БИН
Модератор: Плазмодий
-
Ina Plamenova
- В началото бе словото
- Специалност: БИН
- Курс: първи
Re: БИН
Според мен всеки факултет си определя графика на учебните занятия.Аз мисля направо на 12-ти в 54-та аудитория.А между другото утре ще звънна до философския факултет и ще попитам 
-
Ina Plamenova
- В началото бе словото
За тези,които са БИН задочно-на 12 септември от 8:30 в 54-та аудитория.Няма да има официална част-направо започват лекции. 
-
sunLounger
- В началото бе словото
Ама т'ва в Ректората ли направо? И ако е там, къде е тая аудитория, кое крило?
Здравейте аз също съм задочно БИН и ходих няколкои пъти до факултета и там пише че на 12-те септ тоест утре сме от 8:30 на лекции в 4-и блок и направо почват лекциите
айде успех на всички утре ще се видим

-
sunLounger
- В началото бе словото
Значи колеги и колеги (в женски род), това за 4-ти блок не е вярно... Сега се връщам от Цариградско и не сме в 4-ти блок 54-а аудитория! Първо да почна, че Философския клон е в блок 1, но там на 5-тия етаж, където трябва да е въпросната аудитория врата е заключена и има бележка, че поради някаква авария заниятията ще се проведат в блок 3 ет. 3 каб. 318, където ще ни чака доц. Харизанова... незнам за друга информация, ако някъде бъркам моля поправете ме за да не стават недоразумения 
-
Ina Plamenova
- В началото бе словото
Аз днес говорих с Мария Богданова,която отговаря за нашата специалност и тя ми каза че всичките аудитории са на 4-ти километър, а не в ректората-специално 54 аудитория е в блок 1 както вече се спомена,но за авария или нещо такова не ми каза днес по телефона.По моята програма както предполагам и във вашите би трябвало да имаме лекции при гл.ас.Валентина Георгиева.В крайна сметка утре ще се разбере на място къде и какво ще правим!
-
Lacoste_m
- В началото бе словото
- Специалност: Библиотечно-информационни науки
Чудесно,колкото повече чета толкова повече ми се свива стомаха.Лекциите за,които днес ми каза,отговарящата за специалността,която ме и записа де.Били задочни
.... идея си нямах и аз,като някой съм се подвел(по най-глупавия начин), че задочно обучение е само на изпити,и някой друга среща с преподавателят.....А то дори по-рано е почнало!Ужас и АД!Дано доц. Красимира Даскалова не ме застреля с поглед

ПП-Утре ще се видим....
ПП-Утре ще се видим....
Здравейте, колеги
Аз съм БИН редовно и съм малко скептично настроена относно специалността. (досещате се, че не съм там по собствено желание...) Но пък се надявам да срещна готини хора
Ако има такива от сега - пишете :Р
Също и ако има някой, който да каже някоя и друга думичка за преподаватели, предмети и изобщо като цяло, ще съм благодарна.
Успех на всички, ще се видим други ден
Аз съм БИН редовно и съм малко скептично настроена относно специалността. (досещате се, че не съм там по собствено желание...) Но пък се надявам да срещна готини хора
Също и ако има някой, който да каже някоя и друга думичка за преподаватели, предмети и изобщо като цяло, ще съм благодарна.
Успех на всички, ще се видим други ден
Да бъдем хора докато науката не е открила, че сме нешо друго.
- Ивелин Пеева
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Живи има ли?? От тази година приети?
Някой хора виждат нещата такива каквито са и питат - Защо?! Други виждат нещата такива,каквито искат да бъдат и питат - Защо пък не !?
Някакво инфо за учебния процес за нас, задочно които ще сме ?
- nzkonstant
- В началото бе словото
- Специалност: ФФ, БИН
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=11384
- Обратна връзка:
Здравейте, аз нищо не знам все още нито за моята форма - редовна, нито всъщност за задочната, ще бъде полезно ако някой от по-горните курсове ни уведоми. Също така да попитам, някой ако знае на 3.10 ли почваме със сигурност?!
Поздрави!

Поздрави!
"Аз не мога да си представя съвършено художествено произведение, което не отзвучава в душата на човека като музика." П.Верлен[/color]
- Diablesse
- В началото бе словото
Здравейте
Аз тази година се прехвърлих от Предучилищна педагогика и ще съм 1 курс БИН
Не съм от София и не знам точно къде се намира факултета в който ще сме
Тези дни ще отида да проуча 
Аз тази година се прехвърлих от Предучилищна педагогика и ще съм 1 курс БИН
Не съм от София и не знам точно къде се намира факултета в който ще сме
- nzkonstant
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Последно промяна от nzkonstant на 07 Мар 2013, 16:27, променено общо 1 път.
"Аз не мога да си представя съвършено художествено произведение, което не отзвучава в душата на човека като музика." П.Верлен[/color]
-
MadlenP
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Здравейте, сега трябва да избираме между "Перото и пресата" и "Академично писане", някой може ли да ми каже за какво горе долу иде реч в "Между перото и песата" и дали е трудно. Благодаря!
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
- nzkonstant
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
За пръв път чувам за такава дисциплина като "Перото и..." нз си какво, аз лично първи курс - втори семестър избрах "Академично писане" и останах много доволен, супер интересно ми беше при проф. Иванка Мавродиева. Така, че ти я препоръчвам и на теб да я запишеш.