Левски 2:1 Спартак Търнава (новина + видео)

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

kristianradkov
В началото бе словото
Специалност: programist
Курс: трети

Левски 2:1 Спартак Търнава (новина + видео)

Мнение от kristianradkov »

Новина от спектакъла можете да видите тук http://www.a-pfg.info/news_view.php?id=671 а видеото тук http://www.a-pfg.info/view.php?id=268
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Re: Левски 2:1 Спартак Търнава (новина + видео)

Мнение от Miss SeduceR »

Май няма много ентусиасти на тази тема...Като цяло няма смисъл от коментар,не съм доволна,разбира се,но това са ни възможностите.Само не разбирам защо винаги трябва да заиграваме в последните 10 минути,явно поддържането на съспенс е съществено.Започва пак едно сформиране на отбор,обиграване и налагане на нови играчи,което от своя страна отнема доста време,а на публиката на Левски и омръзна да чака добро представяне.Тая надежди в този Арш,виждам го,че бяга момчето,но все още се усеща липсата на Гарата.За себе си знам,че и в гр.Б да сме-пак ще си го подкрепям и обичам отбора. :salute:
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Трябваше да ни вкарат гол, та да започнем да играем футбол. Мазохисти сме и това е. :lol:
Пламката Илиев - страхотен! Рисп направи добро впечатление с изявите си в защита, стабилен ми се вижда този викинг. :) Усеща се липсата и на Гарата, и на Жо, но това е положението.
Цветков, Райков и Арш - задължителни титуляри в реванша.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

Чакам с нетърпение мача ... (вече днес) Надявам се да не се сещаме,че сме на терена последните минути.Пак ще се измъча със забиващи линкове към сайтове,но ще се справя :cheers:
nikits
В началото бе словото
Специалност: Физика
Курс: първи

Мнение от nikits »

Значи словенците имат 5-6 официални мача ,докато на нас това ни беше 1вият .Напълно нормално е да не са сработени играчите.Селекцията тази година е добра- имаме крила(Калво , Райков,Тодор Христов) ,защитник (шведа), Иван Цветков е машина ,Арш с 28 гола в Холадния ми вдъхва доверие ,трябва им време и се надявам, че ще мачкаме.Дано продължим утре :cheers:
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Тази вечер е желатено не само да бием, но то убедително, ако не с резултат, то поне с игра, защото ако срещу Търнава се мъчим, на playoff-a не ми се мисли....
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Е, спестиха ти мъките от плейофа ;)
Аватар
Il Capitano
В началото бе словото
Специалност: Минало и Съвремие на Югоизточна Европа

Мнение от Il Capitano »

Miss SeduceR написа:Май няма много ентусиасти на тази тема...Като цяло няма смисъл от коментар,не съм доволна,разбира се,но това са ни възможностите.Само не разбирам защо винаги трябва да заиграваме в последните 10 минути,явно поддържането на съспенс е съществено.Започва пак едно сформиране на отбор,обиграване и налагане на нови играчи,което от своя страна отнема доста време,а на публиката на Левски и омръзна да чака добро представяне.Тая надежди в този Арш,виждам го,че бяга момчето,но все още се усеща липсата на Гарата.За себе си знам,че и в гр.Б да сме-пак ще си го подкрепям и обичам отбора. :salute:
между другото си личи, че разбираш от футбол, за което поздравления. :wink: Не ми изглеждаш от тея, дето пишат във фейсбука "LeWsKiIiIiI <3 <3 <3". Хубаво е, че има и такива фенки ;) Само не знам защо български отбор, ама то не пита :P
Come te nessuno mai, Capitano !!!
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

The more you want, the easier you are to exploit
BG_MaSTa
От дъжд на вятър

Мнение от BG_MaSTa »

Ахах, жалка история.. :( , но донякъде се радвам дори, че отпадна; ако сега и Литекс и ЦСКА-то се провалят, мооооже би Перуката & Co ще си помислят за някои неща.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Догодина Ч'морец и Л'горец в Лига Европа, проблема на грандовете е, че съперниците ги разучават супер-лесно, ако се пробваме с анонимни отбори, ше ги изненадаме...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”