Онлайн формуляр за общежитие

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Аватар
nikoleto
В началото бе словото
Курс: втори

Онлайн формуляр за общежитие

Мнение от nikoleto »

Здравейте,

искам да попитам на стъпката "Въвеждане на успех" в онлайн формулята за кандидатстване за общежитие, какъв успех трябва да въведа. Там изрично пише от предходната година, но тази година завърших бакалавър и сега съм кандидатмагистър и не ми се вижда логично да пиша успеха от предходната година, а направо от дипломата за завършил бакалавър. И понеже ги знам как могат да ме прецакат от СБО затова не пиша все още никакъв успех.

Въобще, ще направят ли някога ясна концепция тия от СБО или там незнам кой е "проектирал" формуляра. И за кво да го въвеждам изобщо тоя успех като могат да си го съгласуват автоматично със СУСИ.

... БЕСЕН СЪМ !
The Darkness Within
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Онлайн формуляр за общежитие

Мнение от The Darkness Within »

Не го съгласуват със СУСИ, понеже там масово има ненанесени оценки от протоколите (За ФМИ наистина не е толкова зле положението, но в повечето други факултети има много такива случаи). Иначе във форума на СБО (можеш да влезеш там от uni-campus.net) трябва да има отговор на твоя въпрос. Мисля, че трябва да впишеш среден успех от предходната година, но провери там за всеки случай.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Re: Онлайн формуляр за общежитие

Мнение от Victoria »

Пишеш успеха си от четвърти курс.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”