Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Модератори: ники, Methuselah
-
nansita
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Спорт в СУ
Имам ли възможност все още да се запиша за лагера в Лозенец или няма шанс след изтичането на крайния срок за записване?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да - лагера е в две свени!!nansita написа:Имам ли възможност все още да се запиша за лагера в Лозенец или няма шанс след изтичането на крайния срок за записване?
В момента тече първа смяна от 29 август до 06 септември
След това е втора смяна от 06 до 14 септември
Дори може и между смените да се участва.
Пишете на мейла на спорт_су, вземете го от сайта на СУ
Току-що видях, че в програмата ми имам плуване, а аз не мога да плувам. Ще ми правят ли проблем за това? Ако имам 2-ка на плуването, ще трябва ли да ходя на поправителни?
- nzkonstant
- В началото бе словото
- Специалност: ФФ, БИН
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=11384
- Обратна връзка:
MidwinterSun написа:Глупости. Като студент в този университет ти имаш право да посещаваш ВСИЧКИ занятия, които той предлага. ВСИЧКИ лекции, ВСИЧКИ упражнения, което включва и ВСИЧКИ спортове. Ако ще и на атомна физика можеш да ходиш, ако ти е кеф. На този принцип студенти от ЮФ записват да учат езици в рамките на ФКНФ, като си взимат изпитите с индивидуален протокол.
Можеш да ходиш на каквито и колкото спортове поискаш. Можеш да се запишеш на тях без никой да има право копче да ти каже. Просто на края на годината в учебния ти план има място само за една оценка по спорт.
Супер, благодаря много за информацията, извинявам се за още 1 нелеп въпрос: същото е състоянието и с езиците предполагам нали, смисъл в моята специалност БИН разбрах, че мога да запиша само АЕ и всъщност това записах, но имам ли възможността ако става да запиша и някакъв скандинавски език като например Шведски? Наясно ли си с тях също? Ще съм ти много благодарен ако ми отговориш.
Поздрави! (Извинявай, че питам, но съм за 1ви курс - 1ва година и още не съм в час с някои неща)
"Аз не мога да си представя съвършено художествено произведение, което не отзвучава в душата на човека като музика." П.Верлен[/color]
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ако не сте студент от сп. ФВС във ФНПП, това не е проблем. Идеята на заниманията по спорт в СУ е да сте здрави - физически, психически и т.н., както и да научите и практикувате нови спортове, да се усъвършенствате във вече практикувани от вас, но е не само това...Tottenham написа:Току-що видях, че в програмата ми имам плуване, а аз не мога да плувам. Ще ми правят ли проблем за това? Ако имам 2-ка на плуването, ще трябва ли да ходя на поправителни?
Може да видите страницата на Департамента в сайта на Университета.
Точно ФВС съм. Това ми е единственото притеснение за момента. Всички други предмети ми изглеждат добре, но това плуване...Как е било през годините? Аз за всеки спорт ли ще имам отделна оценка?admin.sport написа:Ако не сте студент от сп. ФВС във ФНПП, това не е проблем. Идеята на заниманията по спорт в СУ е да сте здрави - физически, психически и т.н., както и да научите и практикувате нови спортове, да се усъвършенствате във вече практикувани от вас, но е не само това...Tottenham написа:Току-що видях, че в програмата ми имам плуване, а аз не мога да плувам. Ще ми правят ли проблем за това? Ако имам 2-ка на плуването, ще трябва ли да ходя на поправителни?
Може да видите страницата на Департамента в сайта на Университета.
И още нещо. Искам да вляза в отбора по футбол на СУ. Какво трябва да направя? Има ли някакви изпити или е просто при съгласие с треньора/преподавателя?
- nzkonstant
- В началото бе словото
- Специалност: ФФ, БИН
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=11384
- Обратна връзка:
Малко по-нагоре 1 момиче си го беше казало, ти можеш колкото си искаш спортове да практикуваш, зависи от твоето лично време разбира се, но накрая тя каза, че...Tottenham написа:admin.sport написа:Tottenham написа:
Точно ФВС съм. Това ми е единственото притеснение за момента. Всички други предмети ми изглеждат добре, но това плуване...Как е било през годините? Аз за всеки спорт ли ще имам отделна оценка?
И още нещо. Искам да вляза в отбора по футбол на СУ. Какво трябва да направя? Има ли някакви изпити или е просто при съгласие с треньора/преподавателя?
П.П. Намесих се доста некоректно, за което се извинявам, понеже не съм видял съкращението ФВС явно в този момент, в който съм написал поста си и от там се е получило това объркване. Успехи ти пожелавам Tottenham и дано се наредят подобаващо нещата, в което съм сигурен, че ще бъде така!
Последно промяна от nzkonstant на 20 Сеп 2011, 07:46, променено общо 1 път.
"Аз не мога да си представя съвършено художествено произведение, което не отзвучава в душата на човека като музика." П.Верлен[/color]
-
CherrySunray
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Здравейте!
Имам някои въпроси относно спорта в СУ и се надявам някой да ми разясни нещата. Първо искам да попитам дали има изпити по спорт или се взимат само заверки, въобще влиза ли той в общия успех. Строго ли винаги се следи за присъствие? Също така от посочените спортове много ми е интересно каратето и бих искала да го тренирам, но тъй като по принцип въобще не ме бива във физическите упражнения
бих искала да знам ако някой е ходил вече или има информация дали е лесно като за начинаещи и как са преподавателите. А и почти всички спортове са в стадион "Академик", което ми се вижда далечко. Ако имате някакви мнения за съвременните танци и за фитнеса също ще съм благодарна. Отворена съм и за други предложения и препоръки, като се има предвид, че спорта не ми е силна страна 
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не е така колега!Nikola Konstantinov написа:Малко по-нагоре 1 момиче си го беше казало, ти можеш колкото си искаш спортове да практикуваш, зависи от твоето лично време разбира се, но накрая тя каза, че всеки има 1 оценка по спорт, а не за всеки поотделно. Само и аз не разбрах крайната оценка ще бъде обща от всичките записани от нас спортове или от 1 по-конкретно, това и аз не знам.Tottenham написа:admin.sport написа:Tottenham написа:
Точно ФВС съм. Това ми е единственото притеснение за момента. Всички други предмети ми изглеждат добре, но това плуване...Как е било през годините? Аз за всеки спорт ли ще имам отделна оценка?
Този студент учи за специалист по Физическо възпитание и спорт. Той има друг статут.
За Никола - ще те научат да плуваш не се безпокой! Но това, че не знаеш е друг въпрос, който не му е мястото тук.
От 3-7 е записване за спорт, тогава може да се свържете с различните преподаватели и с тях на място да се уточните за подробностите - отбор, график, място и т.н..
- slavenap
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Rub
- В началото бе словото
Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Някъде във форума прочетох, че ако спорта не ми е задължителен, но все пак искам да го запиша, трябва да отида до учебен отдел и да подам някаква молба...Ще бъда Философия, първи курс и до колкото знам спорта ми е факултативен...трябва ли да ходя да се моля на някой, или просто на трети октомври отивам и се записвам ?admin.sport написа:Няма условия за записване за даден спорт. Условието е да си студент в СУ, редовна форма на обучение.
Записването тази година е в рамките на една седмица от 3 до 7 октомври 2011 г. Така че си помислете предварително, какъв спорт действително искате да спортувате.
За повече информация вижте в страницата на Департамента по спорт: http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department.
Благодаря.
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Във Вашия факултет няма предварително заявяване за спорт. Така че, отиваш и се записваш!Rub написа:Някъде във форума прочетох, че ако спорта не ми е задължителен, но все пак искам да го запиша, трябва да отида до учебен отдел и да подам някаква молба...Ще бъда Философия, първи курс и до колкото знам спорта ми е факултативен...трябва ли да ходя да се моля на някой, или просто на трети октомври отивам и се записвам ?admin.sport написа:Няма условия за записване за даден спорт. Условието е да си студент в СУ, редовна форма на обучение.
Записването тази година е в рамките на една седмица от 3 до 7 октомври 2011 г. Така че си помислете предварително, какъв спорт действително искате да спортувате.
За повече информация вижте в страницата на Департамента по спорт: http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department.
Благодаря.
- Rub
- В началото бе словото
Интересува ме също как стоят нещата за факултета по журналистика и масова комуникация. Там има ли нужда от предварително заявяване за спорт ?admin.sport написа:Във Вашия факултет няма предварително заявяване за спорт. Така че, отиваш и се записваш!
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Доколкото знам, само биологическият искат предварително да се заяви.Rub написа:Интересува ме също как стоят нещата за факултета по журналистика и масова комуникация. Там има ли нужда от предварително заявяване за спорт ?admin.sport написа:Във Вашия факултет няма предварително заявяване за спорт. Така че, отиваш и се записваш!
кирилизирано от ники
-
Ecoholic
- В началото бе словото
- Специалност: ЕООС
Как става това заявяване?!