Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
-
thelastpharaoh
- В началото бе словото
- Специалност: медицина
- Курс: четвърти
Търся съквартиранти
Търся двама съквартиранти за обзаведен, четиристаен апартамент в кв. "Гео Милев" (близо до румънското посолство -т.е. има удобен транспорт до почти всяка част на София).
Съквартиранти са намерени
Съквартиранти са намерени
Последно промяна от thelastpharaoh на 30 Сеп 2011, 10:29, променено общо 1 път.
Търся квартира!
Търся самостоятелна стая в квартира, без хазяи в някои от следните квартали: Гео Милев, Дианабад, Център, Изток или в близост до метростанция. e-mail: jenia_07@mail.bg или пишете на ЛС
Последно промяна от Jenyyy на 11 Сеп 2011, 16:07, променено общо 1 път.
Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - т
Здравейте, аз съм 4ти курс право в СУ. Търся си съквартирантка за двустаен апартамент в Лозенец срещу хотел Кемпински. Стаята е самостоятелна, с ново обзавеждане. Има спалня, гардероб, шкаф за телевизор. Ползва се обща кухня с всичко необходимо. Прекарани са интернет и кабелна. Наемът е 300лв на човек, може лек коментар да се направи. За повече информация на тел. 0888720138, email- marg.koleva@gmail.com или на ЛС.
-
MrgnL
- В началото бе словото
- Специалност: Info
- Курс: първи
Здравейте,
Турся 1/2 съквартиранти/ки за нает двустаен обзаведен апартамент на Чернивръх (Лозенец).Наемът е 430 без консумативите.
За връзка ЛС или 0883406649 - Тошко
Турся 1/2 съквартиранти/ки за нает двустаен обзаведен апартамент на Чернивръх (Лозенец).Наемът е 430 без консумативите.
За връзка ЛС или 0883406649 - Тошко
-
eli.uzunova
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
Здравейте, бездомни! Търся съквартирантка за квартира в центъра. Офертата е за отделни стаи с обща кухня и баня. Трети курс съм и уча журналистика. Ако има заитрересовани, нека пишат. gsm 0888100269:)
Обявата вече не е активна!
Обявата вече не е активна!
Последно промяна от eli.uzunova на 23 Сеп 2011, 08:30, променено общо 1 път.
- MAXA
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
Търся квартира (съквартиранти) в близост или с лесна връзка до Факултета по Математика и Информатика.
Не съм пушач.
GSM: 0894 28 68 40 - Максим
Не съм пушач.
GSM: 0894 28 68 40 - Максим
Търся си съквартирант
Здравейте,
На 22 години съм, сега завърших бакалавърска степен и ще записвам магистратура, непушач. Търся си квартира и съквартирант/ двама съквартиранти в централните квартали (за предпочитане Лозенец, Изгрев, Изток, Дианабад) или в близост до спирка на метрото. Ако някой има вече наета квартира или си търси човек, с който да дели наема, нека ми пише на ЛС.
На 22 години съм, сега завърших бакалавърска степен и ще записвам магистратура, непушач. Търся си квартира и съквартирант/ двама съквартиранти в централните квартали (за предпочитане Лозенец, Изгрев, Изток, Дианабад) или в близост до спирка на метрото. Ако някой има вече наета квартира или си търси човек, с който да дели наема, нека ми пише на ЛС.
-
силвия алексова
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Адрес в галерията на СУ: silveto_aleksova
Здравейте! Търся си квартира в студентски град, нямам много претенции. Съгласна съм да живея и със съквартирантка. Единственото ми условие е квартирата да е в студентски
)
-
SummerLover
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
Ще уча първи курс в ФМИ, ако някой търси съквартирант да пише, мога да си позволя наем до 100 лв.
-
bozhana
- В началото бе словото
- Специалност: Маркетинг
- Курс: завършил
Здравейте!
Търся съквартирантка за едностаен апартамент в ж.к. Студентски град-район семейни общежития. Нова сграда и апартамент, обзаведен с две отделни легла, гардероб, бюро, маса има и диван, който се разтяга, кухненски бокс с керамични котлони, хладилник, телевизор. Наемът е 200 лв на човек. Аз съм работеща, току що завършила бакалавър и на есен ще кандидатствам магистратура. Ако представлява интерес може да пишете на:
bozhana_shoshkova(at)abv.bg
тел.0897 21 31 84
Поздрави
Все още актуална
Търся съквартирантка за едностаен апартамент в ж.к. Студентски град-район семейни общежития. Нова сграда и апартамент, обзаведен с две отделни легла, гардероб, бюро, маса има и диван, който се разтяга, кухненски бокс с керамични котлони, хладилник, телевизор. Наемът е 200 лв на човек. Аз съм работеща, току що завършила бакалавър и на есен ще кандидатствам магистратура. Ако представлява интерес може да пишете на:
bozhana_shoshkova(at)abv.bg
тел.0897 21 31 84
Поздрави
Все още актуална
Последно промяна от bozhana на 14 Сеп 2011, 19:25, променено общо 2 пъти.
-
summerland
- В началото бе словото
Аз предлагам пари срещу свободен диван! Имаш ли квартира вече? А заета ли е със студенти? Да? Не? Супер! Предлагам ти намаляване на месечния наем, даже и на сметките!! срещу малко пространство в апартамента ти, АКО ме вземеш при теб за месец и половина на семестър!! Уча задочно и ми трябва квартира за кратък период! Благосклонните нека ми пишат!
-
vivka
- В началото бе словото
- Специалност: славянска филология
- Обратна връзка:
Здравейте! Търсим съквартирант, може и двойка. Апартаментът е двустаен в жк Дървеница, в близост до метростанция ГМ Димитров, автобуси 88,280,69,413. Наемът е 280лв на човек.
- Прикачени файлове
-
- P7210024.jpg (29.71 KiB) Преглеждано 928 пъти
-
- P7210021.jpg (27.49 KiB) Преглеждано 928 пъти
-
- P7210020.jpg (22.74 KiB) Преглеждано 928 пъти
Последно промяна от vivka на 14 Юни 2012, 14:47, променено общо 1 път.
Като теб всички се носим в захарния космос...
Здравейте!
Търся си квартира (или стая, ако някой си е наел вече апартамент) в близост или с лесна връзка до ФМИ, до 150 лв.. Не пуша btw:D
Мерси!
Търся си квартира (или стая, ако някой си е наел вече апартамент) в близост или с лесна връзка до ФМИ, до 150 лв.. Не пуша btw:D
Мерси!
Продължавам да търся квартира в кварталите Лозенец и Студентски град, като предпочитам студентски. Търся двустаен апартамент (всеки с отделна стая), до 200 лева (без консумативи) мога да си позволя. Също така стаята която аз ще използвам трябва да е необзаведена. Аз съм непушач и не вдигам шум, уча във физически факултет. От съквартиранта/ката си очаквам и той/тя да е тих/а, за другото все ще се разберем.
или пишете на лично тук
или пишете на лично тук
-
VAAB_Fletcher
- В началото бе словото
- Специалност: социални дейности
- Курс: втори
Търсим съквартирант за двустаен апартамент в Младост 1, до Окръжна болница (МБАЛ СВ. АННА). 3-ма студенти сме. Апартаментът е напълно обзаведен с всички екстри (хладилник, пералня, фурна, телевизор, wi-fi, цифрова TV, ал. дограма, ТЕЦ). Наемът е 140 на човек, без консумативите, които излизат по още 30-40 лева на човек. Има удобен транспорт, с които се стига бързо до Ректората или Студентски град. Тел: 0883407804 или skype: vaab_14.