Размисли и Страсти `11: Inc

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Размисли и Страсти `11: Inc

Мнение от MidwinterSun »

Хахахаха... сега се сетих.

Облечи форумците.

Имам предвид... Избери дрехи за всеки - колкото хора си харесаш, колкото можеш да измислиш. Всичко. От бельото до шапката (ако има такава). Облечи ги в това, което им подхожда по характер (според теб), недей да се водиш от личния стил на всеки от тях.

Мда... това си е кажи-речи въпрос за произволни сравнения с дрехи. Или нещо такова...
И, разбира се, не пропускай обясненията :Р

Какво друго да те питам...
Какво не харесваш в даден мъж? Не конкретен, просто някакъв. И не стандартните неща, които биха изброили повечето жени - несериозен, безчувствен, мързелив и прочее. Кажи ми нещо специфично за теб, с което не можеш да се примириш в характера/поведението на другия човек.
Разкажи ми за най-откачения начин, по който си празнувала рождения си ден. По който си празнувала нещо изобщо? А най-откаченото събиране/купон без конкретен повод?
Разкажи ми за любимите си сувенири.
Така и не те попитах дали ароматната лампа и алергиите на майка ти се спогаждат? : )
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

MidwinterSun написа:И Избери дрехи за всеки - колкото хора си харесаш, колкото можеш да измислиш. Всичко. От бельото до шапката (ако има такава). Облечи ги в това, което им подхожда по характер (според теб), недей да се водиш от личния стил на всеки от тях.
А защо за шапката даваш опция да липсва, а за бельото - не?
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Equilibrium
Танцуващия с клавиатури
Специалност: МО
Курс: втори

Мнение от Equilibrium »

Пфу, значи не харесваш техно/транс/дъбстеп/днб и тн. А мога ли да пробвам те зарибя с нещо отбрано в тая насока?

Любима българска по-стара група?

Всъщност не знам, пушиш ли? Кои са ти любимите цигари и менкала ли си (щото аз напоследък не мога си намеря избранника цигарен :Д)

Кой порок ти е най-присъщ?
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

inc написа:6) Флауърс - Лиза от "Крадецът на праскови"
Защо точно с нея?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Ооо, благодаря. Това с Индже ме трогна. Любимият ми разказ на Йовков е, откак импровизирах върху него като ме изпитваха и Попова ме похвали и ми писа 6 :)))
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

inc написа:4) Джеймс - Лъвът (Рори?) от Гумените мечета
Хъх? :?:
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Въх, 'ЗВИНьЕТИ за дългото неадекватно отсъствие. Хванахте ме в тегава седмица - форумът паднА, а аз даже и не съм разбрала като беше оправен. :mrgreen:

Крайно време е да се реванширам.
:bow:s
MidwinterSun написа:Хахахаха... сега се сетих.

Облечи форумците.

Имам предвид... Избери дрехи за всеки - колкото хора си харесаш, колкото можеш да измислиш. Всичко. От бельото до шапката (ако има такава). Облечи ги в това, което им подхожда по характер (според теб), недей да се водиш от личния стил на всеки от тях.

Мда... това си е кажи-речи въпрос за произволни сравнения с дрехи. Или нещо такова...
И, разбира се, не пропускай обясненията :Р
- Имах намерение да си отговоря на това чинно и веднага - даже ви започнах и ви изкарах някъде половината, но се оказа толкова вдъхновяваща задача, че насъбрах много хора за обличане. :lol: (Трябва да призная - щеше да е интересно и да ги събличам, но карай :wink: ) Затова сега ще ги пусна последни. :D

Какво друго да те питам... - Каквото ти душа иска.

Какво не харесваш в даден мъж? Не конкретен, просто някакъв. И не стандартните неща, които биха изброили повечето жени - несериозен, безчувствен, мързелив и прочее. Кажи ми нещо специфично за теб, с което не можеш да се примириш в характера/поведението на другия човек. -
1.) Не мога да търпя мекушави и безхарактерни мъже. Ако аз съм повече мъж от него, що за мъж е той?
2.) Освен това не понасям простаци - не тези, които се лигавят с нецензурни песнички в борисова (това е здравословна простотия - до определена възраст). Имам предвид хора, които плюят по улиците (БИХ ОШАМАРИЛА СЪВСЕМ НАСЕРИОЗНО НЯКОЙ ОТ ПОЗНАТИТЕ СИ ЗА ТАКОВА НЕЩО), които просто не знаят как/не желаят да се държат добре сред цивилизация.
3.) Малко са ми странни мъжете с крайно здравословен начин на живот... :| Разни вегетарианци по идеология, въздържатели от алкохол и пр. Уважам това, но ми е некомфортно да седя на маса с мъж, който хрупка благоприлично салатка от моркови, докато аз примерно си хапвам мазна скара със съмнителен произход и си пийвам бирата. И още повече не се кефя на мъже, които не умеят да пият - аз да нося повече от някой мъж е кофти. Вярно, че съм алкохолик, но това си е нещо като ритуал за инициация. Или го правиш качествено, или изобщо недей. Няма смисъл да се излагаш. Казват, че пияна жена е ужасна гледка, но пиян мъж не е по-красиво.
4.) Не обичам свърсуетни мъже. Важно е човек да обръща внимание на външния си вид, но с маникюр, прическа и по-гладки ръце от моите?!... Не.
Още искаш ли? :lol: Мисля, че стига.

Разкажи ми за най-откачения начин, по който си празнувала рождения си ден. По който си празнувала нещо изобщо? А най-откаченото събиране/купон без конкретен повод? - :mrgreen: Честно казано не съм от хората, които организират диви купони - вече сте забелязали. Не знам кое е най-шантавото парти.
Имаше един рожден ден на приятелка, която решихме да изненадаме. Появихме се на вратата и сутринта и я събудихме, като и носехме торта, сглобена от различни парчета - взехме по 1/2 от всяко в сладкарницата, докато не запълнилнихме кръга. :lol: Ефектът си струваше усилията. :lol: На същата мацка сме и носели свещички за духане в заведение в салата снежанка. :mrgreen:
На една нова година бяхме уцелили много скучно парти. Излязохме и се сетихме за някакъв апартамент, който бяхме видели на отиване, където хората се забавляваха страхотно. И отидохме там, звъняхме и ни отвори някакво хлапе. Питахме "Тук ли е Пешо" и в интерес на истината то май щеше да ни пусне, но решихме, че ще бъде твърде грубо да се изтресем така. А и партито не беше с хора на нашата възраст - бързо щяха да се усетят, че не ни е там мястото. :roll:
Доста от форумните истории са си шантави. :mrgreen: - Двойният Митковден отпреди 2 години, прословутото ходене на Покрива и "ловуването" на рома (макар, че то не е точно парти),... Лятото на 2009 в Каварна и концерта на Скорпиънс, който изкарах на 90% с напълно непознати хора без грам идея какво правя с тях, но пък беше весело.
Ако се присетя, ще допълня.
:mrgreen:

Разкажи ми за любимите си сувенири. - Оу - прахосъбирачки! :cheers: Имам си доста такива. При мои пътувания обичам да взимам гривни/висулки, защото те НЕ събират прах обикновено. Иначе магнитчета за хладилник - имам си доста: някои от разни градове (повечето са подаръци за майка ми); един стар комплект от 6 зеленчука; една венецианска маска; една костенурка с шаващи крайници; 2 които специално си донесох от Италия - с тематични надписи. :)
Освен това имам комплект от 5 миниатюрни порцеланови вазички с един китайски мотив изрисуван на тях, а всяка е с различна форма. Стават само за кокиченца, минзухари и теменужки - толкова са малки и леки.
Има едни дървета, направени от тел и полускъпоценни камъчета и минерали - една съседка ми направи такова собственоръчно (много ми е свидно).
Ароматната лампа от теб, ако това се брои.
Една шантава дъъълга качка за прозорец - текстилна изрезка на цъфнало клонче с пилци по него от брат'чедката. :)
Една много стара и почупена вече кутия за бижута.

Така и не те попитах дали ароматната лампа и алергиите на майка ти се спогаждат? : ) - Да, идеално при това. Много се обичат.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

The Stig написа:
MidwinterSun написа:И Избери дрехи за всеки - колкото хора си харесаш, колкото можеш да измислиш. Всичко. От бельото до шапката (ако има такава). Облечи ги в това, което им подхожда по характер (според теб), недей да се водиш от личния стил на всеки от тях.
А защо за шапката даваш опция да липсва, а за бельото - не?
- Аз ще приема, че може и да липсва (както и коя да е част от облеклото). :drunken:

@ Equilibrium:
Пфу, значи не харесваш техно/транс/дъбстеп/днб и тн. А мога ли да пробвам те зарибя с нещо отбрано в тая насока? - Предполагам, че винаги можеш да опиташ. :D Малко вероятно е просто. Не отричам изцяло електронната музика. Просто харесвам по-мелодично звучене, предимно с повечко текст.

Любима българска по-стара група? - Аз съм ужасен помияр. :mrgreen: Рядко, много рядко подарявам ексклузивно вниманието си на даден изпълнител (български или не). Почти никога не слушам цели дискографии.

Всъщност не знам, пушиш ли? Кои са ти любимите цигари и менкала ли си (щото аз напоследък не мога си намеря избранника цигарен :Д) - Случва ми се да паля рядко. Има няколко човека (броят се на пръстите на едната ми ръка), които могат да ме "изкушат" без да ми се пуши предварително - тогава просто тфя по една. А най-много мразя някой да проси цигари!!! :evil: Нямам си някакъв неизменен фаворит. Като цяло пуша тежки цигари. Едно време, докато припалвах по-често карах на бяло Боро, но това време отдавна е забравено. Не съм си купувала от.. повече от година и половина/две.
Всъщност предпочитам наргиле.
ТИ меджу какво и какво се колебаеш? :D

Кой порок ти е най-присъщ? - Ох... това е труден въпрос. Аз като цяло си живея потънала в грях. :lol: Алкохолът и мързелът като че ли се открояват напоследък. И понякога не си меря хич приказките. Иначе по-рано се вживявах в едно по-похотливо амплоа. :lol: Май поостарях и се кротнах. :drunken:
FloWersOfEviL написа:
inc написа:6) Флауърс - Лиза от "Крадецът на праскови"

Защо точно с нея?
Защото каквато си привидно тиха, имаш неочакван затаен темперамент. :wink:

Smoking Mirror написа:Ооо, благодаря. Това с Индже ме трогна. Любимият ми разказ на Йовков е, откак импровизирах върху него като ме изпитваха и Попова ме похвали и ми писа 6 :)))
Е, това не го знаех, но добре. :D
Jamesmagno написа:
inc написа:4) Джеймс - Лъвът (Рори?) от Гумените мечета
Хъх? :?:

Какво против имаш?
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Малко от въпросите, които ти си задавала 8) , но май не си отговаряла на такива в миналото ти Р&С :roll:

1. На кого приличаш в семейството:
- по външност;
- по характер;
- по интереси, навици и тн.
2. Към кое изкуство проявяваш най-голям интерес? Т.е.не като творчество от твоя страна, ами кое ти достатвя най-голямо удоволствие като публика?
3. Мислиш ли се за талантлива?
4. Чай или кафе?
5. Море или планина?
6. Твърд алкохол или бира? (Или друго?)
7. Театър или кино?
8. Сладко или солено?
9. Изгрев или залез?

10. Нещо на което искаш да отговориш, а не са те питали?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

А сега задачата на Мидуинтър...
Ух - тук ме хвърли в оркестъра. :D Предизвикателството е много интересно, но не гарантирам, че ще мога да се абстрахирам от традиционния вид на хората. :wink: Освен това планирах да облека над 25 човека... май все пак ще ви посъкратя. :roll:

1) Силвия - Нещо секси. Удобно дантелено червено бельо. Дълги чорапи с жартиери за тези дълги крака. :wink: Вдигната коса. Рокля. Нещо тъмно, изчистено като стил, гальовна и мека материя. Неприлично високи обувки. Ежедневна твърда чанта - нещо крокодилско. Небережно делови вид. Семпли бижута - къси, но по-масивни обеци, гривна или часовник, пръстен. Без колие или много малко такова. Къс стилен маникюр. Съвсем лек грим - очна линия и светъл гланц. Изкусителна адвокатка с 2 думи. :lol:

2) Мила - Някаква бурна прическа. Леко рошава или къдрава, ДЪЛГА коса. Естествено лице. Цветни дрехи – дълга, разкроена, ленена пола и някаква свободна ефирна блуза. Топли, свежи, тропически нюанси. По-етно бижута: голямо колие, 5-7 разни гривни. Бельото също така цветно - нещо лилаво (не ме убивай, Мила). :lol: Без чорапи, със сандали с връзки-панделки. Силен парфюм. Някъде по дрехите си има удобни джобове.

3) Поли - Светъл непрозирен панталон и ярка блуза, подчертаваща чудесното деколте. :twisted: Съвсем лек грим. Свободно падаща коса. Бижутата са само малки обеци и висулка, нищо по ръцете. Бельото е черно, изчистено, като излято по нея. Обувките са на среден ток, носи малка чанта.

4) Дид - Циганска пола на волани и леко потниче с връзващи се тънки презрамки - под него няма нищо. :drunken: Ниски чехли в кафяво. Голяма чанта с каквото ти хрумне в нея. Под полата няма да гледам, че не е прилично (може би безшевни боксерки). Не носи аксесоари - само и пречат. Но винаги има връхна дреха, ако я свари студа. С лакирани в някакъв странен цвят нокти. Без грим.

5) Нона - Удобно облечена. Косата хваната само отгоре (леголаски :mrgreen: ). Цветна тениска с уникален надпис/картинка, в които би се втренчил човек. Тесни тъмни дънки. Пантофки или кецове. Голяма чанта с един куп полезни и безполезни неща вътре. Суичер с качулка. Спортен колан. Повече обеци от стандартното по ушите. Памучно бельо - цветно и забавно; удобно (за носене и за сваляне). Без грим.

6) Яна - Къса пола и кецове. Много прилепнала тениска и кожени гривни. Не носи чанта. Има шапка с козирка и гледа лошо изпод нея. :lol: Бельото и е изрязано и секси - нещо черно с цветни мрежи/дантели. Някъде по нея има видим татус и/или пиърсинг.

7) Ели - Сплетена на плитка коса с вплетено в нея шалче. Носи удобна рокля с копчета отгоре до долу на гърба, цялата на цветя. С ниски пантофки. Носи сламена чанта, която виси на лакътя и - малко нещо като плажна. С къс маникюр, без лак и с нежна фина гривна на ръката. И с книга в ръка.

8) Иво - С дълга коса (както аз го харесвам :mrgreen: ). С ленен панталон и полуотворена риза. Обут е в мокасини. Може и да не носи бельо. :lol: Имаме си Джейс. Бонд. Гладко обръснат.

9) Георги - Носи леки бели маратонки, 3/4 дънки и риза в червено и бяло каре (като покривка). Носи много здрав колан, на който е окачено нещо, в което да си прибира нещата. Има кожена връв с нещо на врата и масивен изчистен спортен часовник. Отдолу е с широки боксерки с Дарт Вейдър. Има обеца на лявото ухо.

10) Пора - Облечен е в тесен джинсов панталон и с тениска на Супермен. С нърдски очила. :lol: Обут е в платнени кецове. Има от симпатичните кожени малки мъжки чанти с дълги дръжки (защото, ..... им, тесните панталони няма големи джобове!!!). Затъкнал е един молив зад ухото си, който (уж) случайно е забравил и го търси цял ден. Има идеално оформен маникюр. :lol:

11) Боби - Боби го виждам с ежедневен костюм сив, тъмен. Носи светлосиня риза. Има много елегантен часовник и колан. Разхожда се с куфарчето с документи. Носи обувки без връзки. Без очилата. Отдолу е с класииически бели слипове.

12) Евтим - Стилна тениска с яка и скъпи дънки в индигово(задължително с големи джобове. Лъснати спортни обувки с връзки - току-що обути. Прилепнали черни боксерки. Дискретен ланец на врата и масивен часовник. Има калъф за кутията цигари и запалката. С гелосана прическа. Като американски бизнесмен в голф клуба. :mrgreen: С катинарче.

13) Ангел - Бивша черна тениска и светли, разпрани дънки. С кубинки. С камуфлажно бельо. :lol: Пуши лула. С козя брадичка. Носи си китарата на гърба. Много късо остриган.

Исках да опиша още доста хора, но ще ме прощате. Нямам сили вече. :P
Последно промяна от inc на 13 Сеп 2011, 06:39, променено общо 1 път.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

@ thegirl:

Малко от въпросите, които ти си задавала 8) , но май не си отговаряла на такива в миналото ти Р&С :roll:

1. На кого приличаш в семейството:
- по външност - Основно на баща ми в чертите на лицето и в боята. Като структура на тялото съм повече на майка ми. Взела съм и нейната коса.
- по характер - Имам май по равно черти. В много отношения родителите ми са си приличали, така че не мога да знам от кого точно съм взела някои качества. Като че ли съм малко повече на майка ми. Но това е от възпитанието.
- по интереси, навици и тн. - Определено на баща ми. Радвам се, че съм взела малко от меломанията му поне.
2. Към кое изкуство проявяваш най-голям интерес? Т.е.не като творчество от твоя страна, ами кое ти достатвя най-голямо удоволствие като публика? - Както става ясно - музика. Танц, също така. Харесвам обаче много и театъра. За литературата няма смисъл да казвам, предвид професията ми.
3. Мислиш ли се за талантлива? - Що-годе. :) Допада ми,, че мога да изпея 2 верни тона, макар че с тоя талант не мога да си изкарвам хляба (най-много някое питие в караоке бар). :lol:
4. Чай или кафе? - Кафе. Харесвам и чая, но кафето е моята голяма любов.
5. Море или планина? - Море. не само заради плажа, но заради самия мирис на въздуха - на сол и на още нещо... Планината е хубава, но изморителна. Може и само в гората.
6. Твърд алкохол или бира? (Или друго?) - Зависи от компанията. Като че бира напоследък. Но иначе - и двете.
7. Театър или кино? - Твърдо театър.
8. Сладко или солено? - Солено. Аз обичам сладкото, обичам много шоколад и сладолед (най-вече шоколадов сладолед), но друго е да има нещо за мезе. :drunken:
9. Изгрев или залез? - Залез. Изгревът е прекрасно нещо, но аз обикновено съм твърде неадекватна сутрин, за да му се насладя изцяло. А особено София е адски красива точно по залез и малко след това - в сумрачна атмосфера.
10. Нещо на което искаш да отговориш, а не са те питали? - Харесват ми вашите въпроси. :flower:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Аз не нося ризи... но съм поласкан, че съм в списъка.

А на Иво гърдите му ли са бръснати? Щото си писала, че е с брада пък е бръснат... :roll:
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Оправено. :mrgreen: А щом аз съм казала - и ризи ще проносиш. Хау.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Благодаря за отговора :)

заключ-заключ.