Балообразуване за общежитие

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
collapsEE
В началото бе словото

Re: Балообразуване за общежитие

Мнение от collapsEE »

Е аз си видях името и после като трагна да си въвеждам ЕГН-то като парало ми дава ,че е грешна ...
Аватар
MisT
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от MisT »

Във заявленията каква снимка трябва да въведа?
Аватар
teddinka
В началото бе словото

Мнение от teddinka »

След като при записването вече попълних една молба за общежитие (без да ми вземат снимка), има ли смисъл да подавам онлайн? Тези от администрацията не бяха много сигурни.. :)
Аватар
stoycheva.veselina
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от stoycheva.veselina »

При записването се попълваше едно листче с трите имена, факултетния номер(май) и успеха, с който кандидатстваш за общежитията. Това сега е по-различно, с повече информация и трябва да се попълни.
Аватар
divanova
В началото бе словото

Мнение от divanova »

elektraa написа:
divanova написа:Хора, защо не мога да вляза от тук http://193.107.71.10/sbo/home/index ... пише, че данните, които попълвам са грешни. Регистрирах се в СУСИ, в Зимбра, има ли нещо друго, което не съм направила?
И при мен е същото,очаквам да се оправи само :) ,ако не,ще се звъни до администрацията.
Ужасно, все още не се оправя и се чудя какво не съм направила като хората, полудявам ли.. :D
Spotlight
В началото бе словото

Мнение от Spotlight »

divanova написа:
elektraa написа:
divanova написа:Хора, защо не мога да вляза от тук http://193.107.71.10/sbo/home/index ... пише, че данните, които попълвам са грешни. Регистрирах се в СУСИ, в Зимбра, има ли нещо друго, което не съм направила?
И при мен е същото,очаквам да се оправи само :) ,ако не,ще се звъни до администрацията.
Ужасно, все още не се оправя и се чудя какво не съм направила като хората, полудявам ли.. :D
Абсолютно същото е при мен. Все още чакам отговор от администратора :bounce:
Аватар
Вяра
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Вяра »

А снимката,която трябва да прикача задължително ли трябва да е за личен документ, защото нямам такава сканирана на компютъра...много са зле...можеше да предупредят за това, както казаха за акта :evil: или да не би там ,където искат снимка да трябва да се сложи акта за раждане :D много се обърках..
Всъщност, никой не може да ти каже ,че заслужаваш нещо по-добро,
защото това което заслужаваш най-много, винаги ще бъде твоят собствен избор.
Аватар
DidMyTime
В началото бе словото

Мнение от DidMyTime »

Просто някаква снимка, на която си ти. :D Актът за раждане е на следващата страница. И аз не разбирам за какво е снимката и защо не казаха за нея по-рано, но нищо, качвайте там някакви, пък каквото стане. :D
yanaa
В началото бе словото

Мнение от yanaa »

Здравейте.Искам да питам какво ще стане,ако приятели искат да са заедно,но само единият въведе данните на другия?Задължително ли е и двамата да са заявили че искат в бланката?
p.Stoev
В началото бе словото
Специалност: Европеистика

Мнение от p.Stoev »

след като попълня формуляра колко време трябва да чакам, за да си получа номера ? И този номер с тази молба ли се получава ? .. Някой, който вече има номер да сподели. Благодаря предварително
prepared for the worst .. but still praying for the best ..
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

Вяра написа:А снимката,която трябва да прикача задължително ли трябва да е за личен документ, защото нямам такава сканирана на компютъра...много са зле...можеше да предупредят за това, както казаха за акта :evil: или да не би там ,където искат снимка да трябва да се сложи акта за раждане :D много се обърках..
Намираш си дипломата тук изрязваш снимката и готово
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
pahelka
В началото бе словото

Мнение от pahelka »

А след като всичко сме направили и изпратили заявлението какво правим .. някакво потвърждение има ли?
Аватар
rrallicca
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Курс: втори

Мнение от rrallicca »

Здравейте! Сестра ми завърши тази година Август Бакалавър и все още незнае дали ще кандидатства тази година за Магистър, а и не се знае дали ще я приемат, та въпросът ми e в такъв случей какво да отбележа и трябва ли някаква бележка да се представи и за нея,че е била учаща през последните 6 месеца (защото някъде четох бяха казали, че ако не учи през 2011/2012 нищо не трябва да се представя), а и плюс това тя работи.... :? А и след като изпитите за Магистър са по-късно...... объркана работа! ако може някой да ми помогне, ще съм му много Благодарна!!! :lol:
Българска филология, II курс
ivetbk
В началото бе словото

Мнение от ivetbk »

pahelka написа:А след като всичко сме направили и изпратили заявлението какво правим .. някакво потвърждение има ли?
Същият въпрос имам : )
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Следете и-мейлите си в Зимбра и СУСИ акаунтите, там ще бъде изпратена допълнителна информация за настаняването, ако се класирате. Друго потвърждение няма.
Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”