http://uni-campus.net/index.php?section ... ages_id=29 от тук се влиза.при мен с някои браузъри не ми излиза къде да натисна точно за самата молба,така че пробвайте с различниmishimladenova написа:Извинявайте много,но някой може ли да ми обясни за електронната декларация? От този сайт ли се влиза?И къде да цъкна за самата молба?
Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
- stoycheva.veselina
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Lina__, след като вече си пратила всичко, можеш ли да ми кажеш каква снимка си прикачила? такава като за документи/диплома и прочие ли? и освен сканирани снимки и акт за раждане, друго прикачва ли се? сега ще си търся къде да сканирам и не ми се иска после пак да трябва да се разкарвам;)
- vladiboy
- От дъжд на вятър
Здравейте!
Споделям за два проблема, ако имате решения, моля помогнете.
Първо, не ми дава да вляза в системата за ел. подаване на СБО. Там трябва да използвам същото потр. име и парола, както в СУСИ, нали?. Защото в самото СУСИ този проблем отсъства.
Второ, в СУСИ имам отбелязан изпит като НЕвзет, което изобщо не е вярно.
Благодаря предварително!
Първо, не ми дава да вляза в системата за ел. подаване на СБО. Там трябва да използвам същото потр. име и парола, както в СУСИ, нали?. Защото в самото СУСИ този проблем отсъства.
Второ, в СУСИ имам отбелязан изпит като НЕвзет, което изобщо не е вярно.
Благодаря предварително!
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
- Анелия Димитрова
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: кандидат-студент
Проблемът е масов. Мисля, че с търпение и малко изчакване, а е възможно и кореспонденция от наша страна с отговорниците по случая, рано или късно ще стане.vladiboy написа:Здравейте!

Your voice is the most beautiful that I’d ever hear. I’ll miss this. The world will miss.
1983 - 2011
http://carmenqueasy.tumblr.com/
И аз имам проблем. Имам акунт в Зимбра и в СУСИ, но като опитам да се регистрирам за общежитието ми дава, че потребителското име, паролата или ф.номер са грешни, а аз си ги въвеждам правилно.
И още, ако кандидасвам с предисмство "с един починал родител", смъртният акт лично ли се предава (и къде) или и него през нета (някой отгоре каза, че се сканира)? Вече съм представял акт първия семестър, ако има значение.
Сега трявба да записвам 2-ри курс, между другото.
Благодаря.
*П.С: За първия вече се каза.
И още, ако кандидасвам с предисмство "с един починал родител", смъртният акт лично ли се предава (и къде) или и него през нета (някой отгоре каза, че се сканира)? Вече съм представял акт първия семестър, ако има значение.
Сега трявба да записвам 2-ри курс, между другото.
Благодаря.
*П.С: За първия вече се каза.
Последно промяна от CapsLock на 01 Сеп 2011, 13:02, променено общо 1 път.
- mishimladenova
- В началото бе словото
- Курс: втори
На мен също са ми отбелязали един изпит като невзет!!! Писах вече 2 имейла,но нищо! Така успехът ми е неточен!
А разменното писмо от къде трябва да го взема и къде трябва да го занеса 
mishimladenova написа:На мен също са ми отбелязали един изпит като невзет!!! Писах вече 2 имейла,но нищо! Така успехът ми е неточен!
Информацията в СУСИ е грешна при повечето от нас.Сега тя няма да се взима напредвид,така че си пишеш успеха както ти си го пресметнала и въз основа на него ще те класират
Декларирам успех от предходната учебна година
Тук трябва да напиша цифра между 3 и 6. Въпросът ми е понеже сега ще съм първи курс и нямам успех от предходната година, трябва да се напише успеха от гимназията ли (12 клас)? Малко ме съмнява. Задължително трябва да се попълни.
Право - II курс, 2-ри поток
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
Съветвам ви като стигнете последната стъпка да проверите акта си за раждане, защото ако примерно направите като мен и файлът се казва "акт за раждане" базата данни ще ви изкара документа на момче от Смолян... 
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

-
o_yankov
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Адрес в галерията на СУ: oyankov
- Обратна връзка:
nanozetka написа:Декларирам успех от предходната учебна година![]()
Тук трябва да напиша цифра между 3 и 6. Въпросът ми е понеже сега ще съм първи курс и нямам успех от предходната година, трябва да се напише успеха от гимназията ли (12 клас)? Малко ме съмнява. Задължително трябва да се попълни.
Във форума на СБО, г-н Горанов е дал следния отговор на такъв въпрос:
П. Горанов написа:Неее,smash12 написа:Извинявам се, че отново задавам въпрос, но в полето за успех от предходна година какво трябва да попълнят първокурсниците? Успеха за кандидатстване в общежитие (балът, с който сме приети, разделен на 5)?
това се появява само на тези първокурсници, които са директно в магистърска специалност съгласно учебния им план. Такива са право, българска филология и не зная дали има друга.
В този случай трябва да се върнете на стъпка "Лични данни" и в полето "Редовно учащ:" от падащото меню да изберете "Бакалавър" и да продължите нататък.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
добре де балът не се ли делеше на 4... защо сега пък на 5 е разделен?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- stoycheva.veselina
- От дъжд на вятър
Моя бал го делиха на 5 като подавах документите на записването, но при мен максималният е 30. Мисля, че на 4 се дели балът за онези специалности, за които максималният е 24.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
а да, при мен пък изобщо не ми казаха как се смята, само ми казаха че после ще го попълнят. явно ги мързеше! 
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
mishimladenova написа:На мен също са ми отбелязали един изпит като невзет!!! Писах вече 2 имейла,но нищо! Така успехът ми е неточен!
Аз: според суси имам един невзет изпит, а всички изпити са ми взети. Въвеждам ръчно, че имам нула невзети изпити. Накрая информация, която аз съм въвел ли ще се вземе под предвид, или информацията от суси, която очевидно е неактуална?
КН: Ще гледаме информацията, която вие сте подали. След като сте приет на общежитие, ще трябва да вземете уверение от отдел Студенти с реалния ви успех и така ще сверим данните. До 20-ти Октомври ще трябва да представите уверението с успеха Ви. Ако сега сте кандидат-магистър ще го предоставите до 20-ти в Комисията по настаняване. Ако не сте кандидат-магистър ще го представите на домакинката ви.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me