Въпрос за тениса и футбола в СУ
Модератори: ники, Methuselah
-
teodor_valkov
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
- Курс: първи
Въпрос за тениса и футбола в СУ
Добър вечер! Сега ще бъда 1 курс в университета и много бих искал да тренирам запиша футбол или тенис на корт, но много хора ми казаха доста противоречиви неща за двата спорта. За футбола ми казаха, че се провеждал само в рамките на 1 час във някаква зала, а за тениса, че напредналите си играели и тренирали, а с начинаещите не се занимавали почти. Та ако има някой запознат с по-достоверни факти, бих искал да ме осветли :р
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за тениса и футбола в СУ
Обучението по спорт е в рамките на 1 час 1 път седмично за всички студенти, избрали съответния спорт. Твърдението, че не се обръща внимание на всички е необосновано и не отговаря на истината.teodor_valkov написа:За футбола ми казаха, че се провеждал само в рамките на 1 час във някаква зала, а за тениса, че напредналите си играели и тренирали, а с начинаещите не се занимавали почти. Та ако има някой запознат с по-достоверни факти, бих искал да ме осветли :р
Желаещите да се занимават активно и да участват в състезания, може да се включат в представителните отбори на Университета, след подбор от страна на преподавателите.
За повече информация: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... disciplini
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Спортът се провежда в рамките на един час седмично, но никой няма да те изгони ако се възползваш от спортната база на университета и в останалото време.
За футбол не съм чувала лоши отзиви.
За тенис хората трябав да са щастливи, че на напредналите им се позволява да играят отделно. Защото на тенис ходят много хора и по този начин начинаещите се оставят сами, в по-малка група, за да могат треньорите да се занимават с тях спокойно.
По тенис мога да препоръчам като треньор Оля Деянова - миналата година водеше малко часове, може би само един ден, за тази не знам, но тя определено може да научи човек на много. Аз играя от 9-годишна, но пак научих куп работи от нея. Изисква присъствие и работа, но е много коректна, позволява да се отработят пропуснатите часове и т.н.
За футбол не съм чувала лоши отзиви.
За тенис хората трябав да са щастливи, че на напредналите им се позволява да играят отделно. Защото на тенис ходят много хора и по този начин начинаещите се оставят сами, в по-малка група, за да могат треньорите да се занимават с тях спокойно.
По тенис мога да препоръчам като треньор Оля Деянова - миналата година водеше малко часове, може би само един ден, за тази не знам, но тя определено може да научи човек на много. Аз играя от 9-годишна, но пак научих куп работи от нея. Изисква присъствие и работа, но е много коректна, позволява да се отработят пропуснатите часове и т.н.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
teodor_valkov
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
- Курс: първи
А възможно ли е да запиша и двата спорта едновременно и как седят нещата с изпитите към тях? А освен това искам да ви питам и къде се записват тенисът и футболът. Доколкото разбрах всеки се записва на мястото на провеждането му, но не знам все още къде са те (или предполагам, че все пак като започнем някой ще ни разясни).
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Миналата година бях точно тенис и футбол. Тенисът се провежда на кортовете на ФМИ, а футболът е на Академик. С изпитите няма да имаш прблеми най-вероятно, със записването на двата аспорта също, ако си достатъчно бърз, тъй като местата се запълват още в началото.
Има теми и за двата спорта. Няма нужда от отделна тема за всеки въпрос.
Има теми и за двата спорта. Няма нужда от отделна тема за всеки въпрос.