Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
Аватар
Elmas
В началото бе словото

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Мнение от Elmas »

The_iMMortal_f написа:Ами зависи. Ако съквартирантката ти е там в момента, ще се запознаете.Ако не е, и успеха и стигне да се класира от 29 или след тази дата ще си я видиш в целия блясък.И щом стаята е запазена и успеха и стига - така ще си останат нещата и след 29. :)Успех и гледай да се разбираш с тях, че страшна работа тези съквартирантки...
Благодаря! Както изглежда ще съм само с едно момиче, което е по- приемливо мисля, но то няма гаранция за нищо.
Успех и на теб с новите момичета!:)

''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
Аватар
Вяра
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от Вяра »

Искам да попитам хората, които знаят как стават тези неща и дали изобщо ще стане де... Аз сега ще съм 1-ви курс и, когато си подавах документите за общежитие писах,че нямам претенции с кой да съм в стая, но една приятелка , която ще е втори курс сега ме писа мен в нейните документи. Моето класиране излезе и разбрах, че ще съм с други 2 момичета.Та въпросът ми е дали ще мога да се преместя при моята приятелка след като излезе и нейното класиране?
Всъщност, никой не може да ти каже ,че заслужаваш нещо по-добро,
защото това което заслужаваш най-много, винаги ще бъде твоят собствен избор.
Аватар
mishimladenova
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от mishimladenova »

Да,след като тя се настани подавате молба за преместване
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Вяра написа:Искам да попитам хората, които знаят как стават тези неща и дали изобщо ще стане де... Аз сега ще съм 1-ви курс и, когато си подавах документите за общежитие писах,че нямам претенции с кой да съм в стая, но една приятелка , която ще е втори курс сега ме писа мен в нейните документи. Моето класиране излезе и разбрах, че ще съм с други 2 момичета.Та въпросът ми е дали ще мога да се преместя при моята приятелка след като излезе и нейното класиране?

Със същия проблем съм :)
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Някой може ли да обясни какво е обзавеждането в едно общежитие? И, освен дрехите, нещо друго да ни препоръчате, което да си носим?
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Легло, бюро, гардероб, един ред от библиотека.Стига толкоз.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
angelusia
В началото бе словото
Специалност: педагогика

Мнение от angelusia »

И аз съм 41Б 519 стая издирвам си съквартирантките Вера и Мария хахАХха http://www.facebook.com/profile.php?id=1235768907 <---- Ако Случайно имате Фейсбук хехе ;)))))
надетооооо
В началото бе словото

Мнение от надетооооо »

Здравейте на всички :) Има ли някой информация за блок 57Б?
qncheto
В началото бе словото
Специалност: -
Курс: кандидат-студент

Мнение от qncheto »

Здравейте! Искам да попитам кога можем да се нанесем в стаята след като сме уредили въпроса с настаняването? Може ли да се нощува още същата вечер?
Гледайте добре езерото,полетата,преди любовта ,защото после не се вижда нищо от света!
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Като си си взела ключа, прави каквото ти е на душа в стаята.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Sowilo
В началото бе словото

Мнение от Sowilo »

Здравейте
Втори курс съм и в заявлението съм посочила, че искам да си запазя стаята от миналата година, но сега в класацията на първи курс виждам,че има настанено момиче на моето място...та въпроса ми е как могат да се оправят нещата, защото искам да си живея със старите съквартирантки? Защо изобщо има опция да кандидатстваш за същата стая като накрая настаняват някой друг?
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Запазила ли си стаята през лятото?

Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

angelusia написа:И аз съм 41Б 519 стая издирвам си съквартирантките Вера и Мария хахАХха http://www.facebook.com/profile.php?id=1235768907 <---- Ако Случайно имате Фейсбук хехе ;)))))

айй, може ли аз да съм ти съквартирант? :lol:
angelusia
В началото бе словото
Специалност: педагогика

Мнение от angelusia »

ahhahahahah chakai da si namerq moite hora :D: VPROCHEM :D bloka bil OTVRAT :D:D:

thegirl: Кирилица :!: :!: :!:
ventsislav.dimitrov
В началото бе словото

Грешно попълнено заявление

Мнение от ventsislav.dimitrov »

Здравейте, странно нещо се получи с документите ми за общежитие. На 07.09 изпратих своето "ЗД" успешно в сайта за регистрация и си излязох от него успешно. Но днес не са ме класирали на общежитие (аз ще бъда първи курс) влезнах на ново в сайта там където си правих регистрация за общежитие и ми излиза на ново да попълвам формуляра за регистрация е предния път го изпратих успешно дори регистрационната карта накрая си ми излезе и всичко си беше. Звънях в София никой не вдига писах email но не ми върнаха нищо. Та сега много се притеснявам някой знае ли към кого да се обърна и дали ще мога да си реша проблема някак?
Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”