Левски 2:1 Спартак Търнава (новина + видео)
Модератори: ники, Methuselah
-
kristianradkov
- В началото бе словото
- Специалност: programist
- Курс: трети
Левски 2:1 Спартак Търнава (новина + видео)
Новина от спектакъла можете да видите тук http://www.a-pfg.info/news_view.php?id=671 а видеото тук http://www.a-pfg.info/view.php?id=268
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Re: Левски 2:1 Спартак Търнава (новина + видео)
Май няма много ентусиасти на тази тема...Като цяло няма смисъл от коментар,не съм доволна,разбира се,но това са ни възможностите.Само не разбирам защо винаги трябва да заиграваме в последните 10 минути,явно поддържането на съспенс е съществено.Започва пак едно сформиране на отбор,обиграване и налагане на нови играчи,което от своя страна отнема доста време,а на публиката на Левски и омръзна да чака добро представяне.Тая надежди в този Арш,виждам го,че бяга момчето,но все още се усеща липсата на Гарата.За себе си знам,че и в гр.Б да сме-пак ще си го подкрепям и обичам отбора. 
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Трябваше да ни вкарат гол, та да започнем да играем футбол. Мазохисти сме и това е.
Пламката Илиев - страхотен! Рисп направи добро впечатление с изявите си в защита, стабилен ми се вижда този викинг.
Усеща се липсата и на Гарата, и на Жо, но това е положението.
Цветков, Райков и Арш - задължителни титуляри в реванша.
Пламката Илиев - страхотен! Рисп направи добро впечатление с изявите си в защита, стабилен ми се вижда този викинг.
Цветков, Райков и Арш - задължителни титуляри в реванша.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Чакам с нетърпение мача ... (вече днес) Надявам се да не се сещаме,че сме на терена последните минути.Пак ще се измъча със забиващи линкове към сайтове,но ще се справя 
-
nikits
- В началото бе словото
- Специалност: Физика
- Курс: първи
Значи словенците имат 5-6 официални мача ,докато на нас това ни беше 1вият .Напълно нормално е да не са сработени играчите.Селекцията тази година е добра- имаме крила(Калво , Райков,Тодор Христов) ,защитник (шведа), Иван Цветков е машина ,Арш с 28 гола в Холадния ми вдъхва доверие ,трябва им време и се надявам, че ще мачкаме.Дано продължим утре 
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Тази вечер е желатено не само да бием, но то убедително, ако не с резултат, то поне с игра, защото ако срещу Търнава се мъчим, на playoff-a не ми се мисли....
- Il Capitano
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и Съвремие на Югоизточна Европа
между другото си личи, че разбираш от футбол, за което поздравления.Miss SeduceR написа:Май няма много ентусиасти на тази тема...Като цяло няма смисъл от коментар,не съм доволна,разбира се,но това са ни възможностите.Само не разбирам защо винаги трябва да заиграваме в последните 10 минути,явно поддържането на съспенс е съществено.Започва пак едно сформиране на отбор,обиграване и налагане на нови играчи,което от своя страна отнема доста време,а на публиката на Левски и омръзна да чака добро представяне.Тая надежди в този Арш,виждам го,че бяга момчето,но все още се усеща липсата на Гарата.За себе си знам,че и в гр.Б да сме-пак ще си го подкрепям и обичам отбора.
Come te nessuno mai, Capitano !!!
The more you want, the easier you are to exploit
Ахах, жалка история..
, но донякъде се радвам дори, че отпадна; ако сега и Литекс и ЦСКА-то се провалят, мооооже би Перуката & Co ще си помислят за някои неща.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Догодина Ч'морец и Л'горец в Лига Европа, проблема на грандовете е, че съперниците ги разучават супер-лесно, ако се пробваме с анонимни отбори, ше ги изненадаме...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!