Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
nansita
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Спорт в СУ

Мнение от nansita »

Имам ли възможност все още да се запиша за лагера в Лозенец или няма шанс след изтичането на крайния срок за записване?
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

nansita написа:Имам ли възможност все още да се запиша за лагера в Лозенец или няма шанс след изтичането на крайния срок за записване?
Да - лагера е в две свени!!
В момента тече първа смяна от 29 август до 06 септември
След това е втора смяна от 06 до 14 септември
Дори може и между смените да се участва.
Пишете на мейла на спорт_су, вземете го от сайта на СУ
Tottenham
В началото бе словото

Мнение от Tottenham »

Току-що видях, че в програмата ми имам плуване, а аз не мога да плувам. Ще ми правят ли проблем за това? Ако имам 2-ка на плуването, ще трябва ли да ходя на поправителни?
Аватар
nzkonstant
В началото бе словото
Специалност: ФФ, БИН
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от nzkonstant »

MidwinterSun написа:Глупости. Като студент в този университет ти имаш право да посещаваш ВСИЧКИ занятия, които той предлага. ВСИЧКИ лекции, ВСИЧКИ упражнения, което включва и ВСИЧКИ спортове. Ако ще и на атомна физика можеш да ходиш, ако ти е кеф. На този принцип студенти от ЮФ записват да учат езици в рамките на ФКНФ, като си взимат изпитите с индивидуален протокол.

Можеш да ходиш на каквито и колкото спортове поискаш. Можеш да се запишеш на тях без никой да има право копче да ти каже. Просто на края на годината в учебния ти план има място само за една оценка по спорт.

Супер, благодаря много за информацията, извинявам се за още 1 нелеп въпрос: същото е състоянието и с езиците предполагам нали, смисъл в моята специалност БИН разбрах, че мога да запиша само АЕ и всъщност това записах, но имам ли възможността ако става да запиша и някакъв скандинавски език като например Шведски? Наясно ли си с тях също? Ще съм ти много благодарен ако ми отговориш.
Поздрави! (Извинявай, че питам, но съм за 1ви курс - 1ва година и още не съм в час с някои неща
)
:roll: :wink:
"Аз не мога да си представя съвършено художествено произведение, което не отзвучава в душата на човека като музика." П.Верлен[/color]
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Tottenham написа:Току-що видях, че в програмата ми имам плуване, а аз не мога да плувам. Ще ми правят ли проблем за това? Ако имам 2-ка на плуването, ще трябва ли да ходя на поправителни?
Ако не сте студент от сп. ФВС във ФНПП, това не е проблем. Идеята на заниманията по спорт в СУ е да сте здрави - физически, психически и т.н., както и да научите и практикувате нови спортове, да се усъвършенствате във вече практикувани от вас, но е не само това...
Може да видите страницата на Департамента в сайта на Университета.
Tottenham
В началото бе словото

Мнение от Tottenham »

admin.sport написа:
Tottenham написа:Току-що видях, че в програмата ми имам плуване, а аз не мога да плувам. Ще ми правят ли проблем за това? Ако имам 2-ка на плуването, ще трябва ли да ходя на поправителни?
Ако не сте студент от сп. ФВС във ФНПП, това не е проблем. Идеята на заниманията по спорт в СУ е да сте здрави - физически, психически и т.н., както и да научите и практикувате нови спортове, да се усъвършенствате във вече практикувани от вас, но е не само това...
Може да видите страницата на Департамента в сайта на Университета.
Точно ФВС съм. Това ми е единственото притеснение за момента. Всички други предмети ми изглеждат добре, но това плуване...Как е било през годините? Аз за всеки спорт ли ще имам отделна оценка?

И още нещо. Искам да вляза в отбора по футбол на СУ. Какво трябва да направя? Има ли някакви изпити или е просто при съгласие с треньора/преподавателя?
Аватар
nzkonstant
В началото бе словото
Специалност: ФФ, БИН
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от nzkonstant »

Tottenham написа:
admin.sport написа:
Tottenham написа:
Точно ФВС съм. Това ми е единственото притеснение за момента. Всички други предмети ми изглеждат добре, но това плуване...Как е било през годините? Аз за всеки спорт ли ще имам отделна оценка?

И още нещо. Искам да вляза в отбора по футбол на СУ. Какво трябва да направя? Има ли някакви изпити или е просто при съгласие с треньора/преподавателя?
Малко по-нагоре 1 момиче си го беше казало, ти можеш колкото си искаш спортове да практикуваш, зависи от твоето лично време разбира се, но накрая тя каза, че...
П.П. Намесих се доста некоректно, за което се извинявам, понеже не съм видял съкращението ФВС явно в този момент, в който съм написал поста си и от там се е получило това объркване. Успехи ти пожелавам Tottenham и дано се наредят подобаващо нещата, в което съм сигурен, че ще бъде така!
:wink:
Последно промяна от nzkonstant на 20 Сеп 2011, 07:46, променено общо 1 път.
"Аз не мога да си представя съвършено художествено произведение, което не отзвучава в душата на човека като музика." П.Верлен[/color]
CherrySunray
В началото бе словото
Специалност: -
Курс: първи

Мнение от CherrySunray »

Здравейте! :) Имам някои въпроси относно спорта в СУ и се надявам някой да ми разясни нещата. Първо искам да попитам дали има изпити по спорт или се взимат само заверки, въобще влиза ли той в общия успех. Строго ли винаги се следи за присъствие? Също така от посочените спортове много ми е интересно каратето и бих искала да го тренирам, но тъй като по принцип въобще не ме бива във физическите упражнения :lol: бих искала да знам ако някой е ходил вече или има информация дали е лесно като за начинаещи и как са преподавателите. А и почти всички спортове са в стадион "Академик", което ми се вижда далечко. Ако имате някакви мнения за съвременните танци и за фитнеса също ще съм благодарна. Отворена съм и за други предложения и препоръки, като се има предвид, че спорта не ми е силна страна :)
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Nikola Konstantinov написа:
Tottenham написа:
admin.sport написа:
Tottenham написа:

Малко по-нагоре 1 момиче си го беше казало, ти можеш колкото си искаш спортове да практикуваш, зависи от твоето лично време разбира се, но накрая тя каза, че всеки има 1 оценка по спорт, а не за всеки поотделно. Само и аз не разбрах крайната оценка ще бъде обща от всичките записани от нас спортове или от 1 по-конкретно, това и аз не знам. :roll:
Не е така колега!
Този студент учи за специалист по Физическо възпитание и спорт. Той има друг статут.
За Никола - ще те научат да плуваш не се безпокой! Но това, че не знаеш е друг въпрос, който не му е мястото тук.
От 3-7 е записване за спорт, тогава може да се свържете с различните преподаватели и с тях на място да се уточните за подробностите - отбор, график, място и т.н..
Аватар
slavenap
В началото бе словото
Специалност: Английска филология

Мнение от slavenap »

:) някой може ли да ми каже нещо повече за съвременните танци? добри ли са? мерси :)
Аватар
Rub
В началото бе словото

Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Мнение от Rub »

admin.sport написа:Няма условия за записване за даден спорт. Условието е да си студент в СУ, редовна форма на обучение.
Записването тази година е в рамките на една седмица от 3 до 7 октомври 2011 г. Така че си помислете предварително, какъв спорт действително искате да спортувате.
За повече информация вижте в страницата на Департамента по спорт: http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department.
Някъде във форума прочетох, че ако спорта не ми е задължителен, но все пак искам да го запиша, трябва да отида до учебен отдел и да подам някаква молба...Ще бъда Философия, първи курс и до колкото знам спорта ми е факултативен...трябва ли да ходя да се моля на някой, или просто на трети октомври отивам и се записвам ?
Благодаря.
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Rub написа:
admin.sport написа:Няма условия за записване за даден спорт. Условието е да си студент в СУ, редовна форма на обучение.
Записването тази година е в рамките на една седмица от 3 до 7 октомври 2011 г. Така че си помислете предварително, какъв спорт действително искате да спортувате.
За повече информация вижте в страницата на Департамента по спорт: http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department.
Някъде във форума прочетох, че ако спорта не ми е задължителен, но все пак искам да го запиша, трябва да отида до учебен отдел и да подам някаква молба...Ще бъда Философия, първи курс и до колкото знам спорта ми е факултативен...трябва ли да ходя да се моля на някой, или просто на трети октомври отивам и се записвам ?
Благодаря.
Във Вашия факултет няма предварително заявяване за спорт. Така че, отиваш и се записваш!
Аватар
Rub
В началото бе словото

Мнение от Rub »

admin.sport написа:Във Вашия факултет няма предварително заявяване за спорт. Така че, отиваш и се записваш!
Интересува ме също как стоят нещата за факултета по журналистика и масова комуникация. Там има ли нужда от предварително заявяване за спорт ?
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Rub написа:
admin.sport написа:Във Вашия факултет няма предварително заявяване за спорт. Така че, отиваш и се записваш!
Интересува ме също как стоят нещата за факултета по журналистика и масова комуникация. Там има ли нужда от предварително заявяване за спорт ?
Доколкото знам, само биологическият искат предварително да се заяви.

кирилизирано от ники
Ecoholic
В началото бе словото
Специалност: ЕООС

Мнение от Ecoholic »

Как става това заявяване?!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”