Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Мнение от thegirl »

Elmas написа:Може да е малко тъп въпрос, но аз аз попълних и изпратих всичко (без проблеми Слава Богу), а след това си направих рег. в ZIMBRA. Дали ще има някакъв проблем заради това?
Как така първо си изпратила всичко, а след това си се "регистрирала" в Zimba?
Нали, за да си изпратиш документите използваш потребителското си име от СУСИ, а същото потребителско име ти е и за пощата в Zimba.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Tottenham
В началото бе словото

Мнение от Tottenham »

thegirl написа:
Elmas написа:Може да е малко тъп въпрос, но аз аз попълних и изпратих всичко (без проблеми Слава Богу), а след това си направих рег. в ZIMBRA. Дали ще има някакъв проблем заради това?
Нали, за да си изпратиш документите използваш потребителското си име от СУСИ, а същото потребителско име ти е и за пощата в Zimba.

И аз направих като Elmas. Това проблем ли е? Аз докато попълвах декларацията, не ме е "питало" дали има регистрация и т.н. Нито в abv.bg нито в СУСИ, Zimbra... Сега наново ли трябва да ги подавам или за изчакам?
Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм
Курс: втори

Мнение от stasinka »

За да влезеш в системата ти иска данните от СУСИ.
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Аватар
Mescalito
В началото бе словото

Мнение от Mescalito »

Цаката е да имаш СУСИ, другото е параноя..
~
Аватар
Elmas
В началото бе словото

Мнение от Elmas »

thegirl написа:
Ами как? И аз вече не знам как :lol: Но мисля, че ми станаха ясни нещата и няма проблем като че ли.

''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
Stiven
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от Stiven »

thegirl написа:Смени браузъра :wink:
да, успях по този начин, като смених браузъра, благодаря, обаче възникна проблем със снимката, не ще да се качи :roll: Изобщо някой може ли да каже какви снимки качва, че вече ми идва да му.... :bounce:
Аватар
stoycheva.veselina
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от stoycheva.veselina »

Аз сканирах снимката, която ми е на студентската книжка. Достатъчно малък е файлът, за да може да се качи.. Проблеми не ми е правило. Някои казаха, че са си снимали снимките.. Може и направо от компютъра, ако не е прекалено голяма.
Аватар
stefann.
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от stefann. »

Някой може ли да даде информация за блок 8? :) Доста висок ми е бала, но това достатъчно ли е да ме приемат точно там на нормалната такса или ще се налага да съм пак там, но на 150лв. ? :)
Последно промяна от stefann. на 03 Сеп 2011, 19:40, променено общо 1 път.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Блок 8 вече е като останалите, т.е. ще се наставя в него, както в другите и таксите са си нормални. Няма да има стаи, за които наемът е 150 лв.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
stefann.
В началото бе словото

Мнение от stefann. »

Разбрах, че има 3 етажа хотелска част, които могат да се ползват на 150 лв. ако не си приет примерно.. или бъркам? И не е ли логично всеки да иска да е в този блок, при положение, че са най-добри условията?
Аватар
kataklizam
В началото бе словото

Мнение от kataklizam »

Анелия Димитрова написа:
kataklizam написа:не...има предвид за допълнителен прием на студенти в су.... как може да не знаят...сега....всички които приемат....респективно 600 човека остават на улицата...и трябва да си търсят други места където да отсядат....не усещат ли че си губят студентите по тоя начин....
Ама чакай малко, бе. Никой не ви е виновен на вас, че не сте учили навреме, не сте се явявали на изпити навреме и като нас не сте ходили по 300 пъти до София да подавате документи и да плащате такси.
Да сте мислили навреме.

Извинявам се на острия си тон, но ми писна от тези с допълнителния прием, които ще учат наравно с нас, които сме се постарали малко повече.
извинявай но не сте бе разбрали .... кандидатствах за редовните и за предварителните изпити.... и не ме приеха защото родителското ми тяло не ми разреши да пиша лесни специалности и писах само психология.... и аз съм плащала 300 пъти такси....и съм мислила навреме....така че не мисля че трябва да ми отговаряте с такъв тон.... :?
Аватар
what_is_love
Драскач
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от what_is_love »

Да попитам ...
Вече някой получил ли е потвърдителен e-mail в Zimbra? И ако е получил, нека да бъде така добър/добра да сподели кога си е изпратил ЗД, за да знаем останалите кога горе-долу да очакваме отговор.
Благодаря предварително! :)
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!

ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

thegirl написа:Блок 8 вече е като останалите, т.е. ще се наставя в него, както в другите и таксите са си нормални. Няма да има стаи, за които наемът е 150 лв.
тва означава и повече места и по-ниски балове май?
Найс.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Borisg написа:
thegirl написа:Блок 8 вече е като останалите, т.е. ще се наставя в него, както в другите и таксите са си нормални. Няма да има стаи, за които наемът е 150 лв.
тва означава и повече места и по-ниски балове май?
Найс.

Съмнявам се. Баловете са се повишили немалко за специалностите, за които може да се влиза и с матура, така че ще си е като миналата година долу-горе. Така мисля де.
Аватар
yolinaA
Пишете, о, братя
Специалност: Културология

Мнение от yolinaA »

За първокурсниците да, но за хората от горните курсове едва ли :P
Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”