Задочно - изборни предмети?!

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

elfinka
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Задочно - изборни предмети?!

Мнение от elfinka »

Здравейте! :)
Имам следния въпрос.. по-скоро два... При задочното обучение Избрани глави от математическия анализ изборен предмет ли е, защото ни го сложиха в програмата без никой да питат, а дочувам, че е изборен.. (Изобщо има ли изборни при задочното?!)
Иии ако да, мога ли да запиша следващ курс с него невзет + още два редовни? Имам предвид без да подавам молба нали.. :)
То, аз ще трябва да си отида да питам в отдел Студенти, но нямам никакво време за момента, за това, ако някой знае нещо ще се радвам да сподели.;)
Не искам да пускам ръката ти...
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: Задочно - изборни предмети?!

Мнение от thegirl »

Може да запишеш с 2 невзети от задължителните и мисля, че бяха 3 от изборните :wink:
Т.е. няма да имаш проблем и направо си записваш :wink:
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
elfinka
В началото бе словото

Мнение от elfinka »

Благодаря ти за отговора;) А сигурна ли си, че тези неща важат и при задочниците и че изобщо това ми се води изборен предмет?:) Иначе, аз все се надявам единия изпит да си го взема, но да ми е по-спокойно на главата тия няколко дни..:)
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Не съм сигурно дали ти е изборен или задължителен, но дори да е задължителен и с 3 изпити ще те пуснат, но трябва да си подадеш молба :roll: .
gottalovefmi
От дъжд на вятър

Мнение от gottalovefmi »

thegirl написа:Не съм сигурно дали ти е изборен или задължителен, но дори да е задължителен и с 3 изпити ще те пуснат, но трябва да си подадеш молба :roll: .
Вече с до 3 изпита пускат без молба :) А иначе, това за изборните не е съвсем така - ако имаш до 3 невзети изборни, те изобщо не ти се водят като невзети изпити - просто все едно изобщо не си ги записвал. Ако имаш 4 невзети изборни, просто 1 от тях ще ти се води като невзет изпити и ще имаш НЕВЗЕТИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ + 1 невзети изпита ;)
elfinka
В началото бе словото

Мнение от elfinka »

gottalovefmi написа:
thegirl написа:Не съм сигурно дали ти е изборен или задължителен, но дори да е задължителен и с 3 изпити ще те пуснат, но трябва да си подадеш молба :roll: .
Вече с до 3 изпита пускат без молба :) А иначе, това за изборните не е съвсем така - ако имаш до 3 невзети изборни, те изобщо не ти се водят като невзети изпити - просто все едно изобщо не си ги записвал. Ако имаш 4 невзети изборни, просто 1 от тях ще ти се води като невзет изпити и ще имаш НЕВЗЕТИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ + 1 невзети изпита ;)
Не пускат с 3 невзети без молба :( Една колежка пита преди седмица близо и и казаха, че трябва да подава молба щом има 3 невзети изпита..
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Зависи от специалността.
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”