ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ
Модератори: ники, Methuselah
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ
Не, трябва пак да се запишеш, което значи и че можеш да не се запишеш (ако не ти е задължителен) или пък да запишеш друг спорт.
- stoycheva.veselina
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Извинявам се, но аз така и не разбрах относно кънките на лед. Тук ги има като опция, но в сайта на СУ не пише нищо за този спорт като вариант за трениране 
- Une Fii Unique
- В началото бе словото
- Специалност: Френска Филология
- Курс: втори
Мерси !svetlio.varna написа:Не, трябва пак да се запишеш, което значи и че можеш да не се запишеш (ако не ти е задължителен) или пък да запишеш друг спорт.
Demande un conseil à ton ennemi et fais le contraire.
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Вече има инфо в сайта!stoycheva.veselina написа:Извинявам се, но аз така и не разбрах относно кънките на лед. Тук ги има като опция, но в сайта на СУ не пише нищо за този спорт като вариант за трениране
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Благодаря за инфото за кънките!
А аз дали правилно съм разбрала, че когато запишеш два спорта, реално втория не го записваш, а само се уговаряш на място да посещаваш занятията?
А аз дали правилно съм разбрала, че когато запишеш два спорта, реално втория не го записваш, а само се уговаряш на място да посещаваш занятията?
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- Impossibilities
- В началото бе словото
- Специалност: Право
На мен също не ми стана ясен този момент. Налага ли се да закупуваме карта за определен брой посещения или финансовата страна на въпроса автоматично се урежда от СУ?candle написа:2. Ако запиша спорт, плащам ли някаква такса, за съответната дисциплина?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Щом е включен "спортът" в учебната програма на специалността ви, няма такса за участие!Impossibilities написа:На мен също не ми стана ясен този момент. Налага ли се да закупуваме карта за определен брой посещения или финансовата страна на въпроса автоматично се урежда от СУ?candle написа:2. Ако запиша спорт, плащам ли някаква такса, за съответната дисциплина?
Важното е да изберете какво ще спортувате и да се запишете на място при съответния преподавател.
Чувал съм, че плувците трябвало да се бръснат, има ли нещо такова? И също така, искам да попитам, ще има ли международен туризъм или в тази опция ще се ходи само из България. Всъщност какво ще правим ако изберем туризъм, защото като гледам това:

не мисля, че ще стигнем особено далече.Туризъм - от понеделник до петък от 9.00 – 12.30 ч, .Стената-северно крило ет.V над паричен салон
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
Там трябва да отидеш, за да се запишеш...
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

Това сега за кой беше, че не се разбра много?stasinka написа:Там трябва да отидеш, за да се запишеш...
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
За тебcoleus написа:Чувал съм, че плувците трябвало да се бръснат, има ли нещо такова? И също така, искам да попитам, ще има ли международен туризъм или в тази опция ще се ходи само из България. Всъщност какво ще правим ако изберем туризъм, защото като гледам това:не мисля, че ще стигнем особено далече.Туризъм - от понеделник до петък от 9.00 – 12.30 ч, .Стената-северно крило ет.V над паричен салон
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

Ааа схванах какво имаш в предвид... и все пак - не питах това. 
- nzkonstant
- В началото бе словото
- Специалност: ФФ, БИН
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=11384
- Обратна връзка:
Последно промяна от nzkonstant на 18 Сеп 2011, 22:45, променено общо 1 път.
"Аз не мога да си представя съвършено художествено произведение, което не отзвучава в душата на човека като музика." П.Верлен[/color]
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
На мен също ми е интересно дали целият бански,очилата и шапката са задължителни при плуването.Иначе и аз мисля за повече от 1 спорт 
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Моля, гласувайте отново в анкетата!!!