 ??? До колкото мога да виждам,на списъка има 396 ?! :shock:
Явно са нямали 600 души, които могат да се класират в желаните от тях специалности.
тва просто не е възможно,по какъв критерии класират кандидатите и тва не е ясно..просто нямам думи :х
Аватар
suzi_q
От дъжд на вятър

Мнение от suzi_q »

искам да попитам нещо,понеже чета на всякаде различни неща..та въпроса ми е дали въобще съм кандидатствала за това класиране при положение,че не съм си дала жълтото картонче с входящия номер ?
Аватар
Rub
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Rub »

suzi_q написа:искам да попитам нещо,понеже чета на всякаде различни неща..та въпроса ми е дали въобще съм кандидатствала за това класиране при положение,че не съм си дала жълтото картонче с входящия номер ?
Би трябвало да си участвала.
Жълтото картонче с входящия номер е за теб. Можеш да си правиш оригами от него. :D
Аватар
suzi_q
От дъжд на вятър

Мнение от suzi_q »

А списъка с приетите,къде може да се види визуално..смисъл,в сградата на Ректората или на Стената на плача ?
she..
В началото бе словото

Мнение от she.. »

suzi_q написа:А списъка с приетите,къде може да се види визуално..смисъл,в сградата на Ректората или на Стената на плача ?

И 1000 пъти да го прочетем тоя списък няма да ни се появят имената .. гадно е, но нищо не можем да променим... :(
Sarcasm
В началото бе словото

Мнение от Sarcasm »

freezia написа:Матурата ти по български език е ниска. :D И не е важна дипломата ти. Никъде не ти я взимат. Важно е дали имаш 6-ца на другия предмет, който ти се взима като Историята,примерно.
аз не претендирам, че е висока.. а че е достатъчна, защото някои и толкова нямат, а са вътре ;)) и очевидно не е толкова важно каква оценка имаш по другият предмет, защото аз имам точно толкова - 6,00 по английски език, с матура 5,24 и резултатът е един и същ..
Yordan Enev написа:Явно са нямали 600 души, които могат да се класират в желаните от тях специалности.
какво значи "нямали 600 души" :D то души има.. и тези 204 места без проблем можеха да бъдат запълнени, но не мога да си обясня защо не са.. такива като мен, които са кандидатствали само тук, и не са приети, и сега губят годината, щяха да се зарадват на възможността ;))

а как точно изчисляват бала за да си пресметна моя? и към кого мога да се обърна за справка.. ииии последно, това е единственото и окончателно допълнително класиране, нали?
>.............
freezia
В началото бе словото

Мнение от freezia »

Sarcasm написа:
freezia написа:Матурата ти по български език е ниска. :D И не е важна дипломата ти. Никъде не ти я взимат. Важно е дали имаш 6-ца на другия предмет, който ти се взима като Историята,примерно.
аз не претендирам, че е висока.. а че е достатъчна, защото някои и толкова нямат, а са вътре ;)) и очевидно не е толкова важно каква оценка имаш по другият предмет, защото аз имам точно толкова - 6,00 по английски език, с матура 5,24 и резултатът е един и същ..
Не е достатъчна. Защото всеки ще се е забъхтил с матурите и повечето ще са гледали да са изкарали над 5,50, защото на това разчитат за повечето специалности. Къде видя, че имат по-ниска матура и са вътре? :)

Sarcasm написа:а как точно изчисляват бала за да си пресметна моя? и към кого мога да се обърна за справка.. ииии последно, това е единственото и окончателно допълнително класиране, нали?
Виж в приложение 2 какво се взима и се обади се на телефоните дадени в сайта.
:D Успех!
Аватар
Riddle
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Riddle »

freezia написа:Аз съм приета Българска филология, редовно като 2-ро желание. Много съм щастлива. Честито на всички! :D
Честито колежке и аз съм приет същото .Присъедини се ако желаеш в групата на специалността: http://www.facebook.com/groups/170353896371191/?ref=ts
''Choose a job you love and you never have to work a day in your life''

Българска Филология I курс
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”