Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Е бива ли такова нещоо
аз го подадох на 1-ви и няма нищо
-
gotthelife
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Проблем ли е, че въобще не съм попълвала уверение за общежитие, а само за БДЖ. Откъде мога да си взема друго и кога трябва да го представя?
- Анелия Димитрова
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
От фейсбук намерих тази информация:
Така че, не се притеснявайте, че все още не сте получили отговор. И аз подадох на първи, и аз не съм получила.До 10-ти е срокът за първокурсниците да си подадете заявлението-декларация, а не за получаване на потвърждение от наша страна. Не се тревожете, че все още нямате отговор. Това не означава, че има някакъв проблем със заявката Ви. Проверявайте си пощата ЗИМБРА регулярно.

Your voice is the most beautiful that I’d ever hear. I’ll miss this. The world will miss.
1983 - 2011
http://carmenqueasy.tumblr.com/
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Не, уверение се купува от книжарницата във факултета/Ректората, попълва и се носи за печат в отел Студентиgotthelife написа:Проблем ли е, че въобще не съм попълвала уверение за общежитие, а само за БДЖ. Откъде мога да си взема друго и кога трябва да го представя?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Анелия Димитрова
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
Ето това намерих от форума на СБО, надявам се да ти свърши работа като информация:gotthelife написа:Проблем ли е, че въобще не съм попълвала уверение за общежитие, а само за БДЖ. Откъде мога да си взема друго и кога трябва да го представя?
Това е проблем.
Формулярът "Информация за новоприетия студент", който се попълва при записването във връзка с настаняването на общежитие, съдържа Вашият приемен бал, нанесен от служебно лице, на базата на който участвате в класацията. Без тази информация не можете да бъдете класирана, дори и да подадете електронно заявление декларация.
Трябва да извлечем тази информация за Вас сега, защото по време на кампанията времето ще е много натоварено и може да се стигне до грешка.
Изпратете на имейл sbo@uni-campus.net писмо със следното съдържание и следната информация за себе си:
Новоприет студент съм, но при записването на съм попълнил/а формуляр "Информация за новоприетия студент".
Моите данни са:
Трите имена: ...
ЕГН: ...
Факултет: ...
фак. № ...

Your voice is the most beautiful that I’d ever hear. I’ll miss this. The world will miss.
1983 - 2011
http://carmenqueasy.tumblr.com/
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Това са 2 различни документа
Уверението се представя от всички в началото на годината с нанесен успех и заверен семестър.
А това, което се попълва, когато са се записвали за специалността е друго.
Уверението се представя от всички в началото на годината с нанесен успех и заверен семестър.
А това, което се попълва, когато са се записвали за специалността е друго.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- t_enigma
- От дъжд на вятър
- Специалност: Японистика
- Обратна връзка:
Но това е от форума на uni-campus от средата на август.yordan_milkov написа:
Здравейте! Когато се записвах съм забравил да си поискам формуляра, показан в страницата със сроковете. Проблем ли е, и ако е какво мога да направя?
П.Горанов:
ИСТИНСКИ ПРОБЛЕМ Е!!!
Да се върнете на мястото, където сте се записал и да си го подадете.
Imagination > Reality
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
И така народе!Подадох и аз.На 9.9.11. Обработва се в момента.Ще се обработва сигурно до 29
:D:D
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аз ще бъда 2 ри курс и въпросът ми е като сами трябва да си въведем успеха, а по един предмет имам оценка 4.50 , как да сметна успеха
с 4.50 или 5(тоест важат ли половинки или се закръглява ?).Разликата не е голяма 5 стотни,но прочетох че може да се заядат.
с 4.50 или 5(тоест важат ли половинки или се закръглява ?).Разликата не е голяма 5 стотни,но прочетох че може да се заядат.
Ако си първи курс, уверение не ти трябва.pahelka написа:т.е. може да ме настанят и след това да занеса уверението или
Иначе уверенията се закупуват в книжарница в Ректората или някой факултет и могат да се издадат по всяко едно време в Отдел "Студенти" на твоя факултет.
Вортекс, взема се като петица.

-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Такаа
смятах си успеха двайсет пъти сигурно и го изкравам 4,75 с един невзет изпит, а от СУСИ ми го смятат 4,8888(по-висок) с два невзети изпита
, как става това
, аз вече подадох и съм сигурна за успеха, обаче не ми се връзва..........
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Има ли вероятност тази година резултатите да излязат за зайците на 14 , както миналата година?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Кога трябва да подават заявления тези с един родител? По социални критерии ли се водим или по право както предни години ?