Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
- phantasmagoria
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Аз имам въпрос! Като си попълвах декларацията не ми пишеше никъде къде да си попълня успеха. Те ли ми го пресмятат или какво?
- stoycheva.veselina
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
Пише попълва се от оператор, т.е. - те. Нали при записването попълвахме едни листчета с 3 имена и факултетен номер и на тях те ни изчисляваха и записваха успеха - от това листче предполагам сега ще го вземат.
- phantasmagoria
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
Ма на мен ми го върнаха още тогава
Знае ли ги човек ...
- yOankaa
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
От къде мога да вляза с тоя ZIMBRA-mail пробвах от едно място, но не ме пусна, а имам и потребителско име и парола ....
Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Аман!На страница Документи и Предимства ..
Тиквам, че в предишни настанителни кампании съм давала акта си за раждане и отдолу ми пише за кампания 2011-2012 пак удостоверение за раждане....и чака да прикача файл... Не трябва да го тиквам И него нали??То е само за зайчоците? Аз си тиквам само горното поле, че вече съм дала нали? За да не стават гафове?
Тиквам, че в предишни настанителни кампании съм давала акта си за раждане и отдолу ми пише за кампания 2011-2012 пак удостоверение за раждане....и чака да прикача файл... Не трябва да го тиквам И него нали??То е само за зайчоците? Аз си тиквам само горното поле, че вече съм дала нали? За да не стават гафове?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Здравейте.
Попълних си нещата за общежитие. Ще кандидатствам по право, но ми направи впечатление, че много от нещата, които са "питали" другите студенти мен не ме "питаха" (например в кой блок искам да съм).
Някой написаха, че трябва да получа e-mail с потвърждение, че всичко е OK. Но уви... не съм получил нищо. Направих си някакви рег. в ZIMBRA, защото там разбрах, че ще получа въпросния e-mail. Написах си и пощата в abv.bg и пак нямам съобщение. Та, трябва ли НАИСТИНА да получа такъв e-mail или не? И как да разбера, че всичко с документите ми е наред?
Попълних си нещата за общежитие. Ще кандидатствам по право, но ми направи впечатление, че много от нещата, които са "питали" другите студенти мен не ме "питаха" (например в кой блок искам да съм).
Някой написаха, че трябва да получа e-mail с потвърждение, че всичко е OK. Но уви... не съм получил нищо. Направих си някакви рег. в ZIMBRA, защото там разбрах, че ще получа въпросния e-mail. Написах си и пощата в abv.bg и пак нямам съобщение. Та, трябва ли НАИСТИНА да получа такъв e-mail или не? И как да разбера, че всичко с документите ми е наред?
Какво става с тоя форум, бе? Всички съобщения изчезнаха.
Ами родителското тяло да му мисли тогава...kataklizam написа:извинявай но не сте бе разбрали .... кандидатствах за редовните и за предварителните изпити.... и не ме приеха защото родителското ми тяло не ми разреши да пиша лесни специалности и писах само психология.... и аз съм плащала 300 пъти такси....и съм мислила навреме....така че не мисля че трябва да ми отговаряте с такъв тон....Анелия Димитрова написа:Ама чакай малко, бе. Никой не ви е виновен на вас, че не сте учили навреме, не сте се явявали на изпити навреме и като нас не сте ходили по 300 пъти до София да подавате документи и да плащате такси.kataklizam написа:не...има предвид за допълнителен прием на студенти в су.... как може да не знаят...сега....всички които приемат....респективно 600 човека остават на улицата...и трябва да си търсят други места където да отсядат....не усещат ли че си губят студентите по тоя начин....
Да сте мислили навреме.
Извинявам се на острия си тон, но ми писна от тези с допълнителния прием, които ще учат наравно с нас, които сме се постарали малко повече.
Каква е логиката да НЕ пишеш желания по специалности, по които ще кандидатсваш на допълнителното класиране?

Здравейте! Нещо много взех да се притеснявам... изпратих си молбата (уж без проблеми) още на 1-ви, но и до днес нямам потвърждения ( а в момента дори не мога да си отворя зимбра акаунта ).. Кажете, някой получил ли някакво потвърждение или всички чакаме?
- stoycheva.veselina
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
pahelka, и аз се бях притеснила и писах един мейл, за да разбера какво става.. получих следния отговор:
Прекалено много информация, в т.ч. дезинформация се обменя на различни
места.
Вашето заявление е постъпило при нас и предстои обработката му от оператор.
Няма 48-часов срок във Вашия случай. Ако имаме някакви забележки, ще Ви
уведомим с цел отстраняването им.
Така че не се притеснявай
Прекалено много информация, в т.ч. дезинформация се обменя на различни
места.
Вашето заявление е постъпило при нас и предстои обработката му от оператор.
Няма 48-часов срок във Вашия случай. Ако имаме някакви забележки, ще Ви
уведомим с цел отстраняването им.
Така че не се притеснявай
А дано
Благодаря ти
-
Severozapad
- В началото бе словото
Добър ден. В тези ел. декларации ме питат...цитирам: "Декларирам успех от предходната учебна година", т.е. зайците пишат бала си разделен на 5, нали?
едит: И какъв беше смисълът от тези хартиики при записването след като трябва да се даде и ел. декларация.
едит: И какъв беше смисълът от тези хартиики при записването след като трябва да се даде и ел. декларация.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Първокурсниците не попълват успех, точно за това бяха "хартииките" 
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
Severozapad
- В началото бе словото
Сигурна ли си?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Цитат от г-н Горанов -Изп. директор на Поделение "Социално-битово обслужване" при СУ "Св. Климент Охридски",
във форума на СБО: (http://uni-campus.net/index.php?section ... ages_id=27)
във форума на СБО: (http://uni-campus.net/index.php?section ... ages_id=27)
П. Горанов написа:ПЪРВОКУРСНИЦИТЕ при попълване на електронно-заявление-декларация НЕ ПОПЪЛВАТ УСПЕХ!
Бъди себе си, има достатъчно други хора.